GroeiAandelen Saai? Welnee!

Saai? Welnee!

Met GroeiDividend
word je sneller rijk!

Met de methode van Geraldine Weiss kunt ook u meer halen uit uw belegging in GroeiDividend aandelen...

 

1 jaar GRATIS

 

 
Is beleggen in GroeiDividend aandelen echt zo saai?

Deze vraag hoor ik nogal eens. Er gebeurt zelden iets opwindends rond de aandelen die ik heb geselecteerd voor GroeiDividend.

Heel eerlijk gezegd is dat ook wel een beetje zo, maar mijn stelling is, hoe saaier hoe beter. Want de bedrijven die ik heb geselecteerd, maken producten die velen onder ons dagelijks gebruiken en zijn zo dominant in hun sector, dat zij de concurrentie niet vrezen.

Hun winst groeit elk jaar weer en uit die winst betalen zij elk jaar weer een hoger dividend.
 

Dat is boeiend, want het maakt ons rijker!

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en mijn aanbevelingen zijn inderdaad een beetje saai, maar dat is juist goed voor u als degelijke belegger. Want beleggers in GroeiDividend aandelen hebben het speculeren vaarwel gezegd.

Zij hebben gekozen voor de opbouw van een vermogen. Degelijk, dat is mijn leidraad bij de invulling van mijn nieuwsbrief.

Toch heb ik met GroeiDividend iets, dat alle andere adviseurs niet hebben en daarmee is mijn nieuwsbrief voor u interessanter dan vele andere.
 

Ik volg de methode van Geraldine Weiss!

U zult zich nu afvragen, wie de Geraldine Weiss is.

Geraldine is een vermogende dame!

Zij heeft bij haar beleggingen een sterk uitgangspunt: Dividend liegt niet! Als belegger wordt u immers regelmatig bij de neus genomen. Omzet en winst worden vaak overdreven en omdat de koersen van aandelen gebaseerd zijn op verwachtingen, worden ook die vaak wat overdreven.

Maar met één ding moeten bedrijven wel eerlijk zijn. En dat is het dividend.

Je kunt immers niet meer dividend uitbetalen dan je aan geld in kas hebt.

Geraldine concentreert zich daarom op de dividenden die worden uitbetaald. En nog specifieker, zij richt zich uitsluitend op bedrijven die regelmatig hun dividend verhogen.

Wij noemen die aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers, ofwel AMDB’s.
 

Met de methode van Geraldine wordt u rijker!

Want wat doet Geraldine? Zij past een heel eenvoudige strategie toe.

Koop aandelen als ze zijn ondergewaardeerd en verkoop ze als ze zijn overgewaardeerd.

Dat klinkt eenvoudig, maar dat is toch niet zo simpel als het lijkt.

Neem Warren Buffett. Hij koopt aandelen als ze zijn ondergewaardeerd en dat doet hij heel goed. Buffett heeft een neus voor de goede ondergewaardeerde aandelen, maar Buffett blijft daarna op zijn aandelen zitten, terwijl Geraldine ze rigoureus verkoopt als een aandeel is overgewaardeerd.

Geraldine Weiss is met deze strategie heel vermogend geworden.
 

En vermogend worden, kunt u nu ook!

Want ik heb de methode van Geraldine Weiss toegepast in mijn lijst van 256 AMDB’s.

U krijgt naast die 256 aandelen bij elk aandeel achtergronden en grafieken.

In die grafieken kunt u precies zien, of een aandeel is overgewaardeerd dan wel ondergewaardeerd. En bij mij betekent ondergewaardeerd "kopen" en overgewaardeerd "verkopen".

Maakt dat nu zoveel uit, dat kopen en verkopen? Is het niet veel gemakkelijker te kopen en de aandelen rustig aan te houden?

Nu kom ik op de kern van mijn betoog, want voor wie de methode van Geraldine volgt, is beleggen in AMDB’s absoluut niet saai.
 

Maak net als Martijn een superwinst!

Op mijn website heb ik twee voorbeelden uitgewerkt van Evert en Martijn.

Evert heeft belegd in Coca Cola net als Warren Buffett. Hij kocht in 2006 voor een bedrag van $10.000 aandelen Coca Cola en besteedde zijn dividend aan wat leuke etentjes met zijn vrouw. Evert zit momenteel op een winst van 11.238 dollar, ofwel 112,4%. Een prima resultaat.

Martijn belegt op hetzelfde moment ook voor een bedrag van $10.000 aandelen Coca Cola, maar volgde de methode van Geraldine Weiss. Hij verkocht zijn aandelen anderhalf jaar later en kocht er een andere AMDB voor terug, die op dat moment ondergewaardeerd was. Martijn zit echter op een winst van 22.281 dollar, ofwel 222,81%. Een verschil van 110,4% ! Een extra winst waar ook u als belegger heel tevreden mee zou zijn.

De details van mijn voorbeelden vindt u in het bonusrapport op de website.

Uit de voorbeelden kunt u afleiden, dat beleggen in Alsmaar Meer Dividend Betalers helemaal niet saai is. Integendeel!      

Annemiek van H. schreef over de AMDB lijst:

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.”

  

Vandaag heb ik iets bijzonders voor u!

Want zelf rijk worden of iemand rijk maken, blijft natuurlijk boeiend.

