Run op Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's)

Negatieve rente wordt algemeen goed

Dit maakt AMDB's
nog aantrekkelijker

Reden te meer nu extra voordeling te starten met GroeiDividend

  

50% korting

 

 
Wat we tien jaar geleden niet voor mogelijk zouden hebben gehouden, begint heden ten dagen zo’n beetje algemeen goed te worden. Steeds meer Centrale banken wereldwijd introduceren negatieve rentetarieven. Japan, Zweden, Zwitserland, Europa…

Ook gewone banken zoals de Skatbank in Duitsland brengt haar klanten die geld willen stallen al kosten in rekening. En in Nederland treft de Rabobank sinds vorig jaar al voorbereidingen om een negatieve spaarrente in rekening te kunnen brengen…

Beleggers en pensioenfondsen zijn daarom wanhopig op zoek naar enig rendement. Toch is die zucht naar rendement niet iets wat alleen in Europa actueel is. Ook in Amerika speelt de “lage” rente investeerders parten want de Fed die draaikont wat af.

Dus ook al is er in de VS (nog) geen sprake van een negatieve rente, is het inmiddels wel duidelijk dat de rente ook daar voorlopig heel laag zal blijven.
 

De lage rente is uitstekend nieuws voor
GroeiDividend aandelen

Sinds Janet Yellen heeft laten doorschemeren dat de volgende renteverhogingen nog wel even op zich laten wachten, is de S&P500 omhoog geschoten! Vooral op dividendaandelen is een ware run ontstaan.

De rally wordt versterkt door het gegeven dat diezelfde S&P500 vorige maand het punt heeft bereikt waarbij het gemiddelde dividendrendement van 2,3% hoger ligt dan de huidige Amerikaanse 10-jaars rente van 1,8% op staatsobligaties.

Veel obligatiebeleggers kijken daarom steeds vaker naar aandelen, logisch!

En dat in het verleden obligatiebeleggers de overstap al eerder maakten, blijkt wel uit het feit dat de index na zulke momenten flink rallieden, gemiddeld zelfs met 22,7%.
 

Profiteer ook van het succes van GroeiDividend beleggen

Onze portfolio met Favoriete GroeiDividend aandelen noteert YTD rendementen van plus 10% - 20% en meer. Een fabrikant van dieselmotoren zelfs +25%!

En dat is eigenlijk ook niet zo gek, want aandelen die een betrouwbaar Alsmaar Meer Dividend uitkeren zijn nu en in de toekomst uitstekende investeringen!

Maar let op! Door de enorme populariteit van dividendaandelen zijn de waarderingen van veel kwaliteitsaandelen inmiddels weer (veel) te hoog.

Het aantal overgewaardeerde aandelen is in vergelijking met begin dit jaar enorm gestegen naar een bijna historisch hoog niveau.

Juist nu moet u dus weer uiterst kritisch zijn in welke dividendaandelen u belegt.

En wie zijn billen niet wil branden aan enorme kapitaalverliezen wanneer het sentiment op de beurs weer eens draait, kiest voor GroeiDividend.

In de nieuwsbrief van deze maand vindt u maar liefst 11 ondergewaardeerde parels van Alsmaar Meer Dividend Betalers.

 

Dividend helpt ons om prachtige winsten te behalen!

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's)

keurmerkVoor de bezitters van die aandelen is dat heel aantrekkelijk, want zij zien het rendement op hun aandelen elk jaar verder stijgen, ongeacht de koers.

Maar dividend heeft nog een functie. Wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo exact bepalen wanneer een aandeel is ondergewaardeerd of niet.

Zo helpt de GroeiDividend-methode niet alleen met de keuze van de aandelen, maar ook met de juiste timing om de aandelen aan te kopen. Daarvoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze ondergewaardeerd is of niet.

Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse nieuwsbrief u kan bieden. U kunt zo in één oogopslag zien, welke aandelen in mijn lange lijst van 248 AMDB's zijn ondergewaardeerd.

Natuurlijk is het ene ondergewaardeerde aandeel koopwaardiger dan het andere. Daarom maak ik voor mijn lezers elke maand een nieuwsbrief met daarin mijn Favorieten van de maand. Een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn.

Deze kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.
      

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u, net als Martijn, dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

 

Resumé

 • Ons team en de speciale software doen het werk voor u.
   
 • Elke maand publiceer ik een nieuwsbrief met daarin mijn Favorieten van de maand. Een lijst met aandelen die èn zijn ondergewaardeerd èn na een uitvoerige analyse het meest koopwaardig zijn. Dat zijn er meestal tussen de 10 à 15.
   
 • Deze Favorieten van de maand vindt u ook eenvoudig terug op de website onder de groene knop KOPEN (u hoeft dus niet de gehele nieuwsbrief door te worstelen).
   
 • Elke week stuur ik u een e-mail met dividendnieuws. Hierin vindt u de laatste ontwikkelingen op dividendgebied, zoals ex-dividend- en betaaldata, als ook aangekondigde dividendverhogingen.
   
 • Alle aandelen zijn eenvoudig verhandelbaar. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken en brokers.
   
 • U gaat zelf beleggen. U blijft te allen tijde baas over uw eigen geld! Wij geven u een duidelijk en helder advies. Zo bespaart u enorm veel tijd en groeit uw vermogen optimaal!

 

Ontvang GroeiDividend 1 jaar GRATIS

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, heb ik een heel aantrekkelijke aanbieding voor u. Als u een jaarabonnement afsluit, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 248 Alsmaar Meer Dividend Betalers
  

Maar dan moet u wel nu reageren!

En u loopt geen enkel risico! Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

 

Abonneer HIER 

  

Mijn nieuwsbrief van april staat weer vol met ondergewaardeerde eerste klas tips. Zorg daarom dat u ze niet mist!

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

 

Share this page

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.