Niet Goed Geld Terug garantie


Geachte heer/mevrouw,

Met de Niet Goed Geld Terug garantie kunt u GroeiDividend 7 dagen gratis uitproberen. Bent u niet tevreden, betalen wij u het volledige abonnementsgeld terug.

Als u daaraan twijfelt, kunt u de betaling doen middels de bankmachtiging. Dat geeft u namelijk het recht om het bedrag van de abonnementskosten kosteloos door uw bank te laten storneren.

U koopt dus nooit een kat in de zak, omdat uzelf bepaalt of u het abonnementsgeld laat storneren als u niet tevreden bent.

Wenst u niet langer abonnee te blijven van GroeiDividend, dan gelieve schriftelijk uw abonnement op te zeggen. Dat kan per e-mail (info@GroeiDividend.nl) maar ook per post. Wij zullen het ongebruikte saldo terug overboeken op uw rekening. U kunt uw annulering sturen naar:

MegMep B.V.
T.a.v. GroeiDividend.nl
Janseniuslaan 64-A
4561 NN  HULST
NEDERLAND

Zodra wij uw annulering hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging van uw opzegging.

 
Met vriendelijke groet,

Klantenservice GroeiDividend

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.