Neem nu een abonnement op:

GroeiDividend 

Hoe u meer winst maakt met de winst
van 's werelds beste bedrijven!

Beste belegger,

Vandaag neem ik u 50 jaar mee terug in de tijd! In de jaren zestig van de vorige eeuw bedacht een slimme dame een formule die zijn weerga niet kent. Ik vertel u haarfijn hoe u eens zoveel winst maakt met de crème de la crème van de Blue Chip aandelen zoals Coca-Cola, Pepsi of McDonald's, ook wel Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's) genoemd. Onze belegger Martin doet dit al jaren en met veel meer succes dan Evert. Kijkt u even in de kolom hiernaast voor het resultaat tot en met de laatste beursdag. 

U kent vast wel de miljardair Warren Buffett, het beleggingsfenomeen van Omaha, als succesvol belegger die het lef heeft te investeren in aandelen op momenten dat beleggers wereldwijd in zak en as zitten en massaal afscheid nemen van hun aandelen. In tegenstelling tot zijn collega miljardair Bill Gates, heeft Warren Buffett zijn vermogen bij elkaar vergaard met beleggen. Hoe heeft hij dat voor elkaar gekregen? Met opties? Met turbo's? Traden?
 

Nee, niets van dit alles

Dividend is de sleutel die deuren opent naar schatkamers waar koerswinsten klaarliggen om geïnd te worden. Maar je moet dan wel op het juiste moment toeslaan. Op de deur zitten namelijk twee tijdsloten! Eentje om er in te komen en eentje om eruit te gaan. GroeiDividend helpt u, zonder elke nacht wakker te liggen, uw vermogen te laten groeien op de internationale beurzen. Wat Warren Buffet kan, kunt u namelijk ook!

 

En misschien zelfs beter…

Eén van de beroemdste uitspraken van Warren Buffett is de volgende

"When the world is greedy, beware;
but when the world is fearful, be greedy"

Het woord ‘greedy’ betekent letterlijk ‘gulzig’ en vrij vertaald komt het erop neer, dat je niet moet kopen wanneer beleggers gulzig zijn en koersen tot een recordhoogte stijgen.

Maar je moet zelf gulzig zijn wanneer beleggers bang zijn en hun aandelen verkopen. Op die momenten kun je namelijk AMDB aandelen kopen van eersteklas kwaliteitsbedrijven zoals Pepsi, Coca-Cola, McDonald’s en anderen, tegen soms belachelijk lage prijzen. Bedrijven die elk jaar winst maken en jaar na jaar het dividend verhogen!
 

Ofwel, GroeiDividend

Maar naast Warren Buffett zijn er nog meer vermogende beleggers waar we veel van kunnen leren. Naast geduld is ook hier GroeiDividend de sleutel tot succes.

Zo is Geraldine Weiss in de afgelopen 50 jaar een vermogende grootmoeder geworden. Hoe? Deels door elke dag hard te werken in haar bedrijf en eind jaren tachtig daar een boek over te schrijven. Maar haar vermogen groeide nog het hardst met de door haar bedachte methode die veel aanknopingspunten heeft met de manier hoe ook Warren Buffet rijk is geworden. De basis blijft, investeren in bedrijven die regelmatig het dividend verhogen.

Zelf noemt ze de door haar in de jaren zestig bedachte methode een beleggingstrategie die beleggers helpt koopjes op de aandelenmarkt te ontdekken. Maar dan wel koopjes van de crème de la crème van Blue Chip ondernemingen.

Coca-Cola, Pepsi en McDonald’s zijn van die bedrijven die je zowel bij Warren als bij Geraldine terug ziet. Geraldine heeft echter wel een andere insteek dan Warren. De eenvoud van haar methode is de grote kracht.

Haar beleggingsstrategie vertelt haar wanneer een AMDB aandeel ondergewaardeerd is en ze moet kopen. Wat dat betreft is ze net zo slim als Warren Buffet. Hij heeft daar een neus voor.

Daarnaast vertelt deze beleggingsstrategie haar wanneer een AMDB aandeel overgewaardeerd is en ze haar koerswinst moet verzilveren. In tegenstelling tot Warren Buffett verkoopt Geraldine zelfs een aandeel Coca-Cola zonder blikken of blozen.
 

En die strategie heeft haar geen windeieren gelegd

GroeiDividend heeft de succesvolle beleggingstrategieën van Geraldine Weiss en Warren Buffett grondig bestudeerd, aangepast en verder verfijnd aan de maatstaven van 2017. Een erg technisch verhaal, waarvan u achterin het E-boek wat meer details kunt vinden, mocht u dat interesseren.
 

Hoe gaat het nu in zijn werk en is het echt zo eenvoudig?

Jazeker! ‘Een kind kan de was doen’ zeggen ze wel eens. GroeiDividend maakt maandelijks een selectie van ondergewaardeerde AMDB aandelen, de GroeiDividend favorieten. Stuk voor stuk zijn dit AMDB aandelen van degelijke Amerikaanse bedrijven, maar niet alle aandelen mogen meedoen. Alleen die aandelen die aan minimaal 5 van de volgende 6 strenge selectiecriteria voldoen komen daarvoor in aanmerking.

  1. Het bedrijf moet minimaal 5 keer in de afgelopen 12 jaar het dividend hebben verhoogd.

  2. Het bedrijf moet 25 jaar onafgebroken dividend hebben uitgekeerd.

  3. De winst moet in minimaal 7 van de afgelopen 12 jaar zijn gestegen.

  4. Het aandeel moet minimaal S&P quality ranking "A" bezitten.

  5. Er moeten minimaal 5 miljoen verhandelbare aandelen op de markt zijn.

  6. Tenminste 80 institutionele investeerders moeten aandelen van het bedrijf bezitten.

Stuk voor stuk zijn het verhandelbare AMDB aandelen, die u via de bekende banken en brokers in Nederland en België kunt kopen. Maandelijks stellen wij onze Lijst met Favorieten aan u ter beschikking en u maakt zelf een keuze hieruit. In de maandelijkse nieuwsbrief leest u in welke categorie de door uw gekochte aandelen zich bevinden. Zodra de AMDB aandelen in de categorie 'overgewaardeerd' zijn aanbeland, bent u vrij om uw koerswinst te verzilveren en uw vrij gekomen vermogen terug in een ander ondergewaardeerd aandeel te investeren. U bent dat niet verplicht!
 

GroeiDividend laat zo uw vermogen dubbel zo hard groeien

Het enige dat u hiervoor moet doen is het afsluiten van een abonnement dat u met een automatische incasso slechts €49,90 per kwartaal kost. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een eenjarig abonnement af te sluiten voor €199,90. Een tweejarig abonnement kost u slechts €299,95.
 

Word nu abonnee!

Deze methode is volledig transparant. Er zijn geen verborgen kosten. U betaalt enkel uw abonnement en de gebruikelijke transactiekosten voor uw bank of broker als u een aandeel koopt. U bent 100% flexibel. Wij adviseren en u kiest, uit de maandelijkse favorieten van ondergewaardeerde AMDB aandelen, zelf de aandelen die het beste bij u passen. Zo eenvoudig is het. Zelfs de niet ervaren belegger kan vandaag nog van start gaan. Voor extra hulp klikt u gewoon op het onderdeel ‘Help’ op onze site of u neemt een kijkje in de rubriek ‘Meest gestelde vragen’. Ook uw eigen bank of broker kan u van dienst zijn met extra advies.
 

Meld u nu aan en krijg direct toegang tot de website van GroeiDividend

 
 

V

JA, natuurlijk wil ik profiteren van een maandelijks extra inkomen. Ik wil direct toegang tot uw website, dus meld ik me nu aan voor een abonnement op GroeiDividend.nl. Mocht ik niet tevreden zijn, dan heb ik een absolute "Niet Tevreden Geld Terug" garantie. Ik loop dus geen enkel risico!
  
 
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot onze website. Deze site is toegankelijk voor betalende leden en bevat alle informatie die u als belegger in de beste S&P500 AMDB aandelen moet weten.
  • Maandelijks een nieuwsbrief van GroeiDividend met gedetailleerde informatie over de AMDB aandelen in de portfolio.
     

Niet Tevreden, Geld Terug!

Indien u, om wat voor reden ook, niet tevreden bent, laat het me dan weten. Als u uw abonnement binnen 7 dagen opzegt, krijgt u van mij uw volledige abonnementsgeld terug. Indien u daarna opzegt, krijgt u 100% van het uitstaande saldo terug. M.a.w. u loopt geen enkel risico! Dit aanbod kan ik u enkel aanbieden omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van de GroeiDividend strategie.

 

600_certificaat6.jpg

 

Indien u betaalt middels iDEAL, Credit Card of Bancontact / Mister Cash, krijgt u de login gegevens direct toegestuurd. Kiest u voor een andere betaalwijze, kan het 1 tot 3 werkdagen in beslag nemen. Zoals hierboven reeds beschreven, kunt u uw abonnement te alle tijde opzeggen. Wij betalen u dan het niet gebruikte deel terug.Eveline Vrisekoop

 
Start vandaag nog met beleggen zoals beleggen ooit is bedoeld!
150_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

E-mail adres
Aanhef
Voorletters
Voornaam
Achternaam
Straat + huisnr.
Postcode
Woonplaats
Land
Abonnement

 
 
Let op: door het verzenden van het aanmeldformulier geeft u automatisch aan
dat u akkoord gaat met ons privacy statement / algemene voorwaarden.