Nieuwsbrief GroeiDividend

 

Flashbericht:
Hoogtevrees W.W. Grainger

 

Beste belegger,

Ik bericht u vanwege de “bizar snelle” koersontwikkeling van het aandeel W.W. Grainger (NYSE: GWW). Het aandeel heeft vanaf 2016 tot en met een jaar geleden regelmatig in mijn lijst met Favorieten van de maand gestaan. In die periode schommelde de koers van het aandeel met ups en downs tussen de $160-$190.

Vandaag weet de koers inmiddels $370 aan te tikken, een stijging van ongeveer 110% op een jaar tijd. Het is dan ook niet zo gek dat er steeds meer mailtjes op de klantenservice binnenkomen van abonnees met hoogtevrees.

Volgens de GroeiDividend-methode is het aandeel overgewaardeerd op $379, maar veel beleggers houden het niet meer. Wat te doen?!?

Koerswinst pakken en met lede ogen aanzien dat het aandeel nog harder doorstijgt, of wachten tot het is overgewaardeerd en het risico lopen dat de koers juist op $378 hard naar beneden zakt?

Voor die abonnees die er héél onrustig van worden, is de oplossing eenvoudig. Verkoop voor uw gemoedsrust een gedeelte van uw aandelen. Zo verzekert u een stuk van de koerswinst maar heeft u ook nog de kans te profiteren van een verdere koersstijging.

 
Succes!
Eveline
Eveline Vrisekoop