Hoe kan ik een wijziging in mijn persoonlijke gegevens doorgeven?

Geachte heer/mevrouw,

Om wijzigingen aan te brengen in uw naam, adres, woonplaats, e-mail adres of wachtwoord, dient u zich eerst in te loggen op www.GroeiDividend.nl met uw oude login gegevens. Nadat u op de homepage bent aangekomen, klikt u vervolgens op “uw account” dat u rechtsboven ziet staan.

Nu kunt u wijzigingen aanbrengen of gegevens toevoegen. Vergeet niet uw wijzigingen of toevoegingen op te slaan d.m.v. een klik op de groene button “Wijzigingen opslaan >>” onderaan het formulier.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice GroeiDividend

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend