GroeiDividend 1 jaar GRATIS

 
Kwaliteitsaandelen met kortingen
van 25% en meer!

Eveline Vrisekoop
Nog even en september is ten einde. Wat een onstuimige maand op de beurs was dat! Koersen slingeren alle kanten op, net zo hard omhoog als omlaag. Beleggers weten er geen kaas van te maken of wat ze ervan moeten vinden. Zijn we nu wel of niet blij met het uitblijven van een renteverhoging in Amerika? En wat moeten we denken van de vertraagde Chinese economie?

Velen willen u doen geloven dat de pullback van augustus het begin is van iets verschrikkelijks, ik geloof er niets van. Ook vorig jaar waren augustus, september en de eerste helft van oktober bijzonder onrustig. Toen vanwege de confrontatie met Rusland en de Oekraïne, de Ebola uitbraak, het jaar daarvoor de Fed die het QE-programma ging beëindigen. In 2012 de zogenoemde Fiscal Cliff... het begint een jaarlijks terugkerende seizoensdip te worden.
  

Vergeet al die korte termijn ruis! 

Nu is juist uw kans om de beste GroeiDividend-aandelen te kopen met een fikse korting. Gisteren (24-09-2015) noteerden maar liefst 65 van mijn 253 GroeiDividend-aandelen 25% of meer onder hun 52-weeks high. Dat zijn we niet meer gewend. En wie had begin dit jaar van zulke koopjes durven dromen!

In veel van deze koersen zit namelijk een hoop emotie! Want ook grote namen van solide bedrijven gaan tegen flink lagere koersen over de toonbank. Namen van bedrijven die al 25 jaar en meer jaarlijks een hoger dividend uitkeren!

Laat daarom de angst over wat de markt morgen gaat doen of de komende weken u er niet van weerhouden veel geld te verdienen in de komende jaren. Want juist op momenten als deze vallen er hoge rendementen te behalen door te investeren in kwaliteitsaandelen van bedrijven die alsmaar meer dividend betalen.

De geschiedenis bewijst dat dividendgroei en koersontwikkeling onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en dat koersen van degelijke dividendbetalers zich altijd weer herstellen en de trend van het dividend omhoog volgen.
 

Weet van welke koersdips u kan profiteren

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van hebben gemaakt hun dividend regelmatig te verhogen, de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's).

keurmerkIk heb op mijn website een lijst samengesteld van 253 AMDB's. Een lange lijst van bedrijven die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt er zomaar op. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen. Welke dat zijn, leest u hiernaast.
 

Kwaliteit komt altijd boven drijven

Dividend liegt immers niet en zolang er niets fundamenteel mis is met de onderneming en het dividend niet in gevaar komt, kunt u juist profiteren van de koopkansen die de markt biedt. Mijn maandelijkse nieuwsbrief is helemaal samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel! 

Abonnees ontvangen van mij elke maand een nieuwsbrief met daarbij de top aanbevelingen van die maand. Mijn Favorieten van de maand bestaan uit ondergewaardeerde kwaliteitsaandelen van bedrijven met een acceptabele payout ratio, verantwoorde schuldenratio en een betrouwbaar dividend. Dat zijn er meestal zo’n 10, maar het kan ook wel eens iets meer of iets minder zijn. 

Het resultaat vindt u terug in mijn nieuwsbrief en daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

Ontvang GroeiDividend 1 jaar GRATIS

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, heb ik een heel aantrekkelijke aanbieding voor u. Als u nu een jaarabonnement afsluit, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.  

En u loopt geen enkel risico! Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België, geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken en brokers kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Abonneer HIER 

  

In de nieuwsbrief van september vindt u 13 eersteklas tips van Alsmaar Meer Dividend Betalers. Zorg daarom dat u ze niet mist!

 

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop 

  

Share this page

 

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.