Aandelentip: Wereldleider op gebied van Blockchain

Meeliften op Bitcointechnologie zonder het bizarre risico

Deze Alsmaar Meer Dividend Betaler

is leider op gebied van Blockchain

En keert ook nog eens 3,7% dividend uit
  

 
Het is u vast niet ontgaan. De Bitcoin verliest in razend tempo aan waarde. De munt is nog maar $8.500 waard, tegen $19.000 in december!

De zeepbel waarvoor regelmatig werd gewaarschuwd, lijkt nu inderdaad leeg te gaan lopen.

Veel beleggers vragen zich af: Is nu het moment om weer terug in te stappen (met alle risico’s van dien)?

GroeiDividend heeft een véél beter alternatief.

Als u enigszins bekend bent met Bitcoin, dan weet u dat het systeem waarop Bitcoin draait Blockchain is. 

In de portfolio van GroeiDividend zit momenteel een aandeel dat druk bezig is marktleider te worden op het gebied van Blockchain Technologie.

Het ironische is dat beleggers het bedrijf zien als een langzame kolos, terwijl het in feite de wereldleider is in een nieuwe technologie die de manier van zakendoen in de nabije toekomst drastisch zal veranderen.

En terwijl menig belegger een waas voor zijn ogen krijgt bij de mogelijke winsten van Bitcoin en andere cryptocurrencies, verheug ik me op andere Blockchain toepassingen die enorme winsten zullen opleveren maar met veel minder risico.

 

Blockchain in het kort

Blockchain is een soort grootboek voor het bijhouden van transacties. Maar in plaats van te worden gehost op één centrale server, wordt de Blockchain gehost op tienduizenden computers over de hele wereld.

Dit gedecentraliseerde netwerk van individuele computers verifieert transacties en houdt alles in de gaten. Van contant geld tot het distributieproces van mango’s, tot containerschepen vol met olie.

Blockchain is snel, veiliger dan enig ander systeem en vanwege het enorme aantal computers bijna onmogelijk om te hacken.

De Blockchain bevestigt dat het geld, de mango’s, schepen vol met olie of iets anders van waarde, van degene is die het verstuurt. Daarbij is het systeem transparant en stelt het iedereen die betrokken is bij het proces, in staat elke transactie te volgen.

Als Wal-Mart wil weten waar een bepaalde partij mango’s vandaan komt, weet de supermarkt dat met Blockchain meteen, daar waar dat voorheen een week kostte.

De Blockchain technologie staat op uitbreken. Twee derde van ’s-werelds grootste ondernemingen denken de technologie dit jaar te gaan gebruiken. En 91% van de financiële instellingen is ervan overtuigd dat Blockchain dè technologie van de toekomst wordt van de sector.

 

En er bestaat geen twijfel over wie de wereldwijde marktleider in Blockchain is…

Een Alsmaar Meer Dividend Betaler met een dividendrendement van momenteel 3,7%.

Alleen veel beleggers weten niet hoe groot het bedrijf in Blockchain is. De onderneming werkt nu al samen met Wal-Mart, Unilever, Nestlé en diverse andere grote bedrijven.

Verder is het onlangs geselecteerd om een op Blockchain gebaseerd handelsplatform te bouwen voor zeven van ’s-werelds grootste banken …

Daarbij is de onderneming niet alleen maar Blockchain. Het heeft de afgelopen jaren voor meer dan $30 miljard geïnvesteerd in groeigebieden als cloudtechnologie, beveiliging, analytics en mobiele technologie.

De cloud business alleen al groeit naar verwachting van $33 miljard in 2015 naar $228 miljard in 2026. Een stijging van 591%.

Het mooie is, we spreken hier niet van een start-up of nieuw fintech bedrijf. De onderneming bestaat al meer dan honderd jaar en is al jaren een hele degelijke dividendbetaler. De afgelopen 22 jaar lukte het de onderneming regelmatig het dividend met gemiddeld 10% te verhogen.

 

Trump doet een extra duit in het zakje

En nu de belastinghervormingen van President Trump een feit zijn, komt er nog eens een flinke meevaller aan voor de aandeelhouders.

Deze onderneming houdt meer dan $71 miljard aan contanten aan in het buitenland.

Tijdens de vorige Tax-Holiday in 2004 haalde de onderneming een bedrag van $9,5 miljard naar de VS. Als ze dat nu weer zouden doen, zou dat gelijk staan aan $10,10 per aandeel.

Met $71 miljard aan contanten buiten de VS is het zeer waarschijnlijk dat er dit keer veel meer geld wordt gerepatrieerd dan in 2004. Geld dat met grote waarschijnlijkheid zal worden besteed aan de inkoop van eigen aandelen, een bonusdividend, … of allebei.

 

Een omslagpunt

De onderneming waarover ik spreek, bevindt zich momenteel in een overgangsfase. Van klassieke technologie-onderneming is de focus de afgelopen vijf jaar verschoven naar nieuwere technologieën als de cloud, Artificial Intelligence en dus ook Blockchain.

Omdat hierdoor de omzetontwikkeling achter bleef bij de verwachting van beleggers, raakte het aandeel uit de gratie. Ondanks het feit dat de onderneming nog uiterst winstgevend is en een Return on Invested Capital van 19% weet te realiseren.

Nu is het aandeel nog ondergewaardeerd maar het sentiment van beleggers is aan het omslaan. De afgelopen maanden is de koers van het aandeel aan een geleidelijke opmars begonnen.

En hoewel ik niet verwacht dat de koers van het aandeel in 2018 zal verdubbelen, zie ik voor de lange termijn hele goede ontwikkelingen. Daarbij staat de Blockchain technologie nog in de kinderschoenen.

Terwijl de onderneming groeit, ontvangen beleggers voor hun geduld als beloning een veilig en mooi dividend van bijna 3,7%. 

Daarbij weten we nu al dat het dividend alleen maar verder zal oplopen en dat er met de Tax-Holiday mogelijk een mooi bonusdividend in het verschiet ligt.

 

Dividend bezorgt beleggers enorme koerswinsten

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

Elke maand selecteer ik voor mijn abonnees veilige ondergewaardeerde GroeiDividend-aandelen. Abonnees vinden deze onder de groene knop "KOPEN" op mijn website. Koopwaardige aandelentips die voldoen aan strenge selectiecriteria.

Ik heb een lijst samengesteld van 238 AMDB’s. Allemaal bedrijven, die regelmatig hun dividend verhogen.

En hoewel een degelijk dividend dus belangrijk is, willen we natuurlijk ook niet te veel betalen voor een aandeel.

Daarom meet de GroeiDividend-methode dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige overgewaardeerde markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren en de kans op koerswinst beduidend vergroten.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer. Het ene ondergewaardeerde aandeel is nu eenmaal koopwaardiger dan het andere.

 

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

 

Een uniek concept

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 238 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van mij de nieuwsbrief met aandelen die wij bijzonder aanbevelen.

 

Word abonnee en ontvang mijn Blockchain-tip

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 238 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS

 

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico! Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Ook deze maand bestaan mijn Favorieten van de maand weer uit zeer aantrekkelijk kooptips. Zorg dat u ze niet mist.
 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page

 

PS: Het bedrijf waarover ik in deze e-mail spreek, vindt u op de 3e positie onder de groene knop "KOPEN" van de GroeiDividend-website.

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.