Hoe vind je koopjes in de huidige markt

GroeiDividend vindt voor u de koopjes in de huidige markt

Deze onbetwiste marktleider is terug ondergewaardeerd

en leverde beleggers al een gemiddeld rendement
  
op van 15,6% per jaar

 

 
Abonnees van GroeiDividend werden afgelopen woensdag weer getipt op een nieuwe ondergewaardeerde Alsmaar Meer Dividend Betaler (AMDB).

Een kwaliteitsonderneming die bij beleggers (onterecht) uit de gratie is geraakt en daardoor een zeer aantrekkelijk investering is geworden.

De onderneming is marktleider in zijn sector en geen enkel bedrijf komt ook maar een beetje in de buurt op het gebied van omvang of naamsbekendheid.

Waarom dan toch de zorgen onder beleggers? Sinds 2012 is de winst van de onderneming met 40% gegroeid, en met dergelijke winstcijfers is het niet zo gek dat anderen zich melden voor een deel van de taart.

Hierdoor is er overaanbod ontstaan in de markt en komen winstmarges onder druk. De onderneming zou daarom volgens velen nooit meer zo winstgevend kunnen zijn als de afgelopen jaren. Want dat de onderneming voor beleggers winstgevend was, blijkt wel. De afgelopen 30 jaar bedraagt het totaalrendement maar liefst 6880%, ofwel 15,6% per jaar. Dat is zes keer zoveel dan het S&P500 gemiddelde.

Wanneer we echter naar de geschiedenis kijken, is het onmogelijk dat de huidige marktsituatie permanent is. Een onderneming die al 45 jaar bestaat, heeft in het verleden al het nodige meegemaakt en overwonnen. En ook toen bleef het bedrijf de onbetwiste marktleider en een uiterst renderende belegging.

Daarbij heeft het aandeel een hele mooie dividendhistorie. Sinds 1993 is het dividend uitgegroeid van $0,84 toen naar $8 nu. En hoewel het dividend niet elk jaar is verhoogd, kent het dividend wel een gemiddeld groei van 10,6% per jaar.

De afgelopen vijf jaar bedraagt de gemiddelde dividendgroei zelfs 14,8%!

Er bestaat geen twijfel dat de onderneming zijn fantastisch trackrecord voor beleggers kan voortzetten en het dividend kan blijven verhogen. 

Het is daarom dat ik mijn abonnees deze maand heb gewezen op dit gunstige instapmoment.

 

Dividend bezorgt beleggers enorme koerswinsten

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

Elke maand selecteer ik voor mijn abonnees veilige ondergewaardeerde GroeiDividend-aandelen. Abonnees vinden deze onder de groene knop "KOPEN" op mijn website. Koopwaardige aandelentips die voldoen aan strenge selectiecriteria.

Ik heb een lijst samengesteld van 233 AMDB’s. Allemaal bedrijven, die regelmatig hun dividend verhogen.

En hoewel een degelijk dividend dus belangrijk is, willen we natuurlijk ook niet te veel betalen voor een aandeel.

Daarom meet de GroeiDividend-methode dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige overgewaardeerde markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren en de kans op koerswinst beduidend vergroten.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer. Het ene ondergewaardeerde aandeel is nu eenmaal koopwaardiger dan het andere.

 

Maar dividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

En dat deze methode zijn vruchten afwerpt, bewijst de GroeiDividend-formule al 50 jaar!

 

Word abonnee en ontvang 3 maanden GRATIS

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 233 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS

  

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken en brokers kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Deze maand bestaan mijn Favorieten van de maand uit 11 zeer aantrekkelijk kooptips. Zorg dat u ze niet mist.
 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.