56.000 mensen per week

Mario de Bakker heeft inmiddels al 184% rendement gemist
  

Farmabedrijf doet tweede strategische overname binnen een maand

 
Vele abonnees profiteren wel al van mijn supertip. 

Mario is ondertussen helemaal om en wat doet u?

  

 
Drie weken geleden berichtte ik u nog over het feit dat een toonaangevend farmabedrijf de grootste toeleverancier aan verzorgingstehuizen had overgenomen.

Tot ieders verrassing kwam het concern afgelopen maandag opnieuw met opzienbarend overnamenieuws. Het farmabedrijf maakte bekend alle apotheekwinkels van één van de grootste supermarktketens over te nemen. Daarbij zal ook elke nieuw te openen supermarktlocatie gaan beschikken over een apotheekwinkel van het farmabedrijf.

Wederom een geweldige strategische beslissing die de onderneming direct de beschikking geeft over een groot aantal operationele apotheekwinkels in gebieden waar ze nog niet actief is. Dit zal de omzet van de onderneming direct gaan verhogen en snel rendement opleveren.

De samenwerking stelt de toonaangevende onderneming in staat elkaars grote plussen nog verder te versterken. De deal zal de positie van het farmabedrijf binnen de gezondheidszorg verder consolideren. Maar nog belangrijker, het geeft de onderneming de gelegenheid haar afzet in nog onbekend gebied significant te vergroten.
 

Acht duizend mensen per dag!

Op dit moment worden in Amerika 8.000 duizend mensen per dag, ofwel 56.000 mensen per week 65 jaar. Daarmee is de vergrijzing één van de grootste trends van de huidige Westerse wereld en het aantal 65-plussers zal de komende 20 jaar gaan exploderen.

Niet alleen worden er bijna 3 miljoen mensen per jaar 65, ze leven ook nog eens veel langer.

Ouderen geven drie keer zoveel uit aan geneesmiddelen dan mensen onder de 50, daarbij maken 30 miljoen extra mensen sinds 2014 gebruik van Obamacare. U kunt zich voorstellen wat dit doet met het geneesmiddelengebruik en de vraag naar gezondheidszorg...

Mijn collega Mario de Bakker geloofde niet zo in de ouderenmarkt en GroeiDividend aandelen. Hij vond dat je beter kon inzetten op jongeren en speculatieve aandelen, smartphones enzo. Hij heeft inmiddels schoorvoetend moeten toegeven, dat hij de boot aan het missen is.

Sinds de opname levert het aandeel ons al een totaalrendement van 184% want ik tipte mijn abonnees over dit gerenommeerde farmabedrijf tegen een koers van $38. Deze is inmiddels opgelopen naar $104. En het dividend? Dat is de afgelopen 5 jaar met 297% gestegen.

Die stijging gaat nog wel even door, want met een payout ratio van 29% is de komende jaren nog ruimte genoeg de aandeelhouders meer en meer dividend uit te betalen.
  

Er zit nog heel veel rendement in het vat

Als gevolg van de vergrijzing van de Amerikaanse samenleving, Obamacare, overnames, nieuwe producten en het bijna dagelijks openen van nieuwe winkels, is de groei die dit bedrijf de afgelopen jaren heeft laten zien enorm. 

Het farmabedrijf heeft een jaarlijkse omzet van $139 miljard en een marktkapitalisatie van $116 miljard, vergeleken met $91 miljard en $76 miljard van haar grootste concurrent. 

Ondertussen wordt de onderneming alsmaar sterker en sterker. De meest recente overname deal is een meesterzet en zorgt voor 1.600 extra locaties. 

U ziet het, ook nu nog is mijn farmabedrijf een uitstekende belegging voor jaren en het aandeel zou met spoed op uw kopenlijstje moeten staan.
 

Beperk u tot het beste van het beste

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's)

Voor de bezitters van de aandelen is dat heel aantrekkelijk, want zij zien het rendement op hun aandelen elk jaar verder stijgen.

Maar dividend heeft nog een functie. Wij meten dagelijks de verhouding tussen koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo exact bepalen wanneer een aandeel is ondergewaardeerd of niet.

Zo helpt de GroeiDividend-methode niet alleen met de keuze van de aandelen, maar ook met de juiste timing om de aandelen aan te kopen. Daarvoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze is overgewaardeerd of juist is ondergewaardeerd.

Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse nieuwsbrief u kan bieden. U kunt zo in één oogopslag zien welke aandelen in mijn lange lijst van 261 AMDB's zijn overgewaardeerd en welke zijn ondergewaardeerd.

Natuurlijk is het ene ondergewaardeerde aandeel koopwaardiger dan het andere. Daarom maak ik voor mijn lezers elke maand een nieuwsbrief met daarin mijn Favorieten van de maand. Een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn.

Aandelen die u de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten zullen opleveren. En als extraatje krijgt u van ons ook te horen, wanneer een aandeel overgewaardeerd is en u het beste kunt verkopen. Naast Alsmaar Meer Dividend profiteert u dus ook van uw behaalde koerswinsten.

Zo geniet u met GroeiDividend dubbel van uw aangegroeide kapitaal. 
 

Dankzij GroeiDividend 
groeit uw vermogen nog harder

Dat de GroeiDividend-methode zijn vruchten afwerpt, bewijst deze methode al meer dan 50 jaar! Kijkt u maar eens naar de onderstaande resultaten. 
    

resultaat

* in elke aandeel werd voor circa $1.000 geïnvesteerd

  
Zoals u ziet, werden de aandelen de afgelopen 4,5 jaar met gemiddeld +63,75% winst verkocht! En dat zonder te speculeren of grote risico's te nemen!

Ook u kunt dergelijke rendementen gaan behalen als u de tools van GroeiDividend goed gebruikt. Want de mogelijkheid om mooie rendementen te maken, bestaat nog steeds.

Wilt u weten hoe de nog niet verkochte aandelen presteren? KLIK HIER
  

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand, die wij bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging. 

Niet alleen heb ik een lijst met 261 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment ondergewaardeerd is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Ga ook beleggen volgens de GroeiDividend-methode en laat uw vermogen gegarandeerd dubbel zo hard groeien.
   

U krijgt GroeiDividend 1 jaar lang gratis

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, heb ik een heel aantrekkelijke aanbieding voor u. Als u een jaarabonnement afsluit, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

1 jaar GRATIS 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 261 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 
  

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  


Nu €200 transactietegoed bij BINCK

BINCK


  

Abonneer HIER 

  

Naast bovengenoemde farmabedrijf staan in mijn nieuwsbrief van juni nog 9 andere zeer aantrekkelijke tips. Zorg daarom dat u ze niet mist.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met 261 Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 300_1_jaar_gratis.jpg
  

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.