Wat veel beleggers niet weten over de S&P500

Dividend is nog niet de helft van het uitgekeerde rendement

S&P500 keert feitelijk 5% rendement uit

 

 
In deze periode van lage rentestanden zijn veel beleggers gebrand op een mooi dividendrendement en dan het liefst zo hoog mogelijk.

“Gewone” aandelen worden echter onterecht terzijde geschoven vanwege het zogenaamde lage dividendrendement.

Want terwijl het dividendrendement van een gemiddeld S&P500 aandeel inderdaad rond de 2% schommelt, bedraagt het werkelijke rendement momenteel maar liefst 5%.

Dividend is namelijk maar de helft van het verhaal. Veel bedrijven belonen hun aandeelhouders niet alleen door middel van dividend, maar ook nog eens door het inkopen van de eigen aandelen.

Kijkt u maar eens naar de paarse lijn in onderstaande grafiek.
 

GroeiDividend

De paarse lijn is een optelling van de groene (het uitgekeerde dividend) en de blauwe (het bedrag besteed aan de inkoop van aandelen).

Momenteel bedraagt de totale uitkering dus 5%. De afgelopen 10 jaar varieerde dit zelfs tussen de 3,5 – 8,5%.

En dat niveau is vele malen hoger dan het droge dividend dat u als aandeelhouder ontvangt.

“Gewone” dividendaandelen keren dus een veel hoger rendement uit dan op het eerste gezicht lijkt.

Daarmee zijn deze aandelen ook zeker interessant voor de zogenaamde Hoog Dividend beleggers.

Zeker wanneer je voor degelijke dividendbetalers kiest die hun dividend ook nog eens met enige regelmaat verhogen. 
 

Aandelen om prachtige rendementen te behalen!

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). Aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen.

300_keurmerk_nw.jpg

Zo beschikt GroeiDividend over een lijst van eerste klas aandelen, met een conservatieve balans en veel cash. Daarbij zijn de ondernemingen heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond large en mid-cap ondernemingen, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt zomaar op mijn lijst. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen. Welke criteria dat zijn, leest u hiernaast.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

Daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 236 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment ondergewaardeerd is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn Favorieten van die maand, die we bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging. 
  

Doe uw beste belegging ooit

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, heb ik een heel aantrekkelijke aanbieding voor u. Als u zich nu abonneert, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar maar €199,90 betaalt.

 

1 jaar GRATIS

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u nu een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 236 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 
  

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  


Nu €200 transactietegoed bij BINCK

Binck


  

Reageer vandaag nog en 

 
START HIER

 

Ook mijn nieuwsbrief van november bevat weer 10 kooptips van eersteklas Alsmaar Meer Dividend Betalers. Zorg dat u op de hoogte bent.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

  

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 1 jaar GRATIS
  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.