Ik heb voor u drie aandelen gevonden van relatief kleine bedrijven, die nog alle kans hebben flink te groeien. Deze bedrijven betalen hun aandeelhouders al jarenlang een hoger dividend, maar staan nog niet op mijn lijst van gerenommeerde AMDB’s.

Als u vandaag nog abonnee wordt, krijgt u de namen van deze drie bedrijven direct per email toegezonden.
 

Dit is dus een extra bonus!

Aandelen, die regelmatig hun dividend verhogen, doen het over een lange periode significant beter!

Daarom is beleggen in Alsmaar Meer Dividend Betalers zo winstgevend.

Zelf ben ik al jaren geleden tot deze conclusie gekomen en heb het speculeren afgezworen. Niet omdat je met speculeren niet af en toe mooie winsten kan maken. Dat kan wel degelijk, maar mijn ervaring is, dat daar zoveel verliezen tegenover staan, dat de speculatiewinsten grotendeels verdwijnen.

Ik ben tot de conclusie gekomen, dat beleggen in GroeiDividend veel winstgevender is. En rustgevender. Ik lig er niet meer van wakker als de beurs omhoog of omlaag gaat.

Trouwens, in het huidige beleggingsklimaat kan de beurs nog een stuk verder omhoog.
 

 Ik voorspel een Dow van 25000 over 3 jaar!

Dat komt omdat de rente laag blijft.

Bill Gross, het hoofd beleggingen van het grote Amerikaanse Pimco, vertelde onlangs dat hij ervan uit gaat dat de rente laag zal blijven tot 2035.

Dat is nog meer dan 20 jaar!

Meer en meer beleggers realiseren zich, dat Gross wel eens gelijk zou kunnen hebben en keren obligaties de rug toe.

Daarmee zien we een groeiende interesse in aandelen die dividend uitkeren.

Vooral aandelen met een oplopend dividend genieten daarbij belangstelling, omdat beleggers zich realiseren, dat ze over 10 jaar op deze manier een dividendrendement op de aankoopkoers kunnen hebben van zo’n 10%!

En dan tel ik de koerswinst nog niet eens mee.

Als belegger moet je daarvoor wel over de horizon van vandaag heen kunnen kijken. Want de Alsmaar Meer Dividend Betalers, zoals ik de dividendgroeiers noem, betalen nu tussen 2% en 4% dividend.

Maar dat loopt elk jaar verder op. Zoals bij Boudewijn P., die ervaring heeft met een food concern, dat al jaren zijn dividend verhoogt:

“…Ik heb de aandelen 8 jaar geleden gekocht op een koers van $34,11. Het dividend was toen $1 per jaar en ik had dus een dividendrendement van 2,93%. Dat was niet zo hoog. Ik heb de aandelen goed vastgehouden en dat betaalt zich uit. Dit jaar ontvang ik een dividend van $3,24 en dat betekent, dat mijn dividendrendement in die 8 jaar is opgelopen naar 9,5% per jaar! Dit is echt geweldig. Daar komt nog bij, dat de koers van het aandeel is gestegen naar $95,89. Dus ik heb ook nog eens een koerswinst van 181%! Per saldo zijn er maar weinig beleggingen beter…”.

Dit is maar een voorbeeld hoe dat werkt met Alsmaar Meer Dividend Betalers. Als u nu belegt in GroeiDividend aandelen met een visie op morgen, dan wordt u als belegger rijkelijk beloond. 
 

Ik kan u daarbij helpen!

GroeiDividend is een nieuwsbrief die zich uitsluitend toelegt op dividendgroeiers. Aandelen dus, die elk jaar weer hun dividend verhogen.

Elke maand presenteer ik de interessantste aandelen in deze sector.

Op mijn website heb ik een overzicht van 256 aandelen, die stuk voor stuk hun dividend blijven verhogen.

U hebt dus keuze genoeg. U hoeft zelf niet te gaan zitten graven en zoeken. Alle analyses heb ik voor u gedaan.

Met een abonnement op GroeiDividend blijft u van alle ontwikkelingen op de hoogte. En ik ga u vandaag een aantrekkelijke aanbieding doen, die geldt tot zondagavond 12 uur!
 

Ik geef u een korting van 50%!

Normaal kost een jaarabonnement op GroeiDividend €179,95.

Alleen dit weekend krijgt u voor die prijs een abonnement van 2 jaar. U heeft dus een voordeel van 50%.

U krijgt dus een jaar van mij cadeau!

Dit voordeel geldt alleen dit weekend. Zondagavond 12 uur is de aanbieding voorbij. Dan betaalt u weer de normale prijs.
 

Reageer dus snel,
dan krijgt u er de drie waardevolle tips als bonus bij.

Mijn aprilnummer komt er aan. Ook die staat weer boordevol waardevolle tips. Met talloze details, waardevolle grafieken en meer belangwekkende informatie. 

U moet er wel snel bij zijn als u mijn uitnodiging wilt accepteren.

U krijgt dit weekend een abonnement van twee jaar voor de prijs van één jaar!

Alleen dit weekend betaalt u maar €179,95 voor twee jaar!

En u behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

Maar dan moet u wel nu reageren!    


 Abonneer hier  
 

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog! 

 
 START HIER
 

Mijn volgende nieuwsbrief verschijnt volgende week. U krijgt mijn nieuwste favorieten dus heet van de naald. Eveline Vrisekoop

 
Met vriendelijke groet,

100_handtekening.png

Eveline Vrisekoop

 
Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.