Alsmaar meer dividend

Overheid wil meer inflatie

Maak uw vermogen
waardevast door een
alsmaar oplopend
Dividend!

Topaandelen met een stijgend dividend worden steeds populairder onder beleggers. Het zijn deze aandelen, die ook alsmaar in koers blijven stijgen. En die stijging gaat nog wel even door!

Doet u mee?

Zeg nu ja en ik geef u GroeiDividend een kwartaal lang voor de kennismakingsprijs van maar €9,99!

3 maanden voor maar €9,99

 

 
Steeds meer beleggers realiseren zich dat zij voor de oude dag afhankelijker worden van hun eigen beleggingsresultaten. De rente op spaargeld wordt immers steeds lager en de pensioenuitkeringen zijn niet meer geïndexeerd, zoals ons jarenlang is beloofd.

Dat betekent, dat u meer en meer afhankelijk wordt van het inkomen uit uw eigen vermogen.

Dat betekent ook, dat u als belegger een strategie moet ontwikkelen, die inkomensgericht is en dat is voor velen onder ons nieuw.

Want dachten wij tot nu toe niet te vaak aan speculatieve winsten uit onze beleggingen?
 

De strategie van GroeiDividend!

Dividend wordt steeds populairder onder beleggers. Zij realiseren zich dat sparen niets meer oplevert.

De rente op spaargeld is inmiddels zo laag, dat we na belasting op ons vermogen inboeten.

Daarom zoeken beleggers alternatieven.

Met GroeiDividend bied ik een alternatief.

Deze nieuwsbrief concentreert zich op kwaliteitsaandelen, die met de regelmaat van de klok hun dividend verhogen.

Ik heb jarenlang gewerkt aan een concept, waarmee u een portfolio kunt opbouwen voor de toekomst. En waarmee u door het alsmaar oplopende dividend een inkomen kunt creëren van 10% of meer op uw oorspronkelijke belegging.
 

GroeiDividend staat daarbij altijd voor u klaar!

De kracht van mijn concept is niet alleen gebaseerd op een nieuwsbrief, maar ook op een hele informatieve website.

Elke maand verschijnt mijn nieuwsbrief en hierin ontvangt u van mij de top aanbevelingen van dat moment. Waarbij ik die aanbevelingen uitvoerig voor u toelicht. U hebt dus altijd een lijstje van de beste aandelen bij de hand.

Per e-mail stuur ik u wekelijks een overzicht toe van de laatste dividendaankondigingen. Ik geef daarbij aan welke aandelen een dividendverhoging hebben aangekondigd.

En dat is nog niet alles!

Ik heb ook een lijst van 259 aandelen, die ik op de voet voor u volg. Dat zijn aandelen die ik de AMDB’s noem. Dat staat voor Alsmaar Meer Dividend Betalers.

In één oogopslag kunt u hierbij zien, welke aandelen op basis van historie zijn ondergewaardeerd, dan wel overgewaardeerd door de aandeelhouders.

De beurzen zijn immers flink opgelopen en heel wat aandelen zijn eigenlijk te duur geworden. Ik geef daarom bij elk aandeel aan, of dat aandeel op dit moment koopwaardig is, met grafiekjes over de ontwikkeling in de laatste vijf jaar.

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept, dat u bij geen enkele andere nieuwsbrief in Nederland vindt!
 

Verantwoorde keuzes!

Om in de portfolio van GroeiDividend te worden opgenomen, moeten aandelen aan een aantal voorwaarde voldoen.

Dat huiswerk doe ik voor u.

Vaak krijg ik de vraag welke criteria ik bij mijn selectie hanteer. Dat is geen geheim. Daarom geef ik u hierbij een paar belangrijke criteria.

De meest belangrijke is de dividendhistorie. Alleen aandelen, die bewezen hebben dat zij jaar op jaar het dividend verhogen, komen in mijn lijst. Daar zijn aandelen bij, die dat al meer dan 50 jaar doen. In goede tijden en in slechte tijden. De bedrijven achter die aandelen zullen niet snel hun beleid aanpassen. Ze weten immers, dat hun aandeelhouders erop rekenen, dat hun loyaliteit beloond wordt. En als u aandeelhouder bij zo’n onderneming wordt, dan weet u, dat u gewaardeerd wordt!

Het dividendrendement is ook een belangrijk criterium. Daarbij kijk ik niet alleen naar het rendement op het moment van aankoop. Dat rendement lijkt vaak wat laag, maar dat komt omdat de beurs al incalculeert, dat de volgende dividendstijging van 20% of meer er al aan komt.

Het toverwoord bij AMDB’s is het rendement op de kostprijs. Als u de aandelen maar lang genoeg vasthoudt, ziet u het rendement op uw oorspronkelijke investering vanzelf stijgen. 10% of meer aan dividend is na verloop van jaren daarbij meer regel dan uitzondering. En dat hoge dividend krijgt u van de beste ondernemingen, die op de beurs te vinden zijn.

Een ander belangrijk criterium is de houdbaarheid van het dividend. Met andere woorden, wat is de waarschijnlijkheid, dat de onderneming achter het aandeel zijn dividendbeleid kan voortzetten. Factoren als winstgroei en payout ratio spelen bij die beoordeling een belangrijke rol.

U ziet het, ik ga bij de beoordeling van mijn tips niet over één nacht ijs. Kiest u voor GroeiDividend dan kiest u voor een betrouwbare kwaliteit.
 

Elke belegging heeft risico!

Op de beurs gaat niet alles alleen maar omhoog. Koersen kunnen ook omlaag.  Dat hebben we afgelopen maand kunnen zien, toen er een stevige correctie plaats vond.

Correcties zijn normaal en u moet daar niet bang voor zijn.

Zelf heb ik bij de laatste correctie flink wat nieuwe posities ingenomen en daar ben ik nu blij mee! Want de koersen gingen weer even snel omhoog.

Eigenlijk moet u zich van correcties niet zoveel aantrekken. U hebt immers gekozen voor een inkomstenstroom en die verandert echt niet door de bewegingen op de beurs.

Met GroeiDividend heeft u geen slapeloze nachten. Integendeel. Omdat u doelbewust naar een zo hoog mogelijk rendement zoekt, worden dips op de beurzen juist gebruikt om de portfolio verder uit te breiden.

Als dividendbelegger moet u dus blij zijn als het even wat minder gaat op de beurs. 
   

GroeiDividend is een soort klimspaarrekening!

Iets dat we tegenwoordig bij de banken niet meer tegenkomen.

En natuurlijk is beleggen in aandelen wat minder zeker dan sparen op een spaarrekening. Maar daar staat een mooie beloning tegenover, want een dividendrendement op de kostprijs van de gemiddelde AMDB van zo’n 10% over 10 jaar is niet niks. En als u deze aandelen nog langer vasthoudt, blijft de dividenduitkering groeien tot ver boven de 10%. 

Dat is het mooie van GroeiDividend !

Terwijl uw spaargeld op de bank minder waard wordt, groeit door het oplopende dividend uw vermogen, omdat de koersen van de onderliggende aandelen mee stijgen.

Van Bea van de V. kreeg ik een leuke reactie. Zij schreef:

Beste Eveline, ik ben nu bijna een jaar abonnee van Groeidividend en ik heb er al zoveel plezier van gehad. Op jouw advies heb ik bijvoorbeeld aandelen Cxxxxx gekocht. En ik heb nu al mijn eerste dividendverhoging van 6,67% te pakken. En niet alleen dat, de koers is sinds mijn aankoop ook nog eens met 20,5% gestegen. Aan dat laatste reken ik me overigens niet rijk, want ik heb besloten deze aandelen nog jaren vast te houden. Bedankt voor je adviezen!

 

Sommige AMDB’s verhogen hun dividend
al meer dan 50 jaar!

Mijn doel is voor u een vermogen op te bouwen met een hoge mate van zekerheid.

Natuurlijk is het niet zo dat het verleden een garantie is voor de toekomst. Maar het is wel zo dat bedrijven met een cultuur waarin aandeelhouders belangrijk zijn, het alles aangelegen is deze reputatie te behouden.

En mensen zoeken die zekerheid in onzekere tijden.

Onderzoek in Amerika heeft dat uitgewezen. Want wist u dat 72% van de Baby Boomers, mensen die kort na de tweede wereldoorlog zijn geboren, denkt dat zij hun pensioen moeten uitstellen en dat 50% zelfs gelooft, dat zij helemaal niet aan een pensioen toekomen?

En wist u dat mensen banger zijn op een gegeven moment geen pensioen meer te krijgen dan dat zij angst hebben voor de dood?

Nu leven wij hier nog in een verzorgingsstaat, maar die wordt in een hard tempo afgebouwd.

Zekerheid is dus het sleutelwoord.
 

Ik zoek die zekerheid voor u!

Met GroeiDividend geef ik u naast zekerheid ook voldoende keuze. Want spreiding is bij beleggen een absolute must!

Ik heb voor u dus een lijst samengesteld van 259 Alsmaar Meer Dividend Betalers. Deze bedrijven heb ik aan de hand van een aantal strenge criteria voor u uit zo’n 40.000 beursgenoteerde bedrijven geselecteerd. U heeft dus keuze genoeg.

Zoals ik al zei, staat per AMDB vermeld of het aandeel koopwaardig is of niet. Dat hangt af van de koers. De beurzen staan hoog dus het is raadzaam voorzichtig te zijn.

U vindt deze lijst op mijn website.

Daarnaast ontvangt u van mij elke maand een nieuwsbrief met daarbij de top aanbevelingen van de maand. Dat zijn er meestal zo’n 10, maar het kan ook wel eens iets meer of iets minder zijn.

En u krijgt elke week per e-mail een overzicht van het laatste dividendnieuws, ex-dividenddata en dividendverhogingen.

Voor nieuwe abonnees heb ik nog iets bijzonders.
 

U krijgt er van mij 7 extra tips bij!

Als nieuwe abonnee kunt u direct aan de slag. Met de laatste nieuwsbrief en mijn extra tips heeft u genoeg keuze om een portfolio met Alsmaar Meer Dividend Betalers op te bouwen.

Daarnaast heb ik nog een bonus tip. Een wereldbekende onderneming die nog niet op mijn lijst staat, maar binnenkort er wel op kan komen. Een bedrijf, waar ik zelf in heb belegd omdat er zoveel vermogen op de balans staat, dat ik mij niet kan voorstellen dat de ingeslagen weg niet wordt voortgezet.

Alles bij elkaar dus 8 extra tips voor een flitsende start.
 

U krijgt GroeiDividend voor de kennismakingsprijs
van slechts €9,99

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

U kunt risicoloos kennismaken met de enige nieuwsbrief in Nederland, die Alsmaar Meer Dividend Betalers zo uitvoerig analyseert. Voor het eerste kwartaal betaalt u maar €9,99! 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een kwartaal lang voor maar €9,99 als u deze week een abonnement neemt. Daarna betaalt u €39,95 per kwartaal.

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 259 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 


200_3_mnd_9_99.jpg 

  

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren en u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.  
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!
 

Abonneer HIER

 

Mijn nieuwsbrief van november is deze week verschenen, u krijgt mijn tips dus heet van de naald. Eveline Vrisekoop

 
Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er twee:

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 256 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 
250_3_mnd_9_99.jpg

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.