Welkom bij
GroeiDividend
  
en ontvang:

    

3 maanden GRATIS

 

Regelmatig dividend ontvangen is heerlijk en is tevens het bewijs dat het goed gaat met de onderneming. Immers, dividend liegt niet! Winstcijfers kunnen worden gemanipuleerd maar dividend moet worden uitbetaald.

Dividend heeft echter nog een functie; wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo exact het juiste moment bepalen wanneer u moet kopen. Dat moment ligt minder voor de hand dan u met het blote oog kunt waarnemen. Dat is onze kracht.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren. Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

Het biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Met GroeiDividend geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

 

Hoe ook u meer winst maakt met de winst 
van 's werelds beste bedrijven!

Profiteer ook van alle voordelen die de GroeiDividend-methode biedt. Abonneer u met een automatische incasso voor €49,90 per kwartaal en u krijgt er meteen drie maanden GRATIS bij. De volgende kwartaalbijdrage is dus pas over 6 maanden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid tot een eenjarig abonnement + 3 maanden gratis voor €199,90 of een tweejarig abonnement + 3 maanden gratis voor €299,95,- wat neerkomt op maar €37,50 per kwartaal. Wij adviseren en u kiest zelf uit onze Favoriete aandelen van de maand. Zo eenvoudig is het. Zelfs de niet ervaren belegger kan vandaag nog van start gaan.  
  

Word nu abonnee en krijg volledig toegang tot de website 

Ja, ik meld mij aan voor een abonnement en ontvang: 

V Exclusieve toegang tot onze website met alle informatie over onze eerste klas AMDB's en per aandeel een unieke grafiek met koers- en dividendontwikkeling.
 
V Maandelijks een GroeiDividend-nieuwsbrief met de "Favorieten van de maand".
V

Wekelijks een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en verhogingen.

V

Het GroeiDividend E-boek

V 3 maanden extra abonnement.
  

 

Niet Tevreden, Geld Terug!

Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het ons dan weten. Wanneer u het abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u het volledige abonnementsgeld terug. Daarna is het abonnement te allen tijde opzegbaar. Zonder moeilijk te doen of je te houden aan een opzegtermijn. Indien gewenst, betalen wij u het niet verbruikte deel terug. U loopt dus geen enkel risico!

 

GroeiDividend

 

Weet u dat de GroeiDividend-methode één van de veiligste en meest succesvolle methodes is om uw vermogen te laten groeien? Degelijke bedrijven, waarvan de koers van het aandeel ondergewaardeerd is, verkleinen uw beleggingsrisico's significant. Dat bewijst deze methode al 50 jaar! U kunt met een gerust hart gaan slapen.

Indien u betaalt middels iDEAL, Credit Card of Bancontact krijg u de login gegevens direct toegestuurd. Kiest u voor een andere betaalwijze, kan het 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen. 
 

Betaal veilig 

600_betaallogo_s.jpg

 


Let op: door het verzenden van het aanmeldformulier geeft u automatisch aan dat u akkoord gaat met ons privacy statement / algemene voorwaarden.