Zelfs Warren Buffett is jaloers op de prestaties van dit bedrijf

  

Deze spoorwegmaatschappij presteert beter
dan 
het BNSF Railway van Warren Buffett

 

En is nog heel aantrekkelijk
geprijsd ook!

 

Doe het beter dan Warren Buffett
en wordt abonnee!

  

 
Gisteren is mijn nieuwsbrief van de maand juni verschenen en hierin presenteerde ik mijn abonnees weer een geweldig ondergewaardeerd aandeel.

De cijfers die de onderneming kan laten zien, zijn ronduit indrukwekkend.

De omzet van de onderneming is sinds 2005 gegroeid van $13.578 miljard naar $23.988 miljard in 2014. Een gemiddelde groei van 6,53% per jaar. Ondertussen steeg de winst per aandeel in diezelfde periode van $0,96 naar $5,75, een gigantische groei van gemiddeld 22%!

Ook het dividend van het aandeel laat een mooi beeld zien. De gemiddelde dividendgroei van de afgelopen 5 jaar bedraagt maar liefst 29%. En omdat de dividendgroei wordt ondersteund door een enorm winstgroei per aandeel, staat de payout-ratio op het mooie niveau van slechts 37,5%.

Toekomstige dividendverhogingen zullen dan ook geen probleem zijn!

Tijdens de presentaties van de jaarcijfers van Berkshire Hathaway beklaagde voorzitter en CEO Warren Buffet zich zelfs over het feit dat mijn GroeiDividend aandeel zijn BSNF Railway versloeg op gebied van winstgevendheid en dienstverlening.
 

Hoe duidelijk wilt u het hebben?

Ik tipte mijn abonnees al in 2012 over dit aandeel tegen een koers van $56. Sindsdien heeft het aandeel mijn abonnees al een rendement van 92% opgeleverd en is het Rendement op Kostprijs in die 3 jaar gestegen naar 4%.

Alleen vorig jaar al steeg de koers van dit aandeel met 45%

Het enthousiasme van beleggers is echter wat getemperd waardoor de koers sinds begin dit jaar 14% lager noteert.

Waarom?

De eerste kwartaalcijfers van de onderneming stelden teleur. Steeg vorig jaar het volume in het eerste kwartaal nog met 7%, daalde deze in 2015 met 2%.

Maar weet u, ondanks dat wist de winst per aandeel in het eerste kwartaal met 9% te stijgen.

Waar vindt u een bedrijf waarbij het volume daalt maar de winst per aandeel stijgt met 9%?

Juist ... dat is het fantastische van dit aandeel. Het krachtige prijsbeleid van de onderneming zorgt voor hele gezonde winstmarges. Zelfs bij een volumedaling, maakt het bedrijf meer winst omdat het de middelen juist af weet te stellen op de vraag van de klant.
 

Semi-monopolisten zijn geweldige ondernemingen

De spoorwegindustrie is een geweldige industrie. Spoorwegbedrijven zijn als monopolisten en mede hierom is Warren Buffett is er groot fan van. Er is bijna geen concurrentie en het is vrijwel onmogelijk voor nieuwe partijen om de markt te betreden.

Toch is niet alleen het gebrek aan concurrentie het grootste voordeel dat de onderneming heeft.

Transport per spoorlijn is gewoon vele malen goedkoper dan transport over de weg, vooral vanwege de lage brandstofkosten. En goederen zullen nu eenmaal altijd vervoerd moeten worden. Dat was 100 jaar geleden zo, dat is nu zo en dat is over 100 jaar nog zo.

En natuurlijk, er zullen altijd volumeschommelingen zijn, maar deze onderneming is eenvoudig in staat volumedaling in het ene segment, op te vangen door groei in het andere.

S&P Capital IQ verwacht voor het bedrijf de komende drie jaar een gemiddelde winstgroei van 12%. En ook al is dat beduidend minder dan de 22% van de afgelopen 10 jaar, is dat nog steeds zeer indrukwekkend. 
 

GroeiDividend aandelen blijven
een geweldige investering

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's)

Voor de bezitters van de aandelen is dat heel aantrekkelijk, want zij zien het rendement op hun aandelen elk jaar verder stijgen.

Maar dividend heeft nog een functie. Wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo exact bepalen wanneer een aandeel is ondergewaardeerd of niet.

Zo helpt de GroeiDividend-methode niet alleen met de keuze van de aandelen, maar ook met de juiste timing om de aandelen aan te kopen. Daarvoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze ondergewaardeerd is of niet.

Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse nieuwsbrief u kan bieden. U kunt zo in één oogopslag zien welke aandelen in mijn lange lijst van 261 AMDB's zijn ondergewaardeerd.

Natuurlijk is het ene ondergewaardeerde aandeel koopwaardiger dan het andere. Daarom maak ik voor mijn lezers elke maand een nieuwsbrief met daarin mijn Favorieten van de maand. Een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn.

Deze kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.
      

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.
  

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand, die wij bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging. 

Niet alleen heb ik een lijst met 261 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment ondergewaardeerd is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Ga ook beleggen volgens de GroeiDividend-methode en laat uw vermogen gegarandeerd dubbel zo hard groeien.
  

U krijgt GroeiDividend 1 jaar lang gratis

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, heb ik een heel aantrekkelijke aanbieding voor u. Als u een jaarabonnement afsluit, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 261 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 
  

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

Naast bovengenoemde spoorwegmaatschappij staan in mijn zojuist verschenen nieuwsbrief nog 9 andere zeer aantrekkelijke tips. Zorg daarom dat u ze niet mist.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 261 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 300_1_jaar_gratis.jpg
  

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.