Welkom bij
GroeiDividend
  
en ontvang:

    

3 maanden GRATIS

 

Regelmatig dividend ontvangen is heerlijk en is tevens het bewijs dat het goed gaat met de onderneming. Immers, dividend liegt niet! Winstcijfers kunnen worden gemanipuleerd maar dividend moet worden uitbetaald.

Dividend heeft echter nog een functie; wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Zo kunnen we bepalen wanneer een aandeel aantrekkelijk geprijsd is en wanneer niet. Dat moment ligt minder voor de hand dan je met het blote oog kunt waarnemen. Dat is onze kracht.

In onze nieuwsbrieven adviseren wij maandelijks een selectie van eersteklas kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn: De Favorieten van de maand. Het ene aandeel is nu eenmaal koopwaardiger dan het andere (er kunnen hele gegronde redenen zijn waarom een aandeel historisch laag staat).

Het GroeiDividend-systeem laat je ook weten wanneer een aandeel is overgewaardeerd en beter kunt verkopen. Je beslist dan zelf of je verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd aandeel.

Door laag te kopen en hoog te verkopen biedt het systeem ons de mogelijkheid optimaal te profiteren van behaalde koerswinsten. Met GroeiDividend geniet je dus dubbel van je aangegroeide kapitaal.

 

Hoe ook jij meer winst maakt met de winst 
van 's werelds beste bedrijven!

Profiteer ook van alle voordelen die de GroeiDividend-methode biedt. Abonneer u met een automatische incasso voor €49,90 per kwartaal en u krijgt er meteen drie maanden GRATIS bij. De volgende kwartaalbijdrage is dus pas over 6 maanden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid tot een eenjarig abonnement + 3 maanden gratis voor €199,90 of een tweejarig abonnement + 3 maanden gratis voor €299,95,- wat neerkomt op maar €37,50 per kwartaal. Wij adviseren en u kiest zelf uit onze Favoriete aandelen van de maand. Zo eenvoudig is het. Zelfs de niet ervaren belegger kan vandaag nog van start gaan.  
  

Word nu abonnee en krijg volledig toegang tot de website 

Ja, ik meld mij aan voor een abonnement en ontvang: 

V Exclusieve toegang tot onze website met alle informatie over onze eerste klas AMDB's en per aandeel een unieke grafiek met koers- en dividendontwikkeling.
 
V Maandelijks een GroeiDividend-nieuwsbrief met de "Favorieten van de maand".
V

Wekelijks een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en verhogingen.

V

Het GroeiDividend E-boek

V 3 maanden extra abonnement.
  

 

Niet Tevreden, Geld Terug!

Indien je, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het ons dan weten. Wanneer je het abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijg je het volledige abonnementsgeld terug. Daarna is het abonnement te allen tijde opzegbaar. Zonder moeilijk te doen of je te houden aan een opzegtermijn. Indien gewenst, betalen wij het niet verbruikte deel terug. Je loopt dus geen enkel risico!

 

GroeiDividend

 

Weet je dat de GroeiDividend-methode één van de veiligste en meest succesvolle methodes is om je vermogen te laten groeien? Degelijke bedrijven, waarvan de koers van het aandeel ondergewaardeerd is, verkleinen uw beleggingsrisico's significant. Dat bewijst deze methode al 55 jaar! .

Indien je betaalt middels iDEAL, Credit Card of Bancontact krijg je de login gegevens direct toegestuurd. Kiest je voor een andere betaalwijze, kan het 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen. 
 

Betaal veilig 

600_betaallogo_s.jpg

 

Klik hier om te abonneren

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.