Nieuwsbrief GroeiDividend (prospects)

Als ik ongelijk heb krijgt u
GroeiDividend een jaar lang gratis !

Kan ook ik een hoog
dividend krijgen
zonder
veel risico’s te nemen?

Het antwoord luidt ja.
Met wat geduld krijgt u zelfs een hoger dividend.

En... ik daag u uit voor een gratis jaarabonnement!
 

 
We zitten midden in 2014 en de beurzen in New York blijven record op record scoren. Vaak hoor ik beleggers zeggen dat mei de maand is om aandelen te verkopen, maar dat lijkt niet op te gaan. Zeker dit jaar niet.

Sterker gezegd, de verkopers lijken de boot te missen! Ik zie de afgelopen weken de beurzen alleen maar verder omhoog gaan.

Dit weekend is ons Pinksterweekend en het is bijna zomer. Het lange weekend is goed om eens de balans op te maken.  

Als ik terug kijk op de laatste 18 maanden dan kan ik alleen maar concluderen, dat we een zeer succesvolle periode achter de rug hebben. Beleggers in Alsmaar Meer Dividend Betalers hebben het dividend zien stijgen, soms wel twee keer en vaak met dubbele cijfers. 

Een grote onderneming in de luchtvaartindustrie, die deel uitmaakt van mijn selectie van AMDB’s, heeft begin dit jaar zijn dividend zelfs met 50,5% opgetrokken!

Beleggers, die de aandelen begin 2013 in hun bezit hadden, zien hun dividendrendement oplopen naar bijna 4%. En hadden ze de aandelen begin 2009 gekocht, dan was het dividendrendement al opgelopen naar 6,5%! Als u één van hen bent, kan ik alleen maar zeggen, gefeliciteerd! En niet alleen vanwege het mooie rendement!

Ook de koers van het aandeel is in de laatste anderhalf jaar met 75% gestegen. Inclusief ontvangen dividend levert het aandeel een rendement op van in totaal 80%. En dat zonder bovenmatige risico’s, want het rendement is gemaakt zonder opties of andere risicovolle beleggingsinstrumenten. 
 

Dit aandeel is beslist geen uitzondering

Abonnees van mijn nieuwsbrief krijgen elke maand de favorieten van de maand. En omdat we dit lange weekend gebruiken om even terug te kijken, heb ik het lijstje van januari 2013 er even bijgenomen. Dit favorietenlijstje bewijst, hoe enerverend beleggen in Alsmaar Meer Dividend Betalers is.

Kijkt u maar mee. Ik loop ze hier allemaal even na:

 • Bedrijf in huishoudelijke producten
  Koersstijging 26,0%, dividendverhoging 1 keer, dividendstijging 16,7%
 • Bedrijf in schoonmaakmiddelen
  Koersstijging 20,4%, dividendverhoging 2 keer, dividendstijging 15,6%
 • Drogisterijketen
  Koersstijging 57,0%, dividendverhoging 1 keer, dividendstijging 38,5%
 • Specialist in consumentenkredieten
  Koersstijging 29,8%, dividendverhoging 1 keer, dividendstijging 22,2%
 • Doe-het-zelf keten
  Koersstijging 31,6%, dividendverhoging 2 keer, dividendstijging 43,8%
 • Luchtvaartspecialist
  Koersstijging 80,0%, dividendverhoging 2 keer, dividendstijging 23,3%
 • Hightech bedrijf
  Koersstijging 67,0%, dividendverhoging 1 keer, dividendstijging 10,0%
 • Spoorwegonderneming
  Koersstijging 53,8%, dividendverhoging 2 keer, dividendstijging 31,9%
 • Groot winkelbedrijf
  Koersstijging: 12,1%, dividendverhoging 1 keer, dividendstijging 18,2%

Abonnees die mijn favorieten in januari hebben gekocht, zagen bovenstaande favorieten dit jaar gemiddeld met 43,3% in koers stijgen en hun dividend toenemen met 24,4%. Deze resultaten liggen ver boven het beursgemiddelde.
 

GroeiDividend is dus niet saai, integendeel!

U kunt met Alsmaar Meer Dividend Betalers dus ook heel mooie koersresultaten realiseren. Mijn favorietenlijst van januari 2013 bewijst dat.

