AKTIE: GroeiDividend voor 77 euro

  De GroeiDividend nieuwsbrief bestaat 7 jaar!

Vier met ons mee!

 GroeiDividend nu voor €77,-

 

 
GroeiDividend bestaat deze maand 7 jaar en daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. Vooral op de resultaten die we de afgelopen zeven jaar voor onze beleggers hebben behaald.

 

Kijkt u even?

 GroeiDividend

 

Stel u zou in 2012 al mijn aanbevelingen zijn opgevolgd. Dan had u eind 2012 een totaalrendement van 9,9% hebben behaald.

Abonnees die in 2013 mijn tips opvolgden, stonden eind 2013 maar liefst 31,1% in de plus.

Voor alle eerlijkheid heb ik naast de GroeiDividend prestaties ook die van de S&P500 gedurende het jaar gezet. Zoals u ziet, waren mijn adviezen in 2015 helaas minder succesvol. In 2016 maakten we dat echter weer meer dan goed!

Ook dit jaar doet GroeiDividend het beduidend beter dan de S&P500.

Abonnees die sinds de start van de nieuwsbrief volgens de GroeiDividend-methode beleggen, hebben hun abonnementskosten er dubbel en dwars uit.

Zij verkochten hun aandelen met gemiddeld 66,39% totaalrendement.

De aandelen die nu nog in portfolio staan, noteren gemiddeld 38,96% in de plus.

 

Geen sprookjes

En hoe zit dat dan met mijn GroeiDividend aandelen ten tijde van correcties of hevige beursbewegingen zoals afgelopen week?

Daar kan ik eerlijk over zijn, het is en blijft beleggen en ook GroeiDividend aandelen deinzen voor een deel mee op het beurssentiment, echter…

Kwaliteit komt altijd bovendrijven, dat hebben mijn tips de afgelopen jaren wel bewezen.

Daarbij zijn correcties juist een feest! Tegen flinke kortingen koopt u aandelen met een beduidend hoger dividendrendement. 

Bij mijn Alsmaar Meer Dividend Betalers kunt u er daarom zeker van zijn dat u daardoor nog sneller op een rotsvast dividendrendement van 5-6% zit (en dat bij een rente van 0,0% bij uw bank…).

 

GroeiDividend heeft een uniek concept

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). 

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!

GroeiDividendDe nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt zomaar op mijn lijst. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen. Welke criteria dat zijn, leest u hiernaast.

Zo beschikt de website over een lijst van kwaliteitsaandelen, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Daarnaast bepaalt de GroeiDividend-methode op basis van 25-jaar koersgeschiedenis of een aandeel is ondergewaardeerd en daarmee aantrekkelijk geprijst. Want te veel betalen willen we ook niet. 

Maar niet elke ondergewaardeerd aandeel is even koopwaardig. Daarom maak ik voor mijn abonnees uit de lijst met ondergewaardeerde aandelen een uitgekiende selectie, mijn Favorieten van de maand

Het resultaat hiervan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

Daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

Ontvang nu 33% korting op uw abonnement

Aangezien we deze maand 7 jaar bestaan, willen wij graag trakteren om ook u te kunnen laten profiteren van alle voordelen die de GroeiDividend-methode biedt.
 

Wie nu een abonnement neemt op de nieuwsbrief van GroeiDividend, ontvangt zeven maanden toegang tot de GroeiDividend website met al mijn aanbevelingen voor slechts €77,-

 
Doe uw beste belegging ooit en word abonnee. Daarbij loopt u geen enkel risico. Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn.

Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!
 

Maar let op: deze aanbieding loopt zaterdag 15 december af

 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Ook mijn nieuwsbrief van de maand december staat weer boordevol tips. Zorg dat u ze niet mist.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
Abonneer HIER
  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.