7 aandelentips voor de komende inflatie!

 

Goud biedt onvoldoende bescherming!

Neem nu maatregelen voor het te laat is

Vandaag vertel ik u wat meer over de achtergronden
van de komende prijsstijging, de reden hiervan en
waarom goud niet het antwoord is op deze ontwikkeling.
 

 

 
De crisis van de jaren 30 is inmiddels zo’n tachtig jaar geleden. De meeste onder ons hebben die crisis niet aan den lijve ondervonden en we kennen de gebeurtenissen van die tijd alleen uit de geschiedenisboeken.

Maar wie een beetje tijd neemt en de economische ontwikkelingen van die tijd vergelijkt met nu, komt tot de conclusie dat de huidige situatie in veel aspecten sterk lijkt op wat wij altijd de crisisjaren genoemd hebben.

 

Want ook in de jaren 30 hadden we
een hele lage rente!    

Ook toen was het de strategie van de overheid met een lage rente de economie te stimuleren.

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben auteur van GroeiDividend. Ik ben net 43 en zelfs mijn ouders zijn nog te jong om uit eigen ervaring over die crisisjaren te kunnen vertellen.

Ik heb mijn informatie dus echt uit de geschiedenisboeken moeten halen. Die zijn informatief genoeg om parallellen te kunnen trekken tussen de crisis van nu en die van tachtig jaar geleden.

Daarvan kunnen we wat leren.

Dankzij de lage rente konden consumenten in de jaren 30 ook hypotheken met een hele lage rente afsluiten. Tegelijkertijd kregen ze ook bijna niets voor hun spaargeld bij de bank.

 

Ook de inflatie staat op een laag niveau       

Ondanks dat in Amerika erg veel geld in de economie gepompt wordt door de Centrale Bank. Dat komt omdat de consument zich niet roert. Die is nog altijd bang voor onzekere tijden en weigert geld uit te geven.

Maar de eerste tekenen wijzen op een verandering.

De Amerikaanse huizenmarkt lijkt langzaam in beweging te komen. Er worden meer huizen verkocht en de prijzen van huizen zijn in een jaar tijd met zo’n 25% gestegen. 

Ook de prijzen in de Amerikaanse supermarkten lopen op en de benzine, een goede graadmeter in Amerika, is de laatste maanden flink duurder geworden.

 

Allemaal signalen, dat ook andere prijzen
gaan stijgen

Bill Gross, één van de oprichters van Pimco, uitte hierover zijn zorgen in een notitie aan zijn klanten. Hij waarschuwde ervoor dat beleggers rekening moeten houden met een oplopende inflatie in de westerse economieën. Niet alleen in de komende jaren, maar ook in de decennia daarna.

Hij zei letterlijk: “The cult of inflation may only have just begun”.

De vraag ligt nu op tafel: Wat moeten beleggers doen om zich te beschermen tegen die oplopende inflatie?

“Goud” zullen velen onder u denken. Maar dat is denk ik niet het antwoord op de problemen die ons te wachten staan.  Telkens als inflatie de kop op steekt, reageren beleggers als in een reflex naar beleggingen in edelmetalen zoals goud en zilver.

Ja, het goud is van 2008 tot nu in prijs gestegen van $800 toen naar $1300 nu en dat viel samen met de agressieve aanpak van de Fed met lage rente en Quantitative Easing.

Maar er is een probleem.

Goud biedt namelijk geen echte dekking tegen inflatie. Dat lijkt alleen maar zo. Als de inflatie om zich heen slaat, is er geen echte reden om dat te vertalen in hogere goudprijzen. Sterker nog, goud heeft de afgelopen decennia geleden onder sterke sell-offs als de inflatie wat langzamer steeg dan algemeen was verwacht.

 

Inflatie is als een soort corrosie

Het vreet aan de waarde van uw vermogen. Uw geld op de bank bracht het afgelopen jaar iets meer dan 2% op. De inflatie volgens de Europese maatstaven was 2,8% en u betaalde ook nog eens 1,2% belasting.

