Nieuwsbrief GroeiDividend (prospects)

  

Pensioenfondsen worden
melkkoe voor de overheid

Vertrouwen in een goed pensioen neemt steeds verder af!

GroeiDividend is een ideale manier van beleggen om zeker te zijn van inkomen in de toekomst!

 

 
De onzekerheid over onze pensioenen neemt toe.

Steeds vaker horen we, dat pensioenfondsen hun uitkeringen bevriezen of erger nog de utkeringen moeten verlagen omdat de rente zo laag is en omdat de gepensioneerden steeds ouder worden.

Het nieuwste wordt nu, dat de overheid onze pensioenpot wil gaan gebruiken om haar eigen tekorten aan te vullen. In plaats van staatsleningen uitschrijven om investeringen te financieren, wordt een greep gedaan in de pensioenpot.

Of dit de meest rendabele manier is om u van een goed pensioen te verzekeren, is daarbij niet van belang. Hoofdzaak is, dat de overheid een nieuwe geldbron heeft gevonden om haar veel te hoge uitgaven te dekken.

Velen onder ons dromen nog van een onbezorgde oude dag, maar het lijkt erop, dat we daar steeds meer zelf voor moeten gaan zorgen.
 

Begin daar zo vroeg mogelijk mee!

Dat is wat mijn vader altijd zei. En hij heeft gelijk.

Mijn naam is Eveline Vrisekoop. Ik ben verantwoordelijk voor GroeiDividend, een financiële nieuwsbrief met het oog op de toekomst.

Ik leg u uit waarom en wat deze nieuwsbrief voor u kan betekenen.

We leven in een periode van lage rente. Het gaat niet goed met de economie en Mario Draghi, de baas van de Europese Centrale Bank, heeft onlangs nog eens verklaard dat de rente in Europa nog heel lang laag gaat blijven.

Dat is geen goed nieuws voor de mensen die hun geld op een spaarrekening hebben staan.
 

Maar ons spaargeld wordt nog meer bedreigd

Onze minister van financiën, Jeroen Dijsselbloem, vertelde onlangs doodleuk dat wanneer banken in de toekomst in problemen komen, niet alleen aandeelhouders en obligatiehouders worden aangesproken, maar ook de houders van een spaarrekening.

Alleen de eerste €100.000 is nu nog onaantastbaar.

Ik zeg nu, want de kans is groot, dat dit onaantastbare bedrag binnenkort wordt verlaagd.

Dat betekent niet alleen dat u een heel lage rente van uw bank ontvangt, maar dat u de kans loopt dat uw spaargeld wordt afgenomen als de bank weer in de problemen komt.

En dat laatste kan bijvoorbeeld gebeuren als de euro niet stand houdt. Dan gaat bijvoorbeeld de ING bank voor tientallen miljarden het schip in.

Ook bij de Rabobank dreigen er problemen als het onroerend goed op de werkelijke waarde moet worden gewaardeerd.

Sparen is dus niet zo veilig meer als wij lang gedacht hebben.
 

Beleggen is een alternatief

Hoewel de koersen van aandelen op de korte termijn omhoog of omlaag kunnen gaan, is bewezen dat u op termijn beter uit bent met beleggen in aandelen dan het aanhouden van een spaarrekening.

GroeiDividend kan voor u daarbij een goede wegwijzer zijn, want op de website van mijn nieuwsbrief heb ik een lijst samengesteld van 252 aandelen, die met grote regelmaat hun dividend verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s)

Veel AMDB’s verhogen hun dividend zelfs elk jaar!

Naar deze AMDB’s is wereldwijd erg veel vraag. Niet alleen omdat het dividend regelmatig wordt verhoogd, maar ook omdat veel van deze aandelen bescherming bieden als de inflatie zou toeslaan.

Dat komt, omdat veel van deze bedrijven in een omgeving met inflatie eenvoudig hun prijzen kunnen verhogen.

Ik geef u een paar voorbeelden.
 

Van ijsjes tot pizza’s

Deze onderneming maakt tal van producten in de voedselsector en heeft 41.000 mensen in dienst.

25 jaar geleden, in 1988, betaalde de onderneming een kwartaaldividend van 5,875 cent. Over een heel jaar was dat dus 23,5 cent. De koers was toen $4,15.

Nu, 25 jaar later, betaalt deze onderneming een kwartaaldividend van 38 cent, ofwel $1,52 per jaar en de koers van het aandeel is nu $49,50.

In die 25 jaar is het dividend dus met 547% gestegen en de koers met 1093% opgelopen.

Had u in 1988 $10.000 in dit aandeel belegd, dan was de waarde nu $119.277 geweest. Bovendien had u in die 25 jaar een bedrag van $36.665 aan dividend ontvangen.

Nog één kerncijfer. Als u 25 jaar geleden in dit aandeel had belegd, dan was door de stijging van het dividend het rendement door de jaren heen flink gestegen. Het huidige dividendrendement ($1,52) op de kostprijs ($4,15) zou in 2013 zijn opgelopen tot 36,6% per jaar.

Dat is het mooie van sparen met GroeiDividend. Het rendement op de kostprijs groeit en uw vermogen groeit mee, zeker als u er tijdig mee begint. Maar ook op latere leeftijd is beleggen in GroeiDividend aandelen lucratief. Want we worden met zijn allen steeds ouder en is het niet leuk om dividend te ontvangen en aan uw kinderen een mooi vermogen na te laten, die daar op hun beurt weer elk jaar de vruchten van plukken?

Het aandeel waar ik het hier over heb, staat in mijn lijst van AMDB’s op ondergewaardeerd. U kunt met deze tip dus zo aan de slag.
 

De grootste restaurantketen van de wereld!

Een tweede voorbeeld van een onderneming met een steeds groter belang in de voedselketen.

Eind vorig jaar had deze onderneming 34.480 restaurants in 119 landen. We zijn er allemaal wel eens geweest en sterker nog, we komen er steeds vaker.

25 jaar geleden, in 1988, betaalde deze onderneming een kwartaaldividend van 1,75 cent. Over een heel jaar was dat dus 7 cent en dat bij een koers van $3,76.

Nu, 25 jaar later, betaalt deze onderneming een kwartaaldividend van 77 cent, ofwel $3,08 per jaar en de koers is nu $99,50

In die 25 jaar is het dividend dus met 4300% gestegen en de koers met 2546% opgelopen.

Had u in 1988 $10.000 in dit aandeel belegd, dan was de waarde nu $264.628 geweest. Bovendien had u in die 25 jaar een dividend ontvangen van $46.745

Op dit moment betaalt deze onderneming dus aan haar aandeelhouders 77 cent dividend per kwartaal. Dat betekent dat als we dit relateren aan de aankoopprijs van toen, u een dividendrendement maakt van 81,9%!
 

AMDB’s zijn niet saai, integendeel!

Veel beleggers denken, dat aandelen met een GroeiDividend saaie aandelen zijn, maar niets is minder waar!

Wel bieden deze aandelen ook meer zekerheid. Ze zijn minder speculatief en zoals u aan mijn twee voorbeelden kunt zien, geven dit soort aandelen een prachtig rendement.

Ze zijn heel geschikt om een vermogen op te bouwen voor het moment dat u met pensioen gaat. En ook als u al gepensioneerd bent, zijn deze aandelen de moeite van het beleggen waard.
 

Een stijging van de rente zit er voorlopig niet in!

De baas van de ECB, Mario Draghi, heeft vorige week nog eens duidelijk aangegeven dat een stijging van de rente er voorlopig in Europa niet in zit.

Maar intussen stijgt de inflatie wel, vooral in de sectoren die de ouderen raken. Ik noem er twee. Voedsel wordt steeds schaarser. We leven met steeds meer mensen op dezelfde aarde en die aarde wordt niet groter. We moeten dus met dezelfde hoeveelheid landbouwgrond steeds meer mondjes vullen. Die stijgende vraag zorgt automatisch voor stijgende prijzen.

Een andere sector is de gezondheidszorg. We zijn met steeds meer mensen en we worden ouder. Daarmee neemt het beroep, dat we doen op de gezondheidszorg, steeds sneller toe. Er ontstaat dus een groeiende vraag naar geneesmiddelen. We worden steeds hulpbehoevender, wat meer vraag genereert naar dienstverleners in de gezondheidssector.

Met andere woorden, deze diensten worden ook duurder!
 

