13 Betrouwbare Alsmaar Meer Dividend Betalers

  

Eerst kelderden de koersen, nu kelderen de dividenden

Dividend door
Dik & Dun

Bedrijven die 50 jaar op rij een HOGER dividend uitkeren

Dat zit wel snor!

 

 
Ik hoef u niet te vertellen dat we dramatische beursweken achter de rug hebben.

Dat de gevolgen van de Coronacrisis, zowel economisch als voor mensen individueel, groot zijn, is wel duidelijk. Maar de snelheid waarmee de beurskoersen afgelopen weken zijn gedaald, is echt ongekend.

Nu dient zich echter een nieuw drama aan, dat van uitgestelde dividenden.

De voorbeelden zijn legio. Uitzendbureau Randstad was de eerste, al snel volgden velen. Heijmans, Lease Plan, Brunel, Signify, RTL.

En op aandringen van de Europese Centrale bank schrapten ook de banken hun dividend: ABN-AMRO, ING.

De Rabobank maakte het helemaal bont. De al uitgekeerde couponrente werd gewoon terug van beleggersrekeningen gehaald (dat kan blijkbaar).

Vrijdag volgde de Nederlandse bank met een oproep aan verzekeraars geen dividend uit te keren. De schrappingen van ASR, AEGON en Nationale Nederlanden zijn ondertussen een feit.

Het opschorten van het dividend is een extra klap voor beleggers. Velen rekenenden er op, het is een aanvulling op hun inkomen.

Daarbij is het dividend vaak nog de enige reden het aandeel aan te houden. Okay de koers daalde dan flink, maar gelukkig hebben we het dividend nog.

Niet dus… met opnieuw een koersdaling op de borden.

 

Maak kennis met mijn
Alsmaar Meer Dividend Betalers

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend-nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van maken hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen mijn Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

En in deze onzekere beurstijden, gaat niets boven de houdbaarheid van het dividend.

Afgelopen woensdag verscheen mijn nieuwsbrief van de maand april en hierin presenteer ik mijn abonnees 13 bijzondere Dividend tips.

Kooptips van bedrijven die al meer dan 25 jaar of zelfs 50 jaar op rij een hoger dividend uitkeren aan hun aandeelhouders.

Ja dus niet alleen het dividend volhouden maar ook nog jaarlijks verhogen!

Aandelen met een smetteloos dividend trackrecord. Bedrijven die door dik en dun hun beleggers belonen met een oplopend dividend. Dus ook tijdens de dotcom-crisis en ook tijdens de crisis van 2008-2009.

Ik twijfel er niet aan dat deze bedrijven, ook nu, het dividend zullen handhaven en zelfs optrekken.

 

Is dat 100% zeker?

100% zekerheid bestaat niet bij beleggen, zelfs niet bij de bank. 

Dat blijkt wel uit het voorbeeld van de Rabobank (overigens geen GroeiDividend aandeel). Zelfs als het geld al op je rekening staat, ben je er nog niet zeker van.

Maar … feit is dat al mijn GroeiDividend-aandelen niet zomaar het predicaat Alsmaar Meer Dividend Betaler krijgen. Daarvoor moeten ze aan hele strenge selectie criteria voldoen.

Bij GroeiDividend beoordelen we niet alleen de financiële prestaties van een onderneming, maar hechten we bovenal heel veel waarde aan de dividendgeschiedenis ervan.

GroeiDividend aandelen moeten zich op dividendvlak minimaal 25 jaar op rij hebben bewezen. In mijn lijst staan zelfs bedrijven die al meer dan 120 jaar dividend uitkeren.

En van deze lijst met hoog waardige dividend aandelen, heb ik nog eens de meest degelijke en beste ondergewaardeerde dividendbetalers voor u uitgezocht.

Dat zit dus wel snor.

Het kan niet anders dan dat de onderneming alle middelen zullen aanwenden om hun bedrijf door deze periode heen te navigeren, en het dividendbeleid te blijven volgen, zoals ze dat in het verleden altijd hebben gedaan.

 

Word abonnee voor slechts €9,99

U kunt nu risicoloos kennismaken met de enige nieuwsbrief in Nederland, die Alsmaar Meer Dividend Betalers zo uitvoerig analyseert.

En wij hebben nu een hele bijzondere aktie. Voor het eerste kwartaal betaalt u slechts €9,99! Daarna betaalt u €49,90 per kwartaal.

U behoort dan meteen tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 253 Alsmaar Meer Dividend Betalers

 

Bekijk op uw gemak
de schatkamer van onze website


3 maanden voor maar €9,99

 

Dat is een korting van 75%!

 
Voor die paar euro kunt u zelf de conclusie trekken, of deze nieuwsbrief iets voor u is of niet.

Bent u tevreden, dan hoeft u niets te doen. Bent u niet tevreden, dan is een berichtje aan onze administratie voldoende om uw abonnement te stoppen.

  

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.