GroeiDividend - wie en wat wij zijn

   

Beste belegger,
  

Welkom bij GroeiDividend. Wie en wat zijn wij? Kort gezegd, zijn wij een uitgeverij van financiëele nieuwsbrieven, die u op regelmatige basis informeren over bepaalde beleggingsvormen. U kunt een abonnement nemen op onze nieuwsbrief, net zoals u een abonnement neemt op bijvoorbeeld een krant, vakblad of tijdschrift. Het grote verschil is het ontbreken van een papieren exemplaar dat via de post bij u op de deurmat valt. Met een abonnement op GroeiDividend heeft u recht op een maandelijkse digitale nieuwsbrief en toegang tot de speciale secties van onze website. Wij noemen dat wel eens onze ‘schatkamers’. Hierin vindt u de AMDB aandelen, het nieuwsbrievenarchief en specifieke informatie die u nodig heeft bij het beleggen in de door ons voorgestelde Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB').

 

Missie

GroeiDividend heeft zich gespecialiseerd in beleggen met de crème de la crème van de S&P500 aandelen. Wij gebruiken daarvoor een methode die al meer dan 50 jaar bewezen heeft succesvol te zijn. De methode hebben wij verder verfijnd en zo bepalen wij wanneer een aandeel ondergewaardeerd (koopsignaal) of overgewaardeerd (verkoopsignaal) is. 

 

Alle aandelen?

Neen! Elk aandeel moet voldoen aan minimaal vijf van de zes strenge selectiecriteria. In het gratis e-boek leest u daar alles over. Belangrijkste is dat u weet dat er uiteindelijk rond de 250 aandelen overblijven. Daaronder zitten ook bekende namen zoals Coca-Cola, Pepsi en McDonald's. AMDB aandelen van bedrijven die elke belegger wel kent. Het is alleen de kunst om ze te kopen wanneer ze ondergewaardeerd zijn en het vergt lef om ze te verkopen wanneer ze overgewaardeerd zijn. Wij gaan u daarbij helpen en nemen u alle zorgen uit handen.

 

Is het zo eenvoudig?

Ja! Dagelijks volgen wij alle AMDB aandelen die aan onze strenge selectiecriteria voldoen. Om voor u de keuze uit alle ondergewaardeerde aandelen te vereenvoudigen, ontvangt u eenmaal per maand een uitgebreide nieuwsbrief met daarin een lijst met Favorieten van de maand. In deze lijst vindt u die aandelen die èn ondergewaardeerd zijn èn uitermate koopwaardig. Hierbij wordt o.a. kritisch gekeken naar de financiële gezondheid van het bedrijf en een acceptabele payout ratio.  U bent te alle tijde vrij om zelf te bepalen welk ondergewaardeerd AMDB aandeel u het meest aanspreekt.

 

Onze adviezen zijn helder en voor iedereen te begrijpen. U hoeft enkel en alleen de aandelen van uw voorkeur uit onze maandelijkse lijst met favorieten te selecteren en deze te kopen via uw bank of broker.  Al onze AMDB aandelen zijn verhandelbaar via Binck. En wilt u nog meer zekerheid? Dan kunt u, als u dat wenst, uw aandeel live volgen. Bijvoorbeeld op Yahoo!Finance.com. Wilt u extra bescherming dan kunt u een trailing stop-loss order inleggen die bijvoorbeeld 15% onder uw aankoopprijs ligt. De kans dat de koers van een ondergewaardeerd aandeel daardoor heen gaat, is bijzonder klein. Hoe dat kan en nog veel meer informatie over deze unieke methode, kunt u lezen in het gratis e-boek.  

U kunt beleggen met een gerust hart!

 

  Verken onze website en abonneer u vandaag nog!

De investering die u doet, zal zich vele malen terugbetalen 

Eveline Vrisekoop 

Succes met het behalen van meer winst met AMDB aandelen.
Eveline Vrisekoop
Eveline Vrisekoop

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.