Zelfs de speculatieve belegger kan bij GroeiDividend zijn hart ophalen. Op mijn website heb ik een overzicht samengesteld van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers, waar bij elk aandeel is aangegeven, of dat aandeel is overgewaardeerd dan wel ondergewaardeerd.

Speculatieve beleggers kunnen aandelen, die inmiddels overgewaardeerd zijn, verkopen en daarvoor onderwaardeerde aandelen terugkopen. Op die manier kan extra resultaat geboekt worden, zonder dat veel risico wordt gelopen.
 

En het dividend loopt snel op!

Als u zoals ik Alsmaar Meer Dividend Aandelen koopt om ze nooit meer te verkopen, dan zult u zien dat het rendement op de oorspronkelijke investering snel oploopt.

Na tien jaar kunt u al op een dividendrendement van meer dan 10% zitten. En het rendement loopt daarna nog verder op. De geduldige belegger kan op zijn oorspronkelijke investering dividendrendementen halen van 12%, 18%, 26%... Het houdt niet op. G. ter Maat schreef mij hier onlangs over:

“…Zes jaar geleden heb ik van mijn ouders een portfolio aandelen geërfd. Er zaten veel aandelen in die in jouw lijst voorkomen, Eveline. Aandelen die elk jaar een hoger dividend uitbetalen. Sommigen al meer dan 50 jaar. Het was grappig want mijn vader had alles bewaard en ik kon dus zien wanneer hij ze gekocht had en voor hoeveel. Het was wel een beetje rekenen, want alles ging nog in guldens, maar als ik kijk hoeveel dividend ik nu krijg op het bedrag wat hij ervoor betaald heeft, dan is het enorm! Er zit een aandeel bij met een dividendrendement van 63%, één met 54% en drie van in de 40%. Ik vind dat enorm en het bewijst dat groeidividend echt een thema is. Een beetje geheim, omdat zo weinig beleggers het door hebben…”  

Dat Alsmaar Meer Dividend Betalers dus maar een laag dividend uitbetalen, is heel betrekkelijk. Als u met geduld en visie belegt, dan ziet u het rendement op het geïnvesteerd vermogen snel oplopen. En dat met kwaliteitsaandelen!

Beleggers realiseren dat veel te weinig en daarom hamer ik daar regelmatig op.
 

De klok tikt…

Dit jaar is bijna alweer voor de helft voorbij en het is goed om eens even te kijken waar we nu staan.

Wilt u als jonge belegger met kwaliteitsaandelen een mooie bron van inkomsten opbouwen, dan is GroeiDividend uw partner.

Maar ook als u wat ouder bent, biedt mijn nieuwsbrief perspectieven. Want het aanvangsdividend is nog altijd hoger dan de rente op de bank en dat verschil wordt door de jaarlijkse dividendstijging alsmaar groter.

Zelfs als u wat speculatief bent ingesteld, dan ziet u dat u met GroeiDividend uw winst nog aardig kan vergroten, omdat ik voor elke AMDB aangeef of het aandeel overgewaardeerd dan wel ondergewaardeerd is.
 

Ik wil ook u graag als abonnee!

Meer dan 2.000 beleggers hebben inmiddels gekozen voor GroeiDividend.

Zij kregen afgelopen donderdag mijn nieuwsbrief van juni met daarin wederom concrete tips. Ik heb het dan over mijn Favorieten.

Ik heb het daarbij uitsluitend over aandelen van topkwaliteit, maar u missen we nog als abonnee en we zouden u er graag bij hebben.

Omdat ik ervan overtuigd ben dat de Dow Jones Index binnen drie jaar op zo’n 25000 zal staan, is het nog lang niet te laat om in te stappen.

Investeer ook in mijn favorieten van juni. Het worden weer stuk voor stuk aandelen, waar u geen grote risico’s mee loopt en waar u verzekerd kunt zijn van alweer een dividendverhoging.

En… ik daag u uit!

Mijn favorieten van juni zijn weer ijzersterke aandelen! Ze zijn zo goed dat ik de stelling aan durf, dat mijn favoriete aandelen ook de komende 12 maanden hun dividend weer gaan verhogen.

