Zeven tips voor uw pensioen

Geniet u al van uw pensioen of gaat u binnenkort van
uw oudedag genieten?

Zeven aandelen, die elke gepensioneerde in zijn portfolio moet hebben!

Als u vandaag besluit tot een abonnement op
GroeiDividend, dan help ik u gelijk op weg
!
 

 
Vorige week hoorde ik tijdens een etentje van één van mijn vrienden over zijn belegging in het Amerikaanse schaliegas. Hij had zijn geld gestopt in een exploratie maatschappij in Texas.

Ik moet zeggen, het was een leuk verhaal.

Maar toen ik hem vroeg of hij al eens dividend van de onderneming had ontvangen, gaf hij toe dat hij dat nog niet gekregen had. En na wat doorvragen gaf hij toe geen idee te hebben of hij het ooit zou krijgen.

Wel hoopte hij op een flinke koerswinst op zijn aandelen, want dat was het doel van zijn belegging.
  

Aan dividendrendement had hij nog nooit gedacht

Jonge beleggers vinden het vaak leuk om lekker agressief te investeren. Ze willen daarbij flinke koerswinsten realiseren en nemen verliezen op de koop toe. Het voordeel is dat ze vaak de tijd hebben om geleden verliezen weer weg te werken.

Maar deze flexibiliteit ziet er wat anders uit als je met je pensioen te maken krijgt. Dat kan nu al zijn of over een paar jaar. De wat oudere beleggers moeten hun risicotolerantie daarom vaak terugdraaien om er zeker van te zijn, dat hun kapitaal voldoende gaat zijn voor hun gehele oude dag!
 

Ik ga u daar vandaag een beetje bij helpen! 

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en auteur van de GroeiDividend-nieuwsbrief. Ik realiseer me als geen ander dat veel beleggers aan de vooravond van hun pensionering staan of daar al middenin zitten. De naoorlogse geboortegolf spoelt op dit moment immers over ons heen.

Elke dag kunnen we lezen dat er op allerlei manieren aan de oudedagsvoorziening wordt geknabbeld. De AOW leeftijd blijft omhoog gaan en de pensioenfondsen zijn genoodzaakt minder uit te keren. Spaargeld op de bank zetten, zet met de huidige rentestand absoluut geen zoden meer aan de dijk.

En die lage rente gaat nog heel lang heel laag blijven. Zowel Amerika als Europa hebben grote financiële problemen en zijn genoodzaakt nog jarenlang deze lage rentepolitiek voort te zetten.

Bill Gross, oprichter van het Amerikaanse Pimco en de specialist op het gebied van obligaties, denkt dat we tot aan 2035 met een hele lage rente blijven zitten.
 

Een stijging van de rente zit er niet in!  

Maar intussen stijgt de inflatie wel, met name in de sectoren die de ouderen raken. Ik noem er twee. Voedsel wordt steeds schaarser. We leven met steeds meer mensen op dezelfde aarde en die aarde wordt niet groter. We moeten dus met dezelfde hoeveelheid landbouwgrond steeds meer monden vullen. Die stijgende vraag zorgt automatisch voor stijgende prijzen.

Een andere sector is de gezondheidszorg. We zijn met steeds meer mensen en we worden ouder. Daarmee neemt het beroep dat we doen op de gezondheidszorg, steeds sneller toe. Er ontstaat dus een groeiende vraag naar geneesmiddelen. En we worden steeds hulpbehoevender wat meer vraag genereert naar dienstverleners in de gezondheidssector.

Met andere woorden, deze diensten worden ook duurder!
  

U heeft dus behoefte aan een stijgend inkomen!   

Juist als u ouder wordt!

En ik ga u daar vandaag bij helpen. GroeiDividend heeft een concept ontwikkeld, waarmee uw dividendinkomen de komende jaren gaat groeien.

Dat concept is gebaseerd op een lijst van 252 aandelen, die een bewezen geschiedenis van dividendgroei hebben. En… waar we bovendien van mogen verwachten dat die groei de komende jaren zal doorgaan.

Wij noemen deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers. Deze AMDB’s betalen elk jaar meer dividend uit. Jaar in, jaar uit. En omdat wij die aandelen gevonden hebben op de beurzen in Amerika, krijgt u dat dividend elk kwartaal op uw rekening bijgeschreven.  

En dat is precies wat gepensioneerden nodig hebben!
 

En GroeiDividend voegt daar nog iets aan toe!

Op basis van de koers- en dividendontwikkeling hebben wij aan elk aandeel een grafiek toegevoegd. Daaruit kunt u aflezen of het aandeel bij de huidige koers is over- dan wel ondergewaardeerd. Met andere woorden, het geeft aan of u een aandeel nu kunt kopen of zou moeten wachten op een lagere koers.
 

Geachte mevrouw Vrisekoop, uw nieuwsbrief bevalt me uitstekend. Ik heb nergens zo’n interessante lijst van bedrijven gezien, die alsmaar hun dividend verhogen. En u maakt het mij wel bijzonder gemakkelijk door bij elk aandeel te vermelden of het nu koopwaardig is of niet. Een prima leidraad voor elke belegger! Martin de J.

De lijst is heel dynamisch. Door koersaanpassingen en dividendverhogingen verandert de status van de bedrijven in mijn lijst doorlopend. U moet de lijst dus regelmatig even raadplegen. EV

 
Ik kan u verklappen dat momenteel 65 van mijn aandelen in de lijst van 252 ondergewaardeerd zijn. Dat kan morgen weer anders zijn. Maar u hebt keus genoeg!

Toch ga ik voor mijn nieuwe abonnees iets extra doen, zodat u direct aan de