Uw verlies was dus 2%!

En dat gaat voorlopig nog wel even door, elk jaar weer. En als de inflatie verder stijgt, wordt uw verlies alleen maar groter.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar beleggingen die de inflatie op zijn minst kunnen bijhouden. Of misschien wel sneller stijgen dan de inflatie.

Laat mij een voorbeeld geven.

Een producent van bier voelt de inflatie van alle kanten op hem afkomen. De grondstoffen worden duurder, de lonen stijgen, de belastingen gaan omhoog en de benzine van de vrachtwagens, die het bier moeten afleveren, gaat ook omhoog. Maar wat doet die bierproducent? Hij past de prijs van zijn product aan, want de consument koopt dat bier toch wel en is bovendien merktrouw.

Een autofabrikant zit in een heel andere situatie. Ook hij heeft te maken met de stijgende prijzen, maar als hij zijn prijzen verhoogt, rijdt de consument gewoon wat langer in zijn oude auto. Hetzelfde geldt voor een producent van televisies. Beide producten worden door de technologische ontwikkelingen alleen maar goedkoper en de fabrikant kan zijn prijsstijgingen niet kwijt.

Die vertaling kunt u als belegger zelf ook maken.

Producenten van verbruiksproducten, of het nu om voedsel of om schoonmaakmiddelen gaat, geven hun prijsstijgingen simpel door aan de consument en die betaalt de rekening.

 

U kunt van deze ontwikkeling profiteren!

Op mijn website heb ik voor u die bedrijven verzameld die regelmatig het dividend verhogen.

Met andere woorden, dankzij die dividendverhoging blijven zij de inflatie voor. Zij kunnen dat doen, omdat zij in staat zijn prijsstijgingen door te geven aan de consument. En de consument heeft geen keus en koopt de producten van deze ondernemingen toch wel.

Vaak gaat het hier om merkartikelen in de consumentensfeer zoals bier en koekjes, maar ook om medicijnen of een simpel product als water.

 

Het gaat hier om bedrijven, die al jarenlang
hun dividend verhogen!    

En dat ook zeer waarschijnlijk nog jaren blijven doen. Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB’s) is het antwoord van u als belegger op de dreigende inflatie.

En het mooie daarbij is, dat als u die AMDB’s maar lang genoeg vasthoudt, uw dividendrendement blijft stijgen. Want het dividendrendement rekenen wij uit op basis van de kostprijs, de koers die u voor die AMDB betaald heeft.

Dat is ook de reden, dat veel AMDB’s de afgelopen maanden zo in koers zijn gestegen.

Veel Amerikaanse beleggers zijn zich er terdege van bewust dat inflatie voor de deur staat en dat zij iets moeten doen om hun vermogen te beschermen.

Beste Eveline, ik ben nu 49 en toen ik voor het eerst van Groeidividend hoorde, dacht ik, dat is niks voor mij en typisch iets voor gepensioneerde beleggers. Maar inmiddels begrijp ik dat door die stijgende dividenden mijn rendement op mijn oorspronkelijke belegging alsmaar groter wordt. Als ik over 20 jaar met pensioen ga, heb ik een dividendrendement dat in de dubbele cijfers loopt. Ik hoop de komende jaren nog heel wat gerenommeerde AMDB’s te kopen en zo een mooi extraatje te hebben voor mijn oudedag! Bedankt voor je adviezen. Jeroen de J.
Beste Jeroen, inderdaad, het dividendrendement op de aankoopkoers zal alleen maar stijgen. Vergeet echter ook de koerswinst niet, met het stijgen der dividenden gaat deze mee omhoog. Dubbele winst dus! Eveline

   

Bescherm ook uw vermogen tegen
de komende inflatie!   

Meldt u daarom vandaag nog aan bij GroeiDividend!

Wij staan u bij als u besluit de corrosie van uw vermogen te bestrijden. Op onze website kunt u alles over GroeiDividend lezen. En wij hebben daar ook de complete lijst van onze 253 aandelen ter inzage.

