GroeiDividend laat deze kans niet lopen...

Ongekend hoog Alsmaar Meer Dividend

Dividend King met 8% dividendrendement

GroeiDividend laat deze kans niet lopen
 

 
Deze woensdag is mijn GroeiDividend nieuwsbrief verschenen. Hierin tip ik mijn abonnees op een bedrijf dat consumentgoederen produceert, al 50 jaar op rij het dividend verhoogt, een k/w-winstverhouding van 12 heeft en een forwarding pay-out ratio van 80%!

Welke belegger wil nu niet een aandeel met zulke mooie fundamentals in zijn portfolio? Zeker met de huidige lage rentestanden!

Er zit natuurlijk een verhaal achter deze cijfers en dan vooral het hoge dividendrendement. Die is namelijk vooral ontstaan door een flinke koersdaling.

 

Oerdegelijke onderneming

Het bedrijf achter het aandeel is enorm degelijk, de geschiedenis gaat terug tot 1847, produceert consumentengoederen en is in de VS absoluut marktleider met één van haar omzetbepalende producten. Sinds 1928 wordt dividend uitgekeerd waarvan het de afgelopen 50 jaar nog elke jaar is verhoogd.

De afgelopen 3 jaar steeg de winst per aandeel met gemiddeld 11,3% per jaar. Een hele knappe stijging voor een bedrijf uit de defensieve consumentensector.

Ook het dividend laat een soortgelijke ontwikkeling zien van een gemiddelde stijging van 10,4% in de afgelopen 5 jaar.

De onderneming straalt een en al degelijkheid uit.

Het is dus niet zo gek dat ik mijn abonnees afgelopen week op deze GroeiDividend tip heb gewezen.

 

Wat is er dan aan de hand?

Door een verschuiving in consumentengedrag, is de omzet van het #1 product van de onderneming dalende. En in het 1e kwartaal van 2019 ging het zelfs harder dan analisten hadden gedacht. De tegenvallende kwartaalcijfers waren het eerste zetje.

Vanwege de omzetdaling is de onderneming de afgelopen jaren daarom op zoek gegaan naar nieuwe aansluitende inkomstenbronnen.

Zo werden het afgelopen jaar diverse investeringen gedaan in twee veelbelovende start-ups. Bij het ene bedrijf kocht men 35% van de aandelen en bij de andere werd een belang van 45% genomen.

En juist bij één van die start-ups brak in juli een productcrisis uit. Consumenten werden ziek na regelmatig gebruik ervan. President Trump dreigde meteen met een verbod, waardoor de schrik er bij beleggers goed in zat.

Of de ziektegevallen inderdaad door het product komen, is helemaal niet bewezen maar de paniek is groot. De meeste gevallen lijken echter veel eerder verband te houden met ondeugdelijk gebruik van het product.

 

Koers omlaag,
dividendrendement omhoog!

Warren Buffett zegt niet voor niets “Be fearfull when others are greedy, but be greedy when others are fearfull”. Dit advies lijkt nu meer dan ooit van toepassing op dit aandeel.

Daarbij, stel dat in het meest sombere geval het product inderdaad niet meer mag worden verkocht, dan reikt het risico van mijn tip niet verder dan een afschrijving van een investering die is gedaan.

En die afschrijving gaat niet ten koste van het dividend, mijn tip ontvangt geen dividendinkomsten of iets degelijks uit haar investering in de start-up.

Verder moeten beleggers ook niet overdrijven. De belegging in de start-up is maar een klein stukje van de mogelijke omzettaart. Er liggen nog zeker marktkansen in haar andere activiteiten.

 

Profiteer van deze onzekerheid

Hoewel er zeker wat onzekerheden zijn waarmee het aandeel wordt geconfronteerd, zijn deze onderhand wel in de huidige koers verwerkt.

Voordeel is dat beleggers bij de huidige koers kunnen profiteren van een geweldig dividendrendement. Het gemiddelde dividendrendement van het aandeel schommelde de afgelopen 25 jaar rond de 5%.

Door de flinke koersdaling is deze nu opgelopen naar een historisch hoge 8%.

 

De zekerheid van Alsmaar Meer Dividend

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

Elke maand selecteer ik voor mijn abonnees veilige ondergewaardeerde GroeiDividend-aandelen. Abonnees vinden deze onder de groene knop "KOPEN" op mijn website. Koopwaardige aandelentips, die voldoen aan strenge selectiecriteria.

Ik heb een lijst samengesteld van 255 AMDB’s. Allemaal bedrijven, die regelmatig hun dividend verhogen.

En hoewel een degelijk dividend dus belangrijk is, willen we natuurlijk ook niet te veel betalen voor een aandeel.

Daarom meet de GroeiDividend-methode dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen zijn ondergewaardeerd, zelfs in de huidige overgewaardeerde markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren en de kans op koerswinst beduidend vergroten.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer. Het ene ondergewaardeerde aandeel is nu eenmaal koopwaardiger dan het andere.
 

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

Sinds de start van GroeiDividend in 2011 heeft deze beleggingsmethode geen windeieren gelegd.
 

Sinds de start van de nieuwsbrief zijn mijn tips met gemiddeld 66,84% totaalrendement verkocht.

 
De aandelen die nu nog in portfolio staan, noteren gemiddeld 33,16% in de plus.

En dit alles zonder te speculeren of grote risico’s te nemen!
 

GroeiDividend heeft daarmee
een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 255 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment koopwaardig is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van mij de nieuwsbrief met aandelen die wij bijzonder aanbevelen.
  

Word abonnee en ontvang
3 maanden GRATIS

Ervaar ook het succes van de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning is groot. Want dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar.

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 255 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Laat uw vermogen groeien en 

 
START HIER

 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.