Laatste dag 50% korting op GroeiDividend

De laatste uren zijn ingegaan!

Nog enkele uren recht op 50% korting!

Maandag is de actie echt voorbij en betaalt u weer
  
de normale prijs van €179,95

   
Nu

€89,95

  

 
Sinds Janet Yellen heeft laten doorschemeren dat de volgende renteverhogingen nog wel even op zich laten wachten, is de S&P500 sinds de dip begin dit jaar weer omhoog geschoten! Vooral op Alsmaar Meer Dividend Betalers is vanaf maart een ware run ontstaan.

Want terwijl de S&P500 per saldo niet van zijn plek is gekomen, noteert onze portfolio met Favoriete GroeiDividend tips YTD gemiddeld +9,44%. Een fabrikant van dieselmotoren noteert zelfs +32,7% (klik hier voor het gehele overzicht)!

En dat is eigenlijk ook niet zo gek, want aandelen die een betrouwbaar Alsmaar Meer Dividend uitkeren, zijn nu en in de toekomst uitstekende investeringen!

De rente op spaargeld blijft immers nog heel lang heel laag en het is steeds minder zeker dat de beloofde pensioenen ook daadwerkelijk worden uitgekeerd.

 

De zekerheid van een stijgend inkomen!

50% kortingVanwege de historisch lage rente zijn beleggers en pensioenfondsen wanhopig op zoek naar enig rendement. Vooral pensioenfondsen zitten in ernstige problemen en kampen met een veel te lage dekkingsgraad.

De afgelopen jaren hebben we al kunnen ervaren dat een lagere dekkingsgraad voor reeds gepensioneerden leidt tot het schrappen van de indexering en in sommige gevallen zelfs tot een verlaging van de pensioenuitkering. Met koopkrachtverlies tot gevolg!

GroeiDividend beleggers weten echter dat hun inkomen wel elk jaar zal toenemen.

 

Een eenvoudige methode om prachtige winsten
te behalen

Alsmaar meer dividend ontvangen is heerlijk en is tevens het bewijs dat het goed gaat met de onderneming. Immers, dividend liegt niet!

Maar dividend heeft nog een functie; wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen aantrekkelijk geprijst zijn in de huidige markt.

Dit verlaagt het risico op kapitaalverlies aanzienlijk.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u bovendien de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren.

En dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst de formule al meer dan 50 jaar!

Natuurlijk staan ook AMDB’s wel eens op verlies, maar zolang het dividend niet in gevaar komt, volgt de koers uiteindelijk altijd weer de trend van het dividend.

 

€89,95

  

Laat ook uw kapitaal en inkomen groeien
en word abonnee

Deze week heb ik een hele aantrekkelijke aanbieding voor u. Als u nu een jaarabonnement neemt op GroeiDividend betaalt u geen €179,95 maar slechts €89,95.

Dat is maar liefst 50% korting!

Ja, u leest het goed. Voor slechts €89,95 krijgt u een jaar lang toegang tot onze website en behoort u gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 248 Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Daarnaast ontvangt u elke maand weer mijn nieuwsbrief met de topaanbevelingen van de maand. En u krijgt elke week per e-mail een overzicht van de laatste dividenduitkeringen en dividendverhogingen.

Maar let op: Deze aanbieding geldt tot zondag 00:00 uur

  

Reageer daarom vandaag nog

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke Niet Goed, Geld Terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

 

300_abonneer_hier.jpg

 

In mijn nieuwsbrief van deze maand vindt u tal van tips waar u direct mee aan de slag kunt. En als u nu reageert, bent u meteen op de hoogte.

Eveline Vrisekoop

 
Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page 

 

PS: Deze mensen gingen u voor:

 

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 €89,95

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.