Hoe ik 61% rendement haalde met mijn aandelen

GroeiDividend suf? Echt niet!

Ook u kunt 61,2% winst maken met GroeiDividend aandelen

En dat zonder te speculeren!
 

  
Deze maand bestaat de GroeiDividend nieuwsbrief 3 jaar. Dat de GroeiDividend-methode geen windeieren legt, wisten we al wel maar dat het resultaat zo geweldig zou zijn, daar staan ook wij van te kijken!

In onderstaande lijst vindt u een overzicht van GroeiDividend aandelen die wij in de afgelopen 3 jaar ondergewaardeerd hebben gekocht en overgewaardeerd hebben verkocht. De gemiddelde periode dat de aandelen zijn aangehouden ligt op 2 jaar!

 verkocht

Zoals u ziet, werden de aandelen de afgelopen 3 jaar gemiddeld met +61,21% winst verkocht! En dat gewoon met S&P500 aandelen en zonder te speculeren!

Ook u kunt dergelijke rendementen gaan behalen als u de tools van GroeiDividend goed gebruikt.
   

Een eenvoudige methode om prachtige
winsten te behalen!

In de jaren zestig van de vorige eeuw bedacht Geraldine Weiss een formule die zijn weerga niet kent. Haar formule vertelt u haarfijn hoe u nog meer winst maakt met het beste uit de S&P500 aandelen. Wij van GroeiDividend hebben deze formule verder verfijnd, speciaal voor de Belgische en Nederlandse belegger.

Dividend is de sleutel die deuren opent naar de schatkamers van koerswinsten, maar je moet dan wel op het juiste moment toeslaan. Op de deur zitten namelijk twee tijdsloten! Eentje om er in te komen en eentje om eruit te gaan.

Dagelijks volgt ons computerprogramma meer dan 250 geselecteerde GroeiDividend aandelen voor u. Dit computerprogramma berekent volledig automatisch op basis van de dividendgeschiedenis of een aandeel is ondergewaardeerd (kopen) of overgewaardeerd (verkopen).

Zelf noemt Geraldine Weiss de door haar bedachte methode een beleggingstrategie die beleggers helpt koopjes op de aandelenmarkt te ontdekken. Maar dan wel koopjes van de crème de la creme van de S&P500.

 

Dankzij GroeiDividend
groeit uw vermogen nog harder

Aandelen die een groeiend dividend uitkeren, geven beleggers al een zekerheidje. Maar dankzij de krachtige formule uit de jaren ’60 helpt GroeiDividend uw winst te verdubbelen. Niet door gebruik te maken van opties of dat soort middelen, maar door gebruik te maken van het juiste aan- en verkoopmoment. Zelfs een aandeel als Coca-Cola moet u op tijd durven te verkopen. Dat bewijst ons voorbeeld van Evert en Martijn op de GroeiDividend-website.

Martijn verdient bijna 50% meer dan zijn vriend Evert en dat door simpel te reageren en overgewaardeerde aandelen te vervangen door ondergewaardeerde aandelen. Klik hier voor het meest actuele resultaat.
   

Zet uw horizon daarom op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!300_keurmerk_nw.jpg

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond een aantal bedrijven, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt zomaar op mijn lijst. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen. Welke criteria dat zijn, leest u hiernaast.

Zo beschikt GroeiDividend over een lijst van S&P500 aandelen, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

Daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 259 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment ondergewaardeerd is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand, die wij bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging. 

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

 

U krijgt GroeiDividend 1 jaar lang gratis

Deze week heb ik voor de nieuwe abonnees van GroeiDividend een heel aantrekkelijke aanbieding.

Als u nu een jaarabonnement neemt, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 259 Alsmaar Meer Dividend Betalers.  
   

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Ook mijn nieuwsbrief van deze maand staat weer boordevol tips, zorg daarom dat u ze niet mist.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.