Heeft u het gemist?

GroeiDividend staat dit jaar al op +16,28%

In Amerika worden de rendementen behaald

Ga ook GroeiDividend-beleggen en ontvang:

1 jaar GRATIS
  

 
Het gaat goed met de Amerikaanse beurzen en de afgelopen maand is er weer flink geld verdiend. Waren analisten en beleggers voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen nog somber, verkeert men nu weer in opperbeste stemming.

En terwijl de Developed Europe Index dit jaar op -5,5% staat, breekt de Dow-Jones deze week voor het eerst door de magische grens van 19.000 punten heen en de S&P500 tikte een nieuw all-time high aan.

Het onderstreept dat de Amerikaanse economie er goed voor staat.

Ook GroeiDividend-aandelen doen het goed, zegmaar gerust uitstekend! Het totaalrendement van mijn tips ligt met 16,28% ruim boven de 7,87% van de gehele S&P500 (klik hier voor onze portfolio).

Wilt u ook profiteren van de Amerikaanse Bullmarkt? Start dan vandaag nog met GroeiDividend-beleggen. U krijgt er vandaag 1 jaar gratis erbij.

  

Pak de nieuwe kansen in de markt

Ook al heeft u misschien het gevoel dat u dit jaar een mooie instapkans heeft gemist, is het NOOIT te laat om te gaan beleggen volgens de GroeiDividend-methode.

Want ook als u nu begint, zal de beloning groot zijn. Vele malen groter dan sparen in ieder geval!

Wel staan door de enorme populariteit van dividendaandelen de waarderingen van veel kwaliteitsaandelen weer hoog.

Dus wie zijn billen niet wil branden aan enorme kapitaalverliezen wanneer het sentiment op de beurs weer eens draait, kiest voor GroeiDividend.
 

Een eenvoudige methode 
om prachtige winsten te behalen

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend-nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's)

AMDB's zorgen dat het rendement op uw aandelen elk jaar stijgt.

Maar dividend heeft nog een functie. Wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Zo weten we exact wanneer een aandeel is ondergewaardeerd of niet.

Zo helpt de GroeiDividend-methode u met de selectie van aandelen en ook met de timing van uw aankoop. 
 

GroeiDividend 

 
De GroeiDividend-grafieken die wij speciaal hebben ontwikkeld, zijn voor beleggers een handig hulpmiddel en uniek in Nederland en België. Van elke aandeel (uit de lange lijst van 236 AMDB's) is in één oogopslag te zien of het is ondergewaardeerd of niet.

Is elk ondergewaardeerd aandeel koopwaardig?

Nee, natuurlijk niet. Er kunnen hele gegronde redenen zijn waarom beleggers een aandeel negeren.

Daarom vindt u in mijn nieuwsbrief elke maand een lijst met "Favorieten van de maand". Een lijst met eersteklas kooptips die wordt geselecteerd na een grondige analyse van elk ondergewaardeerd aandeel.
 

Maar GroeiDividend doet meer

Als extra service krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en kunt verkopen. Abonnees ontvangen van ons hiervoor een apart advies. U beslist dan zelf of u het aandeel verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.
 

GroeiDividend

 
De GroeiDividend-methode biedt u de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten en te genieten van uw aangegroeide kapitaal.

Als GroeiDividend abonnee slaat u twee vliegen in één klap.

AMDB's geven u een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de koerswaarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

Dat deze methode zijn vruchten afwerpt, bewijst de GroeiDividend-formule al meer dan 50 jaar!
 

Doe uw beste investering ooit

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, heb ik een heel aantrekkelijke aanbieding voor u. Als u zich nu abonneert, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar maar €199,90 betaalt.

 

1 jaar GRATIS

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u nu een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 236 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 
  

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet tevreden, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  


Nu €200 transactietegoed bij BINCK

Binck


  

Reageer vandaag nog en 

 
HIER STARTEN

 

Ook de nieuwsbrief van deze maand bevat weer een tiental kooptips van eersteklas Alsmaar Meer Dividend Betalers. Zorg dat u op de hoogte bent.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

  

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 1 jaar GRATIS
  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.