Correcties zijn een feest

 
Is dit het instapmoment waarop u heeft gewacht?

Correcties zijn een feest!

Ontvang nu een extra hoog dividendrendement 
 

 
Het was weer flink raak op de beurzen afgelopen week en ook weer over de gehele linie.  Zelfs grote namen als Microsoft (Nasdaq: MSFT) -5,3% en Texas Instruments (Nasdaq: TXN) -8,4% moesten het ontgelden. 

Wanneer de angst ineens toeslaat, rent menig belegger blind naar de uitgang. De volgende dag stond alles weer flink in het groen.

  

Elk nadeel heeft een voordeel!

Op dagen van flinke koersdalingen kunnen dividendbeleggers flink profiteren. Want als koersen dalen, stijgen de dividendrendementen. En hoe hoger uw aanvangsrendement, hoe hoger uw dividendrendement over een paar jaar. 

Voorwaarde is natuurlijk wel dat u voor degelijke dividendbetalers kiest, of wel aandelen die er de gewoonte van maken het dividend regelmatig te verhogen.

Hieronder een overzicht van mijn 11 GroeiDividend kooptips van de maand oktober.

Deze aandelen hebben het dividend de afgelopen vijf jaar met 7-18% verhoogd.

Het is natuurlijk niet gezegd dat ze dit in hetzelfde tempo zullen blijven doen. Bij de een zal het iets vertragen maar bij de ander juist gaan versnellen.

Denk aan de energie-sector, een sector waarvan de bedrijfswinsten momenteel substantieel stijgen.

Maar laten we er even van uitgaan dat deze aandelen hun dividend met gemiddeld 13% per jaar laten groeien.

Wat zijn dan de dividendrendementen over 5 jaar?

 

Gewoon dividend groeit uit naar Hoog Dividend

 GroeiDividend


Wow een rotsvast dividend van 4,6% tot 8,3% (waarvan je ook nog eens weet dat het zal blijven oplopen)!

En wat gebeurt er dan met de koersen van deze aandelen?

Juist, die volgen uiteindelijk altijd de trend van het dividend, mee omhoog dus!

 

GroeiDividend bezorgt beleggers enorme rendementen

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

Elke maand selecteer ik voor mijn abonnees veilige ondergewaardeerde GroeiDividend-aandelen. Abonnees vinden deze onder de groene knop "KOPEN" op mijn website. Koopwaardige aandelentips die voldoen aan strenge selectiecriteria.

Ik heb een lijst samengesteld van 243 AMDB’s. Allemaal bedrijven, die regelmatig hun dividend verhogen.

En hoewel een degelijk dividend dus belangrijk is, willen we natuurlijk ook niet te veel betalen voor een aandeel.

Daarom meet de GroeiDividend-methode dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige overgewaardeerde markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren en de kans op koerswinst beduidend vergroten.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer. Het ene ondergewaardeerde aandeel is nu eenmaal koopwaardiger dan het andere.
 

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u zo twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 243 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van mij de nieuwsbrief met aandelen die wij bijzonder aanbevelen.

 

Ga ook beleggen volgens de GroeiDividend-methode

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

 

Een korting van wel 50% 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 243 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

En u loopt geen enkel risico

GroeiDividendWant ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Bent u toch nog een beetje huiverig? Dan heb ik speciaal voor u ook nog een Bonusrapport opgesteld met "De 20 meest recessie bestendige GroeiDividend aandelen". Een lijst van aandelen die tijdens de vorige reccessie de markt met glans hebben doorstaan.

U krijgt het bij uw abonnement kado!

 

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken en brokers kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.