U hebt dus behoefte aan een stijgend inkomen!

Juist als u ouder wordt!

En ik ga u daar vandaag bij helpen. GroeiDividend heeft een concept ontwikkeld, waarmee uw dividendinkomen de komende jaren gaat groeien.

Dat concept is gebaseerd op een lijst van 252 aandelen, die een bewezen historie hebben van dividendgroei. En….waar we bovendien van mogen verwachten, dat die groei de komende jaren door zal gaan.

Wij noemen deze aandelen dus de Alsmaar Meer Dividend Betalers. Deze AMDB’s betalen elk jaar meer dividend uit. Jaar in, jaar uit. En omdat wij die aandelen gevonden hebben op de beurzen in Amerika, krijgt u dat dividend elk kwartaal op uw rekening bijgeschreven.
 

En GroeiDividend voegt daar nog iets aan toe!

Op basis van de koers- en dividendontwikkeling, hebben wij aan elk aandeel een status toegevoegd. Daaruit kunt u aflezen of het aandeel bij de huidige koers is over- dan wel ondergewaardeerd. Met andere woorden, het geeft aan of u een aandeel nu kunt kopen of zou moeten wachten op een betere koers.

Op dit moment werk ik aan een tweede lijst. Daar kunt u de aandelen vinden die op dit moment nog niet de status hebben van AMDB, maar daar wel dicht tegenaan zitten. Zeg maar de aandelen van de toekomst. Die lijst wordt binnenkort op de website van GroeiDividend gepubliceerd.

Voor mijn nieuwe abonnees ga ik nog iets extra doen, zodat u direct aan de slag kunt als u zich gaat opgeven. Ik heb een lijstje gemaakt speciaal voor u!
 

Mijn 6 tips voor gepensioneerden!

Ja, u leest het goed. Ik heb een lijstje van 6 aandelen, waarmee u niet alleen uw dividend inkomen de komende jaren ziet stijgen, maar waar u ook rustig bij kunt slapen. Ongeacht de willekeur van de beurzen of hoe oud u ook bent.

Ofwel anders gezegd, u koopt ze en houdt ze voor altijd vast. Heel simpel dus!

In feite zijn deze 6 aandelen een goed advies voor elke belegger, die niet voordurend wil speculeren. Maar ze zijn ideaal als u binnenkort met pensioen gaat of dat al bent.
 

Meldt u daarom vandaag nog aan bij GroeiDividend!

Wij staan u bij als u besluit het speculeren de rug toe te keren. Op onze website kunt u alles over GroeiDividend lezen en wij hebben daar ook de complete lijst van onze 252 aandelen ter inzage.

Bovendien ontvangt u elke maand van mij een nieuwsbrief met onze aanbeveling van de maand en een lijst met tips, waarmee u verder kunt.

En daar gaat het niet bij blijven, want elke week krijgt u van mij een email, waarin u op de hoogte wordt gehouden van de aangekondigde dividendbetalingen en dividendverhogingen.
 

Beleggen met GroeiDividend is veilig!

Een aspect dat ik niet genoeg kan benadrukken.

Kopen en verkopen van aandelen is iets, dat u zelf doet. U geeft uw geld dus niet uit handen. Het aankopen van onze tips kan eenvoudig bij uw bank of broker en u geeft zelf de opdrachten.

Wij zijn degenen die u op de hoogte houden van de marktontwikkelingen en de mutaties is onze lijst. Daarom noemen wij GroeiDividend een veilige methode om uw dividendinkomen de komende jaren te laten groeien.
 

U krijgt vandaag nog mijn lijst met 6 tips!

Mijn 6 tips voor gepensioneerden ontvangt u vandaag nog als u zich aanmeldt voor GroeiDividend. Het gaat om 6 aandelen van gerenommeerde bedrijven, die al jarenlang bewezen hebben dat aandeelhouders voor hun belangrijk zijn.

En u krijgt nog iets extra!

Ik geef u ook nog een extra bonus tip! Dit aandeel staat nog niet in mijn lijst met 252 aandelen, maar is wel kandidaat om daar vandaag of morgen op te komen.
 

Die bonustip geef ik u er extra bij!

Reden genoeg dus om een abonnement op GroeiDividend vandaag nog te overwegen. Ik geef u nog even alle voordelen op een rijtje:

  1. U belegt in Alsmaar Meer Dividend Betalers, ofwel aandelen die elk jaar weer hun dividend verder verhogen.
  2. Wij geven aan wanneer deze AMDB’s koopwaardig zijn.
  3. U krijgt mijn lijstje van 6 aandelen voor gepensioneerden als u vandaag nog reageert, plus de bonustip die op het punt staat in mijn lijst te worden opgenomen.

En of dat nog niet genoeg is, heb ik nog iets extra voor u. Want als u vóór komende dinsdag een abonnement van drie maanden neemt, krijgt u er van mij nog eens drie maanden gratis bij!


3 maanden GRATIS 
 

Ja, u krijgt dus nog eens drie maanden gratis…

… als u zich voor dinsdag opgeeft voor GroeiDividend. Een abonnement kost maar €39,95 per kwartaal.

Voor maar €39,95 heeft u dus de komende 6 maanden alle informatie waar u naar zoekt. Bovendien behoort u dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 252 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

Maar dan moet u wel nu reageren!

U kunt maar drie dagen van deze aanbieding profiteren en u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

600_certificaat6.jpg

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!  

Als u nu abonnee wordt, krijgt u direct inzage in mijn laatste nieuwsbrief met daarin mijn laatste tips. Die aandelen zijn het beste van het beste, waarin u nu kunt beleggen.Eveline Vrisekoop

Succes!

 

Met vriendelijke groet,
Eveline
Eveline Vrisekoop

 

PS: De twee aandelen waarover ik als voorbeeld sprak, stuur ik u gelijk met mijn 6 tips mee. 
 

600_mail3899thumb_600_p40_600_p27_word_vandaag_nog_abonnee_klein_klein_1_1.gif
 

Beste Eveline,
 
Ik heb er altijd tegenop gezien om bedragen automatisch van mijn rekening te laten afschrijven. Ben ik met deze betaalmethode zeker van de niet goed, geld terug garantie?Marga B. uit Alkmaar

Die garantie is zo zeker als het maar zijn kan. Daar sta ik persoonlijk voor in. U kunt altijd en op elk moment uw geld terugkrijgen als u niet tevreden mocht zijn. Wij hanteren de automatische afschrijving omdat we daarmee ons abonnement goedkoper kunnen aanbieden. Als u toch liever op een andere manier wilt betalen, dan kan dat ook. U betaalt dan wel iets meer omdat deze betaalmethode duurder is. Onze klantenservice kan u daar meer over vertellen.  Eveline.

 

Geachte mevrouw Vrisekoop,
 
Ik ben nu 63 jaar en zit dicht tegen mijn pensioen aan. Die Alsmaar Meer Dividend Betalers spreken mij wel aan. Maar ben ik niet te oud voor deze beleggingsvorm?Hans ten D. uit Almere
 
U bent zeker niet te oud voor het beleggen in Alsmaar Meer Dividend Betalers. De levensverwachting stijgt nog steeds en u gaat vanaf dag 1 profiteren van de stijgende dividenduitkeringen. Bovendien krijg u in de meeste gevallen meer dividend dan u rente van de bank krijgt als u zou sparen. En in het tweede jaar krijgt u al direct een hoger dividend! Eveline.

 

Geachte Eveline,
 
Ik ben sinds een jaar abonnee van Groeidividend en ik begin steeds meer in te zien, dat dit een geweldige methode is om voor de toekomst te sparen. Ik heb voor ik abonnee werd Microsoft gekocht en dacht dat dit aandeel met zijn dividendverhogingen wel in uw lijst zou staan. Kunt u mij aangeven waarom dat niet zo is? Walter van de H. Moerbeke, Belgie.
 
Een goede vraag en het antwoord is simpel! Microsoft betaalt nog niet lang genoeg een hoger dividend uit. Ik let bij mijn selectie goed op de betrouwbaarheid als AMDB en een belangrijk element daarbij is historie. Die is bij Microsoft nog niet lang genoeg. Het aandeel komt zeker in mijn nieuwe overzicht van potentiële AMDB’s. U kunt het aandeel dus rustig vasthouden al is het risico iets groter op grond van ontbrekende historie. Eveline.      

 

 300_p40_abonneer_hier_1_1.gif