10 ijzersterke GroeiDividend tips

 

Alsmaar Meer Dividend Betalers bieden zekerheid in volatiele tijden

  

 
De afgelopen jaren is gebleken dat oktober tot een van de meest volatiele maanden van het jaar behoort. Nu met de maand half weg, lijkt het niet anders. De olie weet toch nog geen richting te vinden en ook goud verandert elke dag van koers. Daarbij is deze week het cijferseizoen in Amerika gestart en dat zorgde vanaf maandag al meteen voor de nodige turbulentie in de markt.

De eerste reactie van veel beleggers bij zoveel beweging is stoppen met beleggen en aandelen met verlies verkopen. Als de geschiedenis ons al iets leert, is het dat stoppen met beleggen niet verstandig is.

Weet u dat het lange termijn rendement op Amerikaanse aandelen 7% is?

 

Er zit nog heel wat turbulentie in de lucht

Een gewaarschuwd mens telt voor twee, want naast de kwartaalcijfers en olie zijn er nog genoeg andere factoren die dit jaar voor de nodige volatiliteit kunnen zorgen. Een mogelijk tweede bankencrisis? Hoe loopt het af met die rare en onvoorspelbare Presidentsverkiezingen? Wat doet de Brexit? En last but not least de rentedreiging van de Fed.

Ineens speelt angst de markt weer parten en dalen koersen significant om vervolgens weer terug te stijgen. De Brexit-uitslag in juni en de “Fed-freak-out” van 9 september zijn daar recente voorveelden van.

Niemand ziet graag de waarde van zijn portfolio dalen, zelfs niet voor een korte periode. Maar juist op dagen als deze wordt het snelste geld verdiend en blijken het juist hele mooie koopmomenten

Als u weet welke aandelen u dan met een gerust hart kunt kopen, leveren uw beleggingen flink hogere rendementen op.

  

Dividend helpt ons om prachtige winsten te behalen

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's)

AMDB's zorgen dat het rendement op uw aandelen elk jaar stijgt.

Maar dividend heeft nog een functie. Wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Zo weten we exact wanneer een aandeel is ondergewaardeerd of niet.

Zo helpt de GroeiDividend-methode u met de selectie van aandelen en de timing van uw aankoop. 

De GroeiDividend-grafieken die wij speciaal hebben ontwikkeld, zijn voor beleggers een handig hulpmiddel en uniek in Nederland en België. Van elke aandeel (uit de lange lijst van 237 AMDB's) is in één oogopslag te zien of het is ondergewaardeerd of niet.

Is elk ondergewaardeerd aandeel koopwaardig?

Nee, natuurlijk niet. Er kunnen hele gegronde redenen zijn waarom beleggers een aandeel negeren.

Daarom vindt u in mijn nieuwsbrief elke maand een lijst met "Favorieten van de maand". Een lijst met eersteklas kooptips die wordt geselecteerd na een grondige analyse van elk ondergewaardeerd aandeel.

      

Maar GroeiDividend doet meer

Als extra service krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en kunt verkopen. Abonnees ontvangen van ons hiervoor een apart advies. U beslist dan zelf of u het aandeel verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een ander ondergewaardeerd AMDB aandeel. 

De GroeiDividend-methode biedt u de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten en te genieten van uw aangegroeide kapitaal.

Als GroeiDividend abonnee slaat u twee vliegen in één klap.

AMDB's geven u een een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de koerswaarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

 

Zet uw horizon op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!
GroeiDividend

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt zomaar op mijn lijst. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen. Welke criteria dat zijn, leest u hiernaast.

Zo beschikt GroeiDividend over een lijst van kwaliteitsaandelen, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

Daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

Altijd op de hoogte van de kansen die er zijn

Er komt weer turbulentie aan. U staat dan ook op het punt een belangrijke beslissing te nemen. Ga ik mijn vermogen dubbel zo hard laten groeien of... stap ook ik, net als al die angstige amateurbeleggers die hun aandelen dumpen, met verlies uit de aandelenmarkt?

Stoppen met beleggen is niet nodig want GroeiDividend vertelt u welke aandelen u met een gerust hart kan kopen.

De koersen van AMDB’s volgen namelijk altijd de trend van het dividend. 

Dividend liegt immers niet en zolang er niets fundamenteel mis is met de onderneming en het dividend niet in gevaar komt, kunnen beleggers juist profiteren van de koopkansen die de markt biedt. 

Ik ga voor u op zoek naar het beste van het beste en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.
  

Doe uw beste belegging ooit

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, heb ik een heel aantrekkelijke aanbieding voor u. Als u zich nu abonneert, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar maar €199,90 betaalt.

 

1 jaar GRATIS

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u nu een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 237 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 
  

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  


Nu €200 transactietegoed bij BINCK

Binck


  

Reageer vandaag nog en 

 
START HIER

 

Ook mijn nieuwsbrief van oktober bevat weer 10 kooptips van eersteklas Alsmaar Meer Dividend Betalers. Zorg dat u op de hoogte bent.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

  

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 abonneer hier
  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.