Nieuwsbrief GroeiDividend (prospects)

 IMF wil hogere inflatie!

Bescherming van uw inkomen straks, is van
het grootste belang!

Uw pensioen biedt geen bescherming meer tegen inflatie.
U moet dus iets doen en ik wil u daar graag bij helpen.

Zeg nu ja en ik geef u een abonnement op GroeiDividend
een jaar lang gratis
!

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

 
Vorige week gaf Christine Lagarde, de baas van het Internationaal Monetair Fonds, haar collega Mario Draghi, baas van de Europese Centrale Bank, een gevoelige tik op de vingers.

Zij vindt dat de inflatie in de eurozone veel te laag is. Zorgwekkend laag zelfs en dat Draghi met meer maatregelen moet komen om de inflatie te verhogen.

Draghi is niet zo blij met de opmerkingen van Christine Lagarde, maar in zijn hart is hij het helemaal met haar eens.

En neemt u maar van mij aan, dat Draghi er alles aan zal doen de inflatie omhoog te krijgen. Omdat inflatie de hoeksteen wordt van de afbouw van de staatschulden in Europa. Hoe hoger de inflatie, hoe sneller de overheidsschulden worden afgebouwd.
 

Inflatie betekent geldontwaarding!

En geldontwaarding betekent, dat u minder kunt doen met uw pensioen. Nu al en straks helemaal, want de pensioenfondsen indexeren hun uitkeringen niet meer. Zij kunnen dat immers niet meer betalen.

U bent dus op uzelf aangewezen, als u wilt voorkomen dat u strak minder te besteden heeft.

Mijn naam is Eveline Vrisekoop. Ik ben redacteur van GroeiDividend en ik wil met u vandaag praten over het inflatieprobleem. 

We gaan een tijd tegemoet waarin we aan twee dingen zullen moeten wennen. Het eerste is de inflatie waar ik het zojuist over had. En het tweede is de superlage rente waar we de komende 20 jaar mee geconfronteerd zullen worden.

Dit betekent dat de pensioenfondsen de uitkeringen niet meer kunnen aanpassen aan de prijsstijgingen en dat u dus gaat merken dat uw pensioen langzaam minder waard wordt.

Wij worden door de overheid gedwongen om pensioenpremies te betalen voor pensioenen, die steeds minder waard worden.
 

Inflatie voelen we niet zo!

Ik noem inflatie daarom altijd de sluipmoordenaar van ons vermogen.

Natuurlijk zien we zo af en toe een prijsverhoging, maar dat is dan meestal van iets, waar we dagelijks mee te maken hebben.

De meeste prijsverhogingen merken we niet of nauwelijks. Tot we merken, dat we toch minder te besteden hebben.

Met GroeiDividend kunnen we daar iets aan doen, want deze nieuwsbrief is gespecialiseerd in de zogenaamde Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s).

Dat zijn aandelen, die met de regelmaat van de klok hun dividend verhogen en u dus als aandeelhouder meer inkomen bezorgen.

Van de week las ik een aardig voorbeeld over zo’n AMDB. En dat wil ik graag met u delen.
 

AMDB’s zijn uw antwoord op inflatie!

Er zijn een aantal redenen waarom ik fan ben van McDonald’s. Het is een heel sterk merk… het heeft het meest uitgebreide franchise netwerk ter wereld… en is de grootste fastfood keten ter wereld. Al deze eigenschappen hebben het bedrijf geholpen een gemiddeld rendement te leveren van 14% per jaar gedurende de afgelopen 30 jaar.

Maar vandaag wil ik nog een reden geven, waarom ik fan ben. Het bedrijf is in staat om uw belegging te beschermen tegen inflatie.

Ik vertel u waarom.

Stel even dat we nog in 2011 zouden leven. U besluit wat zuiniger aan te gaan doen en legt $75 apart om bij McDonald’s te lunchen in plaats van de wat duurdere restaurants. De gemiddelde prijs van een McDonald’s hamburger was $3,73. Voor $75 kon u dus 20 hamburgers kopen.

Maar u besluit dat u op dat moment toch maar geen 20 hamburgers bij McDonald’s gaat eten. U legt die $75 weg voor een andere keer.

Intussen wilt u die $75 niet helemaal werkeloos wegleggen. U kunt ze naar de bank brengen of u kunt er één aandeel McDonald’s van kopen (de koers van het aandeel was in die tijd $75).

We maken een sprong in de tijd naar eind 2013.

De prijs van de hamburger is nu $4,20. Dat betekent een gemiddelde prijsstijging (inflatie) van 6,1% per jaar.

Als u uw geld op de bank had gezet, tegen bijna nul procent rente, kunt u voor die $75 nu nog maar 18 hamburgers kopen tegen $4,20 per stuk.

Maar hoe staat u ervoor als u had besloten één aandeel McDonald’s te kopen in plaats van het geld naar de bank te brengen?

Uw aandeel is in koers gestegen naar van $75 naar $97. Bovendien heeft u ook nog eens $8,52 in dividend ontvangen. Dat betekent dat u voor in totaal $105,52 nu 25 hamburgers kunt kopen.

Dit illustreert één van de vele voordelen van Alsmaar Meer Dividend Betalers. AMDB’s breiden hun activiteiten verder uit en belonen hun aandeelhouders met dividenden en inkoop van eigen aandelen. Daarmee kunt u als belegger aan koopkracht winnen en inflatie de baas blijven.

En daar blijft het niet bij. McDonald’s blijft doorgaan met aandeelhouders te belonen voor hun steun aan het bedrijf. In een meeting met beleggers zei CEO Don Thompson dat zijn onderneming in de periode 2014 tot 2016 een bedrag van $18 tot $20 miljard aan zijn aandeelhouders zal teruggeven in de vorm van dividend en inkoop van eigen aandelen. Dat is 10% tot 20% meer dan in de afgelopen drie jaar.
 

AMDB’s beschermen u dus tegen inflatie

Daarom besteed ik veel tijd om voor u de beste Almaar Meer Dividend Betalers op de beurs te selecteren.

Deze 254 AMDB’s heb ik voor u ondergebracht in een lijst, die op mijn website wordt gepubliceerd.

Maar daar is het niet bij gebleven.

Ik heb deze lijst “levend” gemaakt. Dat wil zeggen, dat ik deze aandelen op basis van een historie van 20 jaar heb kunnen voorzien van een aan- en verkoopmomentum. Ook heb ik van elke AMDB een jarenlange grafiek gemaakt, waarin u kunt zien wanneer een aandeel koopwaardig is.

En bent u wat speculatiever ingesteld, dan kunt u met mijn overzicht besluiten om overgewaardeerde AMDB’s te verkopen en in te ruilen voor ondergewaardeerde AMDB’s.

Een proces dat zich voortdurend wijzigt dankzij koersfluctuaties en dividendverhogingen.
  

MCD

 

GroeiDividend is een soort klimspaarrekening!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

Natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening, maar daar staat een mooie beloning tegenover.

Een groeidividend naar zo’n 9% over 10 jaar is niet niks. En als u deze aandelen nog langer vasthoudt, blijft de dividenduitkering groeien tot ver boven de 10%.

Dat is het mooie van GroeiDividend !

En terwijl uw spaargeld op de bank door de inflatie minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend uw vermogen omdat de koersen van de onderliggende aandelen mee stijgen.

Van Bea van de V. kreeg ik een leuke reactie. Zij schreef:

Beste Eveline, ik ben nu bijna een jaar abonnee van Groeidividend en ik heb er al zoveel plezier van gehad. Op jouw advies heb ik bijvoorbeeld aandelen Cxxxxx gekocht. En ik heb nu al mijn eerste dividendverhoging van 6,67% te pakken. En niet alleen dat, de koers is sinds mijn aankoop ook nog eens met 20,5% gestegen. Aan dat laatste reken ik me overigens niet rijk, want ik heb besloten deze aandelen nog jaren vast te houden. Bedankt voor je adviezen! Bea

 

Sommige AMDB’s verhogen hun dividend
al meer dan 50 jaar!

Mijn doel is voor u een vermogen op te bouwen met een hoge mate van zekerheid.

Natuurlijk is het niet zo, dat het verleden een garantie is voor de toekomst. Maar het is wel zo, dat bedrijven met een cultuur, waarin aandeelhouders belangrijk zijn, zich alles eraan gelegen laten liggen die reputatie te behouden.

Mensen zoeken die zekerheid in onzekere tijden.

Onderzoek in Amerika heeft dat uitgewezen. Want wist u dat 72% van de Baby Boomers, mensen die kort na de tweede wereldoorlog zijn geboren, denkt dat zij hun pensioen moeten uitstellen en dat 50% zelfs gelooft, dat zij helemaal niet aan een pensioen toekomen?

En wist u dat mensen banger zijn op een gegeven moment geen pensioen meer te krijgen dan dat zij angst hebben voor de dood?

Nu leven wij hier nog in een verzorgingsstaat, maar die wordt, zoals ik al zei, in een hard tempo afgebouwd.

Zekerheid is dus het sleutelwoord.
 

Ik zoek die zekerheid voor u!

Met GroeiDividend geef ik u naast zekerheid ook voldoende keuze. Want spreiding is bij beleggen een absolute must!

Ik heb een lijst samengesteld van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers. Deze bedrijven heb ik aan de hand van een aantal strenge criteria voor u geselecteerd. U hebt dus keuze genoeg.

Op die lijst staat per AMDB vermeld of het aandeel koopwaardig is of niet. Dat hangt af van de koers. De beurzen staan hoog, dus het is raadzaam voorzichtig te zijn.

Daarnaast ontvangt u van mij elke maand een nieuwsbrief met daarbij de top aanbevelingen van de maand. Dat zijn er meestal zo’n 10, maar het kan ook wel eens iets meer of iets minder zijn.

En u krijgt elke week per email een overzicht van de laatste dividenduitkeringen en verhogingen.

Voor nieuwe abonnees heb ik nog iets bijzonders.
 

U krijgt er van mij 7 extra tips bij!

Als nieuwe abonnee kunt u direct aan de slag. Met de laatste nieuwsbrief en mijn extra tips heeft u genoeg keuze om een portfolio met Alsmaar Meer Dividend Betalers op te bouwen.

Daarnaast heb ik nog een bonus tip. Een wereldbekende onderneming die nog niet op mijn lijst staat, maar er binnenkort wel op kan komen. Een bedrijf, waar ik zelf in heb belegd, omdat er zoveel vermogen op de balans staat, dat ik mij niet kan voorstellen dat de ingeslagen weg niet wordt voortgezet. 

Alles bij elkaar dus 8 extra tips voor een flitsende start.
 

U krijgt GroeiDividend 1 jaar lang gratis

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een jaarabonnement neemt, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers.  
   

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

In mijn nieuwsbrief van deze maand vindt u weer tal van tips waar u direct mee aan de slag kunt. En als u nu reageert, bent u meteen op de hoogte. Eveline Vrisekoop

 
Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page 

 

Ik krijg veel reacties van lezers. Onderstaand vindt u wat meningen op een rijtje:

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
  
 
1 jaar GRATIS