Voorkom dat ook uw pensioen gaat knellen!

Pensioenfondsen kampen met een te lage dekkingsgraad

GroeiDividend

Blijven onze pensioenen wel betaalbaar?

Voorkom koopkrachtverlies door minder indexatie en pensioenkortingen. 

 

 
Uit bovenstaandd artikel van de Telegraaf blijkt maar weer eens dat ons pensioen inderdaad niet meer zo zeker is. De afgelopen jaren hebben we al kunnen ervaren dat een lagere dekkingsgraad voor reeds gepensioneerden leidt tot het schrappen van de indexering en in sommige gevallen zelfs tot een verlaging van de pensioenuitkering. Met koopkrachtverlies tot gevolg!

Gelukkig realiseren steeds meer beleggers zich dat zij voor de oude dag afhankelijker worden van hun eigen beleggingsresultaten. De rente op spaargeld blijft immers nog heel lang heel laag en het is steeds minder zeker dat de beloofde pensioenen ook daadwerkelijk worden uitgekeerd.

Het betekent dus dat u zelf ook moet gaan bouwen aan inkomen uit uw eigen vermogen. Aangezien sparen geen zoden meer aan de dijk zet, zijn steeds meer beleggers op zoek naar een alternatief. GroeiDividend is zo'n alternatief

 

Steeds meer pensioen door een groeiend dividend

Met GroeiDividend bied ik u dat alternatief. Mijn nieuwsbrief concentreert zich op kwaliteitsaandelen, die met de regelmaat van de klok hun dividend verhogen. Ik noem deze aandelen Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's)

Ik heb jarenlang gewerkt aan een concept, waarmee u een portfolio kunt opbouwen voor de toekomst. En waarmee u door het alsmaar oplopende dividend een alsmaar oplopend inkomen kunt creëren.

Kijkt u maar eens naar onderstaande grafiek van Colgate-Palmolive.
  

Dividendhistorie

 
Keerde het aandeel in 2000 nog een jaardividend uit van $0,316 is dat in 2015 opgelopen naar $1,50. Een stijging van 375%.

En dat is meer dan het inflatiecijfer van 43% over diezelfde periode. In tegenstelling tot bij de pensioenfondsen neemt uw koopkracht met mijn AMDB's zelfs toe!

GroeiDividend is een soort klimspaarrekening! Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

En natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening, maar daar staat een mooie beloning tegenover.

GroeiDividend staat daarbij altijd voor u klaar!

De kracht van mijn concept is niet alleen gebaseerd op een nieuwsbrief, maar ook op een hele informatieve website.

Ik heb een lijst samengesteld van 249 Alsmaar Meer Dividend Betalers. Deze bedrijven heb ik aan de hand van een aantal strenge criteria voor u geselecteerd. U hebt dus keuze genoeg.

Op die lijst staat per AMDB vermeld of het aandeel koopwaardig is of niet. 

Daarnaast ontvangt u van mij elke maand een nieuwsbrief met daarbij de top aanbevelingen van de maand. Dat zijn er meestal zo’n 10, maar het kan ook wel eens iets meer of iets minder zijn.

En u krijgt elke week per e-mail een overzicht van de laatste dividenduitkeringen en verhogingen.

Voor nieuwe abonnees heb ik deze week iets extra's.
 

Ga ook GroeiDividend beleggen!

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, heb ik een heel aantrekkelijke aanbieding voor u. Als u een jaarabonnement afsluit, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt. Dat is omgerekend nog geen €7,50 per maand!

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement afsluit. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 249 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 
  

Maar dan moet u wel nu reageren!

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Abonneer HIER 

  

Gisteren verscheen mijn nieuwsbrief van de maand maart en ook deze staat weer vol met eersteklas tips van Alsmaar Meer Dividend Betalers. Zorg daarom dat u ze niet mist!

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

PS.

Heeft u al één of meerdere abonnementen lopen?

 
Dan kunt ook gebruik maken van ons extra voordelig Combinatie Abonnement. Voor een vast bedrag per maand krijgt u ALLE nieuwsbrieven, waaronder dus ook de GroeiDividend nieuwsbrief en bovendien betaalt u straks niets extra’s als we weer een nieuwe nieuwsbrief uitbrengen. Uw voordeel: €527,55 per jaar!
 

Breder Beleggen Pakket  

 Uw lopende abonnementen worden uiteraard geheel automatisch verrekend

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.