Ik wacht liever op een beurscrash

Waarom nu een abonnement nemen op GroeiDividend

Aandelen zijn toch veel te duur?

Jazeker, maar ook in de huidige markt zijn er koopjes

Ontdek welke het zijn, wordt abonnee en ontvang


1 jaar GRATIS

 


Ook afgelopen maand was het weer raak. Vele beleggers vragen onze klantenservice of een abonnement op GroeiDividend momenteel wel zinvol is. Koersen van Amerikaanse aandelen noteren weer zo hoog. De S&P500 staat opnieuw tegen een all-time high en velen vrezen dat ze nu veel te duur instappen.

Is nu wel het goede moment om te starten met beleggen?

Het grappige is, vragen van soortgelijke strekking ontvangen wij al vele jaren. Toen in maart 2014 de S&P500 ook het ene na het andere record brak, begon ik mijn nieuwsbrief al met de volgende woorden vooraf:
 

"Veel nieuwe abonnees vragen zich daarom ook af of het bij de huidige koersen nog wel raadzaam is om te starten met GroeiDividend. Ik kan helaas niet ontkennen dat het nu minder gunstig is om in te stappen dan vorig jaar of nog beter, vijf jaar geleden, maar raadzaam blijft het zeker! Met het verstrijken van de tijd wordt uw instapmoment namelijk steeds minder relevant en zal het Rendement op uw Kostprijs van onze Alsmaar Meer Dividend Betalers steeds zwaarder gaan wegen op uw totaalrendement.
 
Indien u nu begint met GroeiDividend, is het wel verstandig uw portefeuille stapsgewijs op te bouwen. Beleg niet alles in één keer maar smeer uw aankopen uit over het jaar en wacht rustig de tussentijdse koersdips, die ongetwijfeld nog zullen komen, af.
  
Niemand weet wat de beurs gaat doen, maar ook al zouden de beurzen wegzakken, zullen uw aandelen elk jaar weer meer dividend opleveren. Bijkomend voordeel is dat u dit dan weer tegen lagere koersen kan herbeleggen."

 
En dan te weten dat er in 2014 wederom flink geld werd verdiend op de Amerikaanse beurzen. Ook de aandelen van GroeiDividend deden het goed. Het totaalrendement lag in dat jaar met 16,87% ruim boven de 12,4% van de gehele S&P500. En rekenden we het dollarvoordeel mee, dan kwam het GroeiDividend-rendement zelfs op +33,5%!

Ook een jaar later, in 2015, rees veelvuldig deze vraag. Zelfs vele analisten adviseerde in 2016 vooral in te zetten op Europa. Aangezien ook toen de S&P500 al als duur bestempeld werd. 

En wat bleek? Behaalde de gehele S&P500 een rendement van 11,2%, deden mijn GroeiDividend Favorieten van de maand in 2016 een mooie +15,9%. 
  

Het is altijd een goed moment
om te beginnen met GroeiDividend

In Amsterdam wonen sommige mensen al sinds 1950 in een huurhuis, puur omdat ze elke keer de huizenprijzen zo duur vinden... Natuurlijk, het is en blijft beleggen en ook GroeiDividend aandelen kunnen flinke correcties laten zien. De ervaring leert echter dat ze ook weer goed herstellen.

Kijk naar afgelopen januari. Een beursjaar is nog nooit zo slecht gestart als in 2016. Ondanks dat werd het voor de abonnees opnieuw een prachtig beleggingsjaar!

De GroeiDividend-methode richt zich op Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). Dat zijn aandelen die regelmatig hun dividend verhogen en wat blijkt? Aandelen die dit regelmatig doen, doen het over een lange periode significant beter!

Ik ben tot de conclusie gekomen dat beleggen in GroeiDividend veel winstgevender en rustgevender is dan speculeren. Ik lig er niet meer van wakker als de beurs omhoog of omlaag gaat. Hoe luxe is dat?
 

Weet u dat met het verstrijken van de tijd uw instapmoment steeds minder relevant wordt? Hoe langer u een aandeel aanhoudt, hoe minder de koerswinst onderdeel uitmaakt van uw rendement?
 
Na 10 jaar bestaat 79% van uw totaalrendement al uit dividend.
 
Na 20 jaar zelfs voor 93%.

Niet het instapmoment maar juist de kwaliteit van het dividend bepaalt dus het succes van uw beleggingen! Klik hier hoe dat zit.

 

Een eenvoudige methode 
om prachtige winsten te behalen!

Regelmatig dividend ontvangen is heerlijk en is tevens het bewijs dat het goed gaat met de onderneming. Immers, dividend liegt niet!

Ook al bepaalt de kwaliteit van het dividend dus uw beleggingen, wil dat nog niet zeggen dat u te veel wilt betalen. Hiervoor kijken we opnieuw naar het dividend, deze heeft namelijk nog een functie.

De GroeiDividend-methode meet dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige overgewaardeerde markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren.

Abonnees op GroeiDividend krijgen van mij elke maand een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen. Ik selecteer daarin voor u de aandelen, die u op dat moment het beste kunt kopen. Dat zijn er meestal zo’n stuk of tien.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer. Het ene ondergewaardeerde aandeel is nu eenmaal koopwaardiger dan het andere.

    

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

En dat deze methode zijn vruchten afwerpt, bewijst de GroeiDividend-formule al 50 jaar!

 

Nog een reden nu te beginnen met GroeiDividend-beleggen

Begin nu met beleggen volgens de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning zal groot zijn.

En als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, heb ik een heel aantrekkelijke aanbieding voor u. Als u een jaarabonnement afsluit, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €199,90 betaalt.
  

1 jaar GRATIS

   

Aarzel niet langer en start vandaag nog

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet tevreden, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  

 START HIER
  

De nieuwsbrief van de maand janauri is vorige week verschenen en deze bevat maar liefst 10 koopwaardige tips. Zorg daarom dat u ze niet mist!

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.