Bovendien ontvangt u elke maand van mij een nieuwsbrief met onze aanbevelingen van de maand en een lijst met tips, waarmee u verder kunt. En daar gaat het niet bij blijven.

GroeiDividend heeft een e-mail service, die u wekelijks op de hoogte houdt van de aangekondigde dividenduitkeringen en verhogingen. Deze service wordt door onze abonnees zeer gewaardeerd.

Daarnaast hebben wij iets nieuws. Sinds deze maand kunt u op onze website uw persoonlijke portfolio met AMDB’s aanmaken. Wij vullen die dan aan met gegevens als over- en ondergewaardeerd en de laatste dividendinformatie.

Zo heeft u in één oogopslag een compleet overzicht van uw eigen AMDB’s.

 

En beleggen met GroeiDividend is veilig!

Een aspect dat ik niet genoeg kan benadrukken.

Kopen en verkopen van aandelen is iets wat u zelf doet. U geeft uw geld dus niet uit handen. Het aankopen van onze tips kan eenvoudig bij uw bank of broker en u geeft zelf de opdrachten.

Wij zijn degenen die u op de hoogte houden van de marktontwikkelingen en de mutaties in onze lijst en filteren voor u alleen de beste aandelen.

Daarom noemen wij GroeiDividend een veilige methode om uw dividendinkomen de komende jaren te laten groeien.

 

Ontvang vandaag nog mijn lijst met 7 tips!

Mijn 7 tips voor gepensioneerden ontvangt u vandaag nog als u zich aanmeldt voor GroeiDividend. Het gaat om 7 aandelen van gerenommeerde bedrijven, die al jarenlang bewezen hebben dat aandeelhouders voor hun belangrijk zijn.

En u krijgt nog iets extra!

Ik geef u ook nog een extra bonus tip! Dit aandeel staat nog niet in mijn lijst met 253 aandelen, maar is wel kandidaat om daar vandaag of morgen op te komen.

 

Die bonustip geef ik u er extra bij!

Reden genoeg dus om vandaag nog een abonnement op GroeiDividend te overwegen. Ik geef u nog even alle voordelen op een rijtje:

  1. U belegt in Alsmaar Meer Dividend Betalers, ofwel aandelen die regelmatig hun dividend verder verhogen.
  2. Wij geven aan wanneer deze AMDB’s over- of ondergewaardeerd zijn.
  3. U krijgt mijn lijstje van 7 aandelen voor gepensioneerden als u vandaag nog reageert, plus de bonustip, die op het punt staat in mijn lijst te worden opgenomen.

Of dat nog niet genoeg is, heb ik nog iets extra voor u. Want als u binnen drie dagen een abonnement van drie maanden neemt, krijgt u er van mij nog eens drie maanden gratis bij!

 

Ja, u krijgt nog eens drie maanden gratis!

Als u zich binnen drie dagen opgeeft voor GroeiDividend. Een abonnement kost maar €39,95 per kwartaal. Voor maar €39,95 heeft u dus de komende 6 maanden alle informatie waar u naar zoekt.

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 253 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
   

3 maanden helemaal gratis

  

Maar dan moet u wel nu reageren!

De komende drie dagen kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico! Ook niet met de automatische incasso. Dit zorgt er enkel voor dat wij de abonnementkosten zo laag mogelijk kunnen houden. U hoeft zich geen zorgen te maken, want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij BinckBank, maar ook bij andere banken banken en brokers, kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.

 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog! 

 

START HIER

 

Mijn nieuwsbrief van juli verschijnt over ruim een week. Als u nu reageert, bent u meteen op de hoogte.Eveline Vrisekoop

 

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

  

PS: Hoewel mijn 7 tips zijn geselecteerd voor gepensioneerden, betekent het niet dat u ze niet kunt kopen vóór u met pensioen gaat. Ze zijn immers een goede mix van lange termijn groei en inkomen en ideaal voor elke portfolio.
 

Share this page
 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.