Ontvang mijn 5 recessie bestendige aandelentips

Drie maanden lang GroeiDividend met 75% korting!

Gaat u het ook proberen?  

En u krijgt er ook nog 5 recessie bestendige aandelentips bij!

   

 
Momenteel ben ik met mijn gezin op vakantie en ondanks de tijd en de rust voor ontspanning, denk ik toch af en toe aan mijn werk.

Niet alleen over wat er de afgelopen vier maanden allemaal op de beurzen is gebeurd of wat de maand mei en de rest van het jaar voor ons in petto zal hebben, maar ook hoe ik beleggers kan overtuigen om GroeiDividend gewoon eens uit te proberen.

Deze nieuwsbrief en de website zijn uniek in Nederland en België. Dividendliefhebbers die ermee hebben kennisgemaakt, zijn er erg enthousiast over.

Helaas heb ik u nog niet kunnen overtuigen.

Ik laat daarom een paar van mijn lezers van het eerste uur aan het woord om mij hierbij te helpen. Dan kunt u ook eens van beleggers zoals uzelf, horen wat zij van GroeiDividend vinden.

Zo schreef Bert van K.:

“Ik lees GroeiDividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mijn zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben op een leeftijd dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij mijn aandelen het dividend steeds verder stijgen. En ik vertrouw erop dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij wat elk jaar omhoog gaat. Eveline, je doet dit ontzettend leuk en ik hoop dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken... ” 

    

Niet elke AMDB komt op mijn lijst

Elke maand krijgt u van mij een nieuwsbrief met onder meer de beste aandelen van de maand uit mijn lijst van 248 aandelen, die u op mijn website kunt terugvinden.

Aandelen komen er niet zomaar op. Ik heb 6 criteria waaraan aandelen worden getoetst en als ze aan 5 van de 6 criteria voldoen, komen ze op mijn lijst. In het kort komt het hierop neer, dat aandelen zich echt bewezen moeten hebben voordat ze in aanmerking komen.

Zo moeten ze een rijke dividendhistorie hebben en het dividend moet regelmatig zijn verhoogd.    

Annemiek van H. schreef over de AMDB lijst:

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers eigenlijk veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.”

 

Elke dividendbelegger zou deze lijst moeten hebben

Als u van mijn kennismakingsaanbod gebruik maakt, krijgt u hem ook. Het is een ideale lijst om bij de hand te hebben, als u het beste van het beste op de beurs zoekt.

De lijst wordt elke beursdag geactualiseerd.

Aandelen veranderen van status bijvoorbeeld, omdat ze hun dividend hebben verhoogd, omdat de koers te veel is gestegen of juist gedaald. Het is allemaal van invloed op de status van een aandeel.

Daarom licht ik er elke maand de beste ondergewaardeerde aandelen uit, zodat de keuze voor u als belegger gemakkelijker wordt.
 

Bekijk op uw gemak de schatkamer van onze website


3 maanden voor maar €9,99

U kunt mijn nieuwsbrief nu drie maanden lang bijna voor niets lezen. U kunt op uw gemak de website bekijken, mijn lange lijst van Alsmaar Meer Dividend Betalers, mijn aanbevelingen uit het verleden volgen, maar ook mijn Favoriete tips voor de komende maanden. 

U krijgt de GroeiDividend-nieuwsbrief drie maanden lang voor maar €9,99! 

Dat is een korting van 75%!

Voor die paar euro kunt u zelf de conclusie trekken, of deze nieuwsbrief iets voor u is of niet.

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan automatisch verlengd. Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om uw abonnement te stoppen.
 

Voor €9,99 is GroeiDividend 3 maanden voor u
en u krijgt er gratis nog vijf recessie-bestendige tips bij!

Voor nieuwe abonnees heb ik nog iets extra. Een bonusrapport met vijf waardevolle aandelentips, waarmee uw portfolio bij alle beursonzekerheden tegen een stootje kan. 

De tips zijn op de eerste plaats bedoeld voor beleggers, die dicht tegen hun pensioen aanzitten, maar ook de jonge belegger kan hiermee uit de voeten.

U kunt risicoloos kennismaken met de enige nieuwsbrief in Nederland, die Alsmaar Meer Dividend Betalers zo uitvoerig analyseert. Voor het eerste kwartaal betaalt u maar €9,99! Daarna betaalt u €39,95 per kwartaal.

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 248 Alsmaar Meer Dividend Betalers

  

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  


Nu €200 transactietegoed bij BINCK

BINCK


  

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Mijn nieuwsbrief van de maand mei is afgelopen woensdag verschenen en ook deze staat vol tips van eersteklas Alsmaar Meer Dividend Betalers. Zorg daarom dat u ze niet mist!

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.