Flashbericht - Verkoopadviezen

 

- Verkoopadviezen - 

  

 
Onlangs stuurde ik mijn abonnees weer een flashbericht met een verkoopadvies voor de vermogensbeheerder T. Rowe Price Group (Nasdaq: TROW). Het aandeel behoorde een jaar geleden nog tot mijn lijst met Favorieten van de maand en ...

Nu was het moment om te verkopen!  

TROW

Abonnees realiseerden hiermee een totaalrendement van +135% op anderhalfjaar tijd. In de maanden hiervoor verkochten we al Public Storage (NYSE: PSA) +64%, en W.W. Grainger (NYSE: GWW) +113%.

In april de Amerikaanse bouwmarkt Lowe's Company (NYSE: LOW) met een totaalrendement van +160%.

 GroeiDividend

 

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. In februari van dit jaar was het aandeel Caterpillar (NYSE: CAT) aan de beurt. Met dit aandeel behaalden we een totaalrendement van 115%

 GroeiDividend

  

En wat dacht u van:

Emerson Electric NYSE: EMR +117%
Parker Hannifin NYSE: PH +121%
The Walt Disney Company NYSE: DIS +74%
Eaton Vance NYSE: EV +181%

 

Dit dankzij een uniek algoritme dat bepaalt wanneer het dividendrendement van een aandeel historisch hoog is (=kopen) dan wel historisch laag (=verkopen).

Nu is elke ondergewaardeerd aandeel natuurlijk niet even koopwaardig. Er kunnen hele gegronde redenen zijn waarom een aandeel de handen niet op elkaar krijgt bij beleggers.

Daarom selecteer ik elke maand mijn Favorieten van de maand. Dat zijn allemaal ondergewaardeerde aandelen die, net als alle hierboven genoemde aandelen, het in zich hebben mooie rendementen op te leveren.

Zo ook deze maand weer!

 

Ontvang ook goed nieuws

Kunt u zich het voorstellen? Een portfolio met aandelen van een exclusieve klasse, die u kunt kopen, houden of zelfs totaal vergeten, zonder er wakker van te liggen om daarna met flinke koerswinsten te verkopen?

Maak kennis met de GroeiDividend-methode.

Wilt u er de volgende keer ook bij zijn wanneer ik mijn abonnees een flashbericht stuur met een verkoopadvies?

Dat kan!

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €49,90

Een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een abonnement afsluit. 

Daarbij behoort u eveneens tot die groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 268 GroeiDividend-aandelen.
 

3 maanden GRATIS
   

Maar dan moet u wel nu reageren

 

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank, maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  

Laat uw vermogen groeien en 

START HIER

 

Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

 

Share this page 

  

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:
  

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Piet B. - Nieuwegein

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 abonneer hier
   

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.