Profiteer van de correctie

Beurzen maken correctie door en wij profiteren daarvan!

Volg het advies van de meest succesvolle belegger ter wereld!

Steeds meer aandelen in mijn kooplijst staan nu als ondergewaardeerd. Profiteer ervan!

 

300_1_jaar_gratis.jpg

 

 
De beurzen zijn weer in het nieuws want de koersen dalen!

De Amerikaanse Fed gaat weer minder obligaties opkopen en Argentinië vreest een tweede default. Het zijn zomaar een paar redenen, waarom veel beleggers naar de uitgang hollen en hun aandelen verkopen. Dat doen ze, omdat ze gespeculeerd hebben op nog hogere koersen en bang zijn dat het sentiment op de beurzen draait.

Maar dat was nodig ook!

De koersen waren weer veel te hoog opgelopen. Dat was goed te zien in mijn lijst van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers en onderstaande grafiek uit mijn nieuwsbrief die deze week verschijnt. Steeds meer aandelen stonden daar op overgewaardeerd en steeds minder aandelen waren koopwaardig.
 

600_grafiek_aug.jpg

 
Statistieken zijn onverbiddelijk. Die kennen geen sentimenten. Als koersen te hoog oplopen, zeggen ze dat we moeten stoppen met kopen en moeten wachten op betere tijden.
 

Die betere tijden breken nu aan!

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben de auteur van GroeiDividend, een nieuwsbrief die zich richt op aandelen, die almaar meer dividend uitbetalen.

We zitten inmiddels al in maand 33 sinds de laatste keer dat de S&P500 een correctie van tussen de 10%-20% heeft laten zien. Volgens InvesTech Research komen dergelijke correcties om de 26 maanden voor. We zitten dus al aan de lange kant.

En zo’n correctie is toch af en toe nodig.

Beleggers hebben immers de gewoonte om achter elkaar aan te blijven hollen en koersen alsmaar verder omhoog te jagen. Omgekeerd gebeurt trouwens hetzelfde. Als het pessimisme toeslaat, willen we nog sneller dan de collega’s onze aandelen weer verkopen.

En zo kan een correctie ook weer teveel doorslaan.

Doorgaans zijn correcties voor mij altijd het moment om goed op te letten, of de aandelen die ik graag wil hebben, technisch ondergewaardeerd raken en dus weer koopwaardig zijn geworden. Want kopen op zo’n moment geeft ons als dividendbeleggers voor jaren een hoger rendement.
 

Meer AMDB’s zijn nu weer koopwaardig!

Dat is nu eenmaal het gevolg van dalende koersen.

Superbelegger Warren Buffett is in deze mijn grote leermeester. Hij zei over dalende beurzen het volgende:

“You have to learn to be greedy when others are fearful and fearful when others are greedy. Many investors are fearful right now. So… it’s a good time to be greedy!” 

Van mij mag de correctie dus nog even duren. Ik heb voor mezelf wat geld gereserveerd om AMDB’s in te kopen op sterk verlaagde koersen. En om ze dan heel lang vast te houden. 
 

Voor dividendbeleggers breken dus weer
goede tijden aan!

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding. U krijgt GroeiDividend 1 jaar lang gratis.

Als u nu een jaarabonnement neemt, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 
Met zo’n abonnement bent u altijd geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen bij de Alsmaar Meer Dividend Betalers. U kunt dagelijks zien of uw favorieten weer koopwaardig zijn.

U kunt uw favorieten in een portfolio op de website onderbrengen en wij geven per positie aan of uw favoriet weer is ondergewaardeerd.

Bovendien krijgt u van mij elke maand een nieuwsbrief met mijn favorieten van de maand en u krijgt elke week van mij een overzicht van de laatste dividendaankondigingen. 
 

Dividendbeleggen is weer hot onder beleggers!

De belangrijkste reden is de lage vergoeding die we krijgen op onze spaarrekening. Veel beleggers zoeken naar alternatieven en AMDB’s is zo’n alternatief.

Zo schreef Bert van K.:

“Ik lees GroeiDividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mijn zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben op een leeftijd dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij mijn aandelen het dividend steeds verder stijgen. En ik vertrouw erop dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij wat elk jaar omhoog gaat. Eveline, je doet dit ontzettend leuk en ik hoop dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken... ” 

 

Niet elke AMDB komt op mijn lijst

Elke maand krijgt u van mij dus een nieuwsbrief met onder meer de beste aandelen van de maand uit mijn lijst van 254 aandelen, die u op mijn website kunt terugvinden.

Aandelen komen niet zomaar op die lijst. Ik heb 6 criteria waaraan aandelen worden getoetst en als ze aan 5 van de 6 criteria voldoen, komen ze op mijn lijst. In het kort komt het hierop neer, dat aandelen zich echt bewezen moeten hebben voor ze op de lijst komen.

Ze moeten een rijke dividendhistorie hebben en het dividend moet regelmatig verhoogd zijn. 

Annemiek van H. schreef over de AMDB lijst:

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of  je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.”

 

Elke dividendbelegger zou de lijst moeten hebben

Als u van mijn kennismakingsaanbod gebruik maakt, krijgt u hem ook. Het is een ideale lijst om bij de hand te hebben, als u het beste van het beste op de beurs zoekt.

De lijst wordt dagelijks geactualiseerd.

Aandelen veranderen van status bijvoorbeeld, omdat ze hun dividend hebben uitgekeerd. Of ze verhogen hun dividend, wat ook van invloed kan zijn op de status van een aandeel.

Daarom licht ik er elke maand de beste uit, zodat de keuze voor u als belegger gemakkelijker wordt.
 

Vandaag heb ik iets extra voor u!
U krijgt er gratis zeven waardevolle tips bij!


Voor nieuwe abonnees heb ik nog iets extra. Een bonusrapport met zeven waardevolle aandelentips, waarmee u als nieuwe belegger in GroeiDividend direct van start kunt.

De tips zijn op de eerste plaats bedoeld voor beleggers, die dicht tegen hun pensioen aanzitten, maar ook de jonge belegger kan hiermee uit de voeten.

En…ik heb nog een bonusaandeel. Het gaat om een aandeel, dat nog niet op mijn lijst staat. Sinds ik dit aandeel vorig jaar als bonusaandeel heb opgenomen, is de koers met 32% gestegen en is ook het dividend met 21,7% verhoogd.
 

Het bonusaandeel ligt ook voor u klaar!

Mijn nieuwsbrief van augustus verschijnt morgen en ook die staat weer boordevol waardevolle tips. Met talloze details, waardevolle grafieken en meer belangwekkende informatie.   

Ook u kunt meedoen door een abonnement te nemen. U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 254 Alsmaar Meer Dividend Betalers.
 

Maar dan moet u wel nu reageren!

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Alle aandelen zijn genoteerd aan de Amerikaanse effectenbeurzen en zijn gemakkelijk te verkrijgen via Binck, uw eigen bank of broker. 
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Mijn nieuwsbrief van augustus verschijnt morgen. U krijgt mijn favorieten van deze maand dus heet van de naald.Eveline Vrisekoop

  

Met vriendelijke groet,

100_handtekening.png

Eveline Vrisekoop

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.