Laatste dag: de 50 beste GroeiDividend aandelen voor 5 euro

GroeiDividend

Profiteer nu nog van onze verjaardagsaktie

Ontvang de 50 beste GroeiDividend aandelen voor

€ 5,- 

 

Je hebt het misschien al gelezen. GroeiDividend bestaat 5 jaar en dat vieren we met een hele aantrekkelijke aktie.

De 50 beste GroeiDividend aandelenSpeciaal voor onze vijfde verjaardag trakteerden wij onze abonnees deze maand op een rapport met de 50 beste GroeiDividend aandelen uit onze lijst.

Een lijst met aandelen van stuk voor stuk geweldige ondernemingen met prachtige dividendgroei en waarvan we wensen dat de aandelenkoersen ondergewaardeerd zijn (dan wel de komende 5 jaar raken :). 
 

Exclusief bonusrapport + 5 bonustips

Als extra traktatie sluit ik het bonusrapport af met vijf GroeiDividend aandelen van de toekomst. Aandelen die GroeiDividend waardig zijn met als enig verschil, dat hun dividendgeschiedenis jonger is dan 25 jaar (maar wel ouder dan 5).

Want met alle respect voor de Dividend Legendes met 50 dividendverhogingen of meer, de mooiste perioden van dividendgroei vinden vaak juist plaats tijdens de jonge jaren van deze dividendbeginners. En vooral die jonge jaren van dividendgroei, zorgen voor een van de meest spectaculaire ontwikkelingen van Rendement op Kostprijs (ROK).

 

Ga ook GroeiDividend beleggen en ontvang
de 50 Beste GroeiDividend aandelen voor €5,-

Ter gelegenheid van ons vijf jarig jubileum hebben wij een hele aantrekkelijke actie. Wie zich nu abonneert op GroeiDividend, ontvangt de 50 Beste GroeiDividend aandelen voor maar 5 euro en een maand lang toegang tot de GroeiDividend website.

Jazeker, voor 5 euro kan dit bonusrapport ook van jou zijn. Op de website zie je dan meteen welke van deze 50 tips ondergewaardeerd zijn en nu dus aantrekkelijk geprijsd. 

Maar dan moet je wel nu reageren. Want deze speciale aktie loopt zondagavond 18 december 00:00 uur af. 

 

€ 5,-

 

Dus alleen dit weekend nog

En je loopt geen enkel risico. Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet tevreden, geld terug garantie. 

Indien je, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het ons weten. Als je het abonnement binnen 30 dagen opzegt, wordt het abonnement niet verlengd. Het bonusrapport met de 50 beste GroeiDividend aandelen mag je gewoon houden.

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken en brokers kunt je mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen. 

 
HIER STARTEN

 

"En ga ook beleggen zoals beleggen ooit bedoeld is"

Eveline Vrisekoop


Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.