Als ik ongelijk heb en verlies, krijgt u van mij het jaarabonnement tot de zomer van 2015 alsnog cadeau en zal uw abonnementsgeld worden aangewend voor het jaar daarop.
 

1 jaar GRATIS

 
Ja, u leest het goed. Ik ben er zo van overtuigd dat mijn favorieten hun dividend zullen verhogen, dat ik dit wel aan durf.

Als één van mijn favorieten van juni zijn dividend in de 12 komende maanden onverhoopt niet zou verhogen, dan is uw…
 

Abonnement tot de zomer van 2015 helemaal GRATIS!   

Ook u zou een portfolio moeten hebben met GroeiDividend aandelen!

Aandelen dus van bedrijven, die elk jaar weer een hoger dividend aan hun aandeelhouders uitbetalen en daardoor op termijn veel meer uitkeren aan hun aandeelhouders dan de hoogdividend aandelen.

Als u rendementen wilt maken, die ook nog eens inflatiebestendig zijn, dan biedt GroeiDividend u het perspectief dat u zoekt.  

Ik heb voor u een bonusrapport samengesteld, waarin ik u zeven extra tips geef van bedrijven, waar het dividend de komende jaren meer dan gemiddeld zal stijgen.  
 

Dat bonusrapport ligt voor u klaar. Gratis!

Als u zich abonneert op GroeiDividend, de nieuwsbrief die zich gespecialiseerd heeft in AMDB’s. 

Alle 7 bedrijven in mijn bonusrapport zijn stuk voor stuk uw investering waard.

Dit bonusrapport is een extraatje voor u als nieuwe abonnee. U kunt meteen aan de slag.   

En terwijl uw spaargeld op de bank door de inflatie minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend uw vermogen omdat de koersen van de onderliggende aandelen mee stijgen.
   

  GroeiDividend aandelen zijn te vergelijken
met een spaarrekening met een oplopende rente!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

En natuurlijk was beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening, maar daar staat een mooie beloning tegenover.

Want een GroeiDividend naar zo’n 9% over 10 jaar is niet niks. En als u deze aandelen nog langer vasthoudt, blijft de dividenduitkering groeien tot ver boven de 10%.

Dat is het mooie van GroeiDividend !

Terwijl uw spaargeld op de bank door de inflatie minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend uw vermogen omdat de koersen van de onderliggende aandelen mee stijgen.
 

Groeidividend is een alternatief dat u kan helpen!

Ons systeem concentreert zich immers op aandelen, die over een reeks van jaren bewezen hebben elk jaar hun dividend te verhogen.

Daarom noemen we de bedrijven achter die aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s).

Het gaat hier om bedrijven die met hun producten een dominante positie in hun markt innemen. Zo dominant, dat concurrenten niet in staat zijn ze echt te bedreigen.

Slimme beleggers zijn al een tijdje bezig de aandelen van die bedrijven op te kopen. We kunnen dat goed zien, want de koersen van de AMDB’s lopen gestaag op.

En dat blijft ook voorlopig zo omdat de rente laag blijft.
   

Daarmee groeit niet alleen uw inkomen
maar ook uw vermogen!

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen.

Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld de bezitters van staatsobligaties. Die hebben een vastrentende waarde, die dus niet stijgt, en krijgen straks de nominale waarde van de staat terug.

Dat is veel minder dan die obligaties nu waard zijn.

Neem bijvoorbeeld de staatsobligatie 7 ½% NL 93-23. Die heeft nog iets meer dan 9 jaar te gaan en staat op 146. Over tien jaar krijgt u er nog maar 100 voor terug. Maar als u ze nu verkoopt, krijgt u 146 en kunt u dus meer AMDB’s kopen, die u van een stijgend inkomen verzekeren.

Hetzelfde geldt voor vele andere beleggingen met een vast inkomen.
 

Nu is het moment om dus even goed na te denken!

Ik adviseer u geen impulsieve beslissingen te nemen. Wel is het nu het moment om af te wegen, of uw beleggingsstrategie niet aan een heroverweging toe is.

GroeiDividend kan u daarbij helpen. 

Daarbij heb ik als uitgangsfilosofie, dat dividend de beste graadmeter is om een bedrijf te beoordelen. Over omzet kun je als bedrijf nog onwaarheden vertellen en over winst ook. Maar dividend moet een bedrijf uitbetalen. 
 

En dividend liegt niet!

Een interessant boekje, Dividends don’t Lie van Geraldine Weiss, heeft ons de weg gewezen in met name het kiezen van de optimale momenten van het kopen en verkopen van Alsmaar Meer Dividend Betalers.

Die ervaring hebben wij ondergebracht in GroeiDividend !

Het hart van onze website is een lijst van 254 aandelen, die aan de hand van onze criteria zijn geselecteerd als Alsmaar Meer Dividend Betalers. In die lijst geven wij bij elk aandeel precies aan, of dat aandeel op dit moment is overgewaardeerd of ondergewaardeerd.

Zo kunt u dus nog beter bepalen, wanneer u in een aandeel als Coca Cola wilt investeren, want het rendement wordt niet alleen bepaald door de hoogte van het dividend en de koersgroei. Het wordt ook bepaald door het moment van aankoop.

En om het voor u nog gemakkelijker te maken, maak ik uit de lijst elke maand een selectie van aandelen, die ik op dat moment bijzonder koopwaardig vind. Dat zijn er voor deze maand 9 geworden en u vindt ze in het juni nummer van GroeiDividend.

Beperkt u zich tot de selectiestrategie die ik voor GroeiDividend heb gekozen, dan is de kans wel heel erg klein dat u debacles als World Online of recenter die van de SNS Bank zult beleven.
 

Beperk u daarom tot het beste van het beste!

GroeiDividend helpt u niet alleen met de keuze van de aandelen, maar ook met de juiste timing om de aandelen aan te kopen.

Daarvoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze is overgewaardeerd of juist is ondergewaardeerd.

Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse nieuwsbrief u kan bieden.

Die grafiek vindt u in de lijst op de website, door het aandeel van uw keuze aan te klikken. Op deze manier kunt u uw aankoop prima timen. Mocht het aandeel niet zijn ondergewaardeerd, dan zet u het op een verlanglijstje en wacht u rustig af. Of u koopt een aandeel, dat wel is ondergewaardeerd of zelf als tip door mij voor aankoop wordt aanbevolen. 
 

Zet uw horizon daarom op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen: Domineren over hun concurrenten, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet, want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46000 aandelen te boordelen die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

En daarmee doe ik de duizenden abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 254 AMDB’s, waarmee u een ruime keuze ter beschikking hebt, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand, die wij bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging.


1 jaar GRATIS 

 

Mijn actie loopt dit Pinksterweekend

U moet er wel snel bij zijn als u mijn uitdaging wilt accepteren. Want alleen de nieuwe aanmeldingen die voor het eind van het Pinksterweekend binnen zijn, krijgen de kans om mee te doen.

U kunt meedoen door een abonnement te nemen met een doorlopende machtiging van €39,95 per kwartaal.

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 

  

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot tweede Pinksterdag 24 uur kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Mijn nieuwsbrief van juni is zojuist verschenen. U krijgt mijn nieuwe Favorieten dus heet van de naald. Eveline Vrisekoop

 
Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page 

 

PS: Mijn uitdaging is uniek. En u mag me eraan houden. Maar… u kunt hieraan alleen meedoen als u zich vóór middernacht van tweede Pinksterdag als abonnee aanmeldt. Stel uw besluit dus niet uit. Ik kijk ernaar uit u als nieuwe abonnee te verwelkomen.  

Ik krijg veel reacties van lezers. Onderstaand vindt u wat meningen op een rijtje:

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” BvK     

Beste Eveline, ik ben nu bijna een jaar abonnee van Groeidividend en ik heb er al zoveel plezier van gehad. Op jouw advies heb ik bijvoorbeeld aandelen Cxxxxx gekocht. En ik heb nu al mijn eerste dividendverhoging van 6,67% te pakken. En niet alleen dat, de koers is sinds mijn aankoop ook nog eens met 20,5% gestegen. Aan dat laatste reken ik me overigens niet rijk, want ik heb besloten deze aandelen nog jaren vast te houden. Bedankt voor je adviezen! BvdV

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.”

     
 
1 jaar GRATIS