Nieuwsbrief GroeiDividend (prospects)

Saai? Welnee!

Met GroeiDividend
word je sneller rijk!

Met de methode van Geraldine Weiss kunt ook u meer halen uit uw belegging in GroeiDividend aandelen...

 

200_3_mnd_9_99.jpg

 

 
Is beleggen in GroeiDividend aandelen echt zo saai?

Deze vraag hoor ik nogal eens. Er gebeurt zelden iets opwindends rond de aandelen die ik heb geselecteerd voor GroeiDividend.

Heel eerlijk gezegd is dat ook wel een beetje zo, maar mijn stelling is, hoe saaier hoe beter. Want de bedrijven die ik heb geselecteerd, maken producten die velen onder ons dagelijks gebruiken en zijn zo dominant in hun sector, dat zij de concurrentie niet vrezen.

Hun winst groeit elk jaar weer en uit die winst betalen zij elk jaar weer een hoger dividend.
 

Dat is boeiend, want het maakt ons rijker!

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en mijn aanbevelingen zijn inderdaad een beetje saai, maar dat is juist goed voor u als degelijke belegger. Want beleggers in GroeiDividend aandelen hebben het speculeren vaarwel gezegd.

Zij hebben gekozen voor de opbouw van een vermogen. Degelijk, dat is mijn leidraad bij de invulling van mijn nieuwsbrief.

Toch heb ik met GroeiDividend iets, dat alle andere adviseurs niet hebben en daarmee is mijn nieuwsbrief voor u interessanter dan vele andere.
 

Ik volg de methode van Geraldine Weiss!

U zult zich nu afvragen, wie de Geraldine Weiss is.

Geraldine is een vermogende dame!

Zij heeft bij haar beleggingen een sterk uitgangspunt: Dividend liegt niet! Als belegger wordt u immers regelmatig bij de neus genomen. Omzet en winst worden vaak overdreven en omdat de koersen van aandelen gebaseerd zijn op verwachtingen, worden ook die vaak wat overdreven.

Maar met één ding moeten bedrijven wel eerlijk zijn. En dat is het dividend.

Je kunt immers niet meer dividend uitbetalen dan je aan geld in kas hebt.

Geraldine concentreert zich daarom op de dividenden die worden uitbetaald. En nog specifieker, zij richt zich uitsluitend op bedrijven die regelmatig hun dividend verhogen.

Wij noemen die aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers, ofwel AMDB’s.
 

Met de methode van Geraldine wordt u rijker!

Want wat doet Geraldine? Zij past een heel eenvoudige strategie toe.

Koop aandelen als ze zijn ondergewaardeerd en verkoop ze als ze zijn overgewaardeerd.

Dat klinkt eenvoudig, maar dat is toch niet zo simpel als het lijkt.

Neem Warren Buffett. Hij koopt aandelen als ze zijn ondergewaardeerd en dat doet hij heel goed. Buffett heeft een neus voor de goede ondergewaardeerde aandelen, maar Buffett blijft daarna op zijn aandelen zitten, terwijl Geraldine ze rigoureus verkoopt als een aandeel is overgewaardeerd.

Geraldine Weiss is met deze strategie heel vermogend geworden.
 

En vermogend worden, kunt u nu ook!

Want ik heb de methode van Geraldine Weiss toegepast in mijn lijst van 256 AMDB’s.

U krijgt naast die 256 aandelen bij elk aandeel achtergronden en grafieken.

In die grafieken kunt u precies zien, of een aandeel is overgewaardeerd dan wel ondergewaardeerd. En bij mij betekent ondergewaardeerd "kopen" en overgewaardeerd "verkopen".

Maakt dat nu zoveel uit, dat kopen en verkopen? Is het niet veel gemakkelijker te kopen en de aandelen rustig aan te houden?

Nu kom ik op de kern van mijn betoog, want voor wie de methode van Geraldine volgt, is beleggen in AMDB’s absoluut niet saai.
 

Maak net als Martijn een superwinst!

Op mijn website heb ik twee voorbeelden uitgewerkt van Evert en Martijn.

Evert heeft belegd in Coca Cola net als Warren Buffett. Hij kocht in 2006 voor een bedrag van $10.000 aandelen Coca Cola en besteedde zijn dividend aan wat leuke etentjes met zijn vrouw. Evert zit momenteel op een winst van 11.238 dollar, ofwel 112,4%. Een prima resultaat.

Martijn belegt op hetzelfde moment ook voor een bedrag van $10.000 aandelen Coca Cola, maar volgde de methode van Geraldine Weiss. Hij verkocht zijn aandelen anderhalf jaar later en kocht er een andere AMDB voor terug, die op dat moment ondergewaardeerd was. Martijn zit echter op een winst van 22.281 dollar, ofwel 222,81%. Een verschil van 110,4% ! Een extra winst waar ook u als belegger heel tevreden mee zou zijn.

De details van mijn voorbeelden vindt u in het bonusrapport op de website.

Uit de voorbeelden kunt u afleiden, dat beleggen in Alsmaar Meer Dividend Betalers helemaal niet saai is. Integendeel!      

Annemiek van H. schreef over de AMDB lijst:

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.”

  

Vandaag heb ik iets bijzonders voor u!

Want zelf rijk worden of iemand rijk maken, blijft natuurlijk boeiend.

Ik heb voor u drie aandelen gevonden van relatief kleine bedrijven, die nog alle kans hebben flink te groeien. Deze bedrijven betalen hun aandeelhouders al jarenlang een hoger dividend, maar staan nog niet op mijn lijst van gerenommeerde AMDB’s.

Als u vandaag nog abonnee wordt, krijgt u de namen van deze drie bedrijven direct per email toegezonden.
 

Dit is dus een extra bonus!

Aandelen, die regelmatig hun dividend verhogen, doen het over een lange periode significant beter!

Daarom is beleggen in Alsmaar Meer Dividend Betalers zo winstgevend.

Zelf ben ik al jaren geleden tot deze conclusie gekomen en heb het speculeren afgezworen. Niet omdat je met speculeren niet af en toe mooie winsten kan maken. Dat kan wel degelijk, maar mijn ervaring is, dat daar zoveel verliezen tegenover staan, dat de speculatiewinsten grotendeels verdwijnen.

Ik ben tot de conclusie gekomen, dat beleggen in GroeiDividend veel winstgevender is. En rustgevender. Ik lig er niet meer van wakker als de beurs omhoog of omlaag gaat.

Trouwens, in het huidige beleggingsklimaat kan de beurs nog een stuk verder omhoog.

Net als Winfried B., die mij onlangs in een e-mail schreef:

“Ik ben een beetje een conservatieve belegger. Niet iemand die graag in de nieuwste IT aandelen investeert, omdat die zo’n mooie toekomst hebben. Soms hebben ze die ook maar vaak ook niet. Nee, ik investeer liever in aandelen, die elk jaar meer aan hun aandeelhouders geven in de vorm van dividend. Dat soort aandelen zie ik steeds meer op de beurs. Maar alleen de aandelen met een langdurige reputatie vind ik terug in jouw lijst. Daarom neem ik deze er altijd even bij als ik in wat nieuws beleg. En ik kijk elke keer weer uit naar mijn stijgende dividendinkomsten. Nu maar hopen, dat meneer Rutte niet ook daar de belasting gaat verhogen…”

 

Niet elke AMDB komt op mijn lijst

Elke maand krijgt u van mij een nieuwsbrief met onder meer de beste aandelen van de maand uit mijn lijst van 256 aandelen, die u op mijn website kunt terugvinden.

Aandelen komen niet zomaar op die lijst. Ik heb 6 criteria waaraan aandelen worden getoetst en als ze aan 5 van de 6 criteria voldoen, komen ze op mijn lijst. In het kort komt het hierop neer, dat aandelen zich echt bewezen moeten hebben voor ze op de lijst komen.

Ze moeten een rijke dividendhistorie hebben en het dividend moet regelmatig verhoogd zijn.
 

Elke dividendbelegger zou de lijst moeten hebben

Als u van mijn kennismakingsaanbod gebruik maakt, krijgt u hem ook. Het is een ideale lijst om bij de hand te hebben, als u het beste van het beste op de beurs zoekt.

De lijst wordt doorlopend geactualiseerd. Aandelen kunnen veranderen van status op basis van slotkoers maar bijvoorbeeld ook omdat ze hun dividend hebben verhoogd.

Om de keuze voor u als belegger uit die lange lijst gemakkelijker te maken, licht ik er elke maand de beste ondergewaardeerde aandelen voor u uit.
 

Vandaag heb ik iets bijzonders voor u!

U kunt mijn nieuwsbrief nu drie maanden lang bijna voor niets lezen. Ook u kunt abonnee worden , zonder dat u daarvoor diep in de buidel moet tasten.

U krijgt de nieuwsbrief drie maanden lang voor maar €9,99!

Dat is een korting van 75% en voor die paar euro kunt u zelf de conclusie trekken, of deze nieuwsbrief iets voor u is.

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om toezending te stoppen.
 

200_3_mnd_9_99.jpg

 

Voor €9,99 is GroeiDividend 3 maanden lang bij u
en u krijgt er gratis nog drie waardevolle tips bij!

Voor nieuwe abonnees heb ik nog iets extra. Drie waardevolle tips van bedrijven, die nu al jarenlang hun dividend verhogen en het potentieel hebben zo groot te worden als Walt Disney of McDonald’s.

Tips, waarmee u dus miljonair kunt worden.

Zonder dat u elke dag naar de koersen moet kijken. Want dat is het voordeel van AMDB’s. Ze betalen elk jaar meer, of de koersen nu hoog staan of laag.
  

De bonus ligt voor u klaar!

En mijn april nummer verschijnt binnenkort. Ook die staat weer boordevol waardevolle tips. Met talloze details, waardevolle grafieken en meer belangwekkende informatie. 

U moet er wel snel bij zijn als u mijn uitnodiging wilt accepteren.

Ook u kunt meedoen door een abonnement te nemen met een doorlopende machtiging. U betaalt dan €9,99 voor het eerste kwartaal. Daarna betaalt u slechts € 39,95. 

En u behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

Maar dan moet u wel nu reageren!
    

Abonneer hier  
 

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!
 

 START HIER
 

Mijn nieuwe nieuwsbrief verschijnt a.s. dinsdag. U krijgt mijn nieuwste favorieten dus heet van de naald. Eveline Vrisekoop

 
Met vriendelijke groet,

100_handtekening.png

Eveline Vrisekoop

 
Share this page