Welkom bij GroeiDividend

Nu ter kennismaking:

3 maanden voor maar €9,99 

  

Beste belegger, 

Regelmatig dividend ontvangen is heerlijk en is tevens het bewijs dat het goed gaat met de onderneming. Immers, dividend liegt niet! Winstcijfers kunnen worden gemanipuleerd maar dividend moet worden uitbetaald.

Dividend heeft echter nog een functie; wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo exact het juiste moment bepalen wanneer u moet kopen. Dat moment ligt minder voor de hand dan u met het blote oog kunt waarnemen. Dat is onze kracht.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren. Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

Het biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Met GroeiDividend geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Ook u kunt abonnee worden, zonder dat u daarvoor diep in de buidel moet tasten. U krijgt de nieuwsbrief drie maanden lang voor maar €9,99! Dat is een korting van 75%! En voor die paar euro, kunt u zelf de conclusie trekken of deze nieuwsbrief iets voor u is. Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Het abonnement wordt dan na 3 maanden automatisch verlengd voor de prijs van €49,90 per kwartaal. Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om uw abonnement te stoppen. 

 

Niet Tevreden, Geld Terug!

Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het ons dan weten. Wanneer u het abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u het volledige abonnementsgeld terug. Daarna is het abonnement te allen tijde opzegbaar. Zonder moeilijk te doen of je te houden aan een opzegtermijn. Indien gewenst, betalen wij u het niet verbruikte deel terug. U loopt dus geen enkel risico!

 

600_certificaat6.jpg

 

Indien u betaalt middels iDEAL, Bancontact of Credit Card, krijgt u de login gegevens direct toegestuurd. Kiest u voor een andere betaalwijze, kan het 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen.
 

Betaal veilig met

600_betaallogo_s.jpg

 
Start vandaag nog met beleggen zoals beleggen ooit is bedoeld!
Eveline
Eveline Vrisekoop

Klik hier om te abonneren

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.