Hoe installeer ik de website op mijn mobiel?

Van onze website bestaat ook een speciale smartphone versie. Hiermee kunt u gemakkelijk de koersen van al onze AMDB's, de ontwikkelingen van uw persoonlijke portfolio, nieuwsbrieven en de favorieten van de maand volgen vanaf uw mobiele telefoon.

Het installeren van de GroeiDividend "app" is vrij eenvoudig. U gaat op uw telefoon naar www.GroeiDividend.nl. De website schakelt zich nu automatisch over naar de mobiele variant.

Rest u alleen nog de website als snelkoppeling toe te voegen op uw scherm. Dit doet u als volgt:

IOS toestellen

• Klik op het 150_app1.jpg of 150_app2.jpg icoontje
  • Kies Voeg toe aan beginscherm

Android toestellen

• Stel in als bladwijzer
  • Selecteer Toevoegen aan startscherm

Succes!
Klantenservice GroeiDividend

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend