Dividend liegt niet...

Eveline Vrisekoop 
Alsmaar Meer Dividend Betalers
(AMDB) zijn bedrijven die door de jaren heen hun winst constant zien groeien en deze winst doorgeven aan hun aandeelhouders in de vorm van een alsmaar stijgend dividend. Coca Cola en McDonald’s zijn zulke bedrijven, maar zo zijn er vele!

Dankzij een krachtige formule uit de jaren ’60 helpt GroeiDividend u het juiste aan- en verkoopmoment te bepalen van deze eersteklas aandelen. Zoals u in het voorbeeld van Evert en Martijn ziet, kan uw rendement hierdoor wel met 100-den procenten extra toenemen!

Vraag mijn GRATIS E-boek aan en lees alles over deze unieke beleggingsmethode. Veel leesplezier!

Eveline Vrisekoop
 

Verdubbel uw inkomen uit AMDB aandelen.
Bekijk hieronder het verschil in praktijk!

‘Ik verdiende $ 32.997,- aan mijn aandelen Coca Cola.’
VERKOPEN DOE IK ZE NOOIT MEER!

Op advies van zijn beleggingsadviseur kocht Evert medio januari 2006 voor een bedrag van $10.000 aandelen Coca Cola. Evert koopt alleen AMDB aandelen van bedrijven die elk jaar het dividend consequent verhogen. Hij krijgt een prachtig rendement, want de koers is inmiddels lekker opgelopen en ondertussen heeft hij al 20* keer dividend ontvangen. Een prima resultaat!

Totaal rendement:
* obv. koers: 18-07-2023
$32.997,-

‘Ik verdiende $ 237.750,- aan mijn aandelen Coca Cola.’
OP HET BESTE MOMENT VERKOPEN!

Martijn kocht medio januari 2006 voor een bedrag van $10.000 aandelen Coca-Cola, maar verkoopt ze anderhalf jaar later, wanneer het aandeel overgewaardeerd blijkt te zijn. Van de opbrengst koopt hij de op dat moment ondergewaardeerde AMDB aandelen van McDonald's. 'Ik handel niet vaak, maar zal het niet nalaten om zo nu en dan tijdelijk afscheid te nemen van een AMDB aandeel. GroeiDividend.nl helpt me bij het kiezen van het juiste moment. Mijn vermogen groeit nu veel harder!'

Totaal rendement:
* obv. koers: 18-07-2023
$ 237.750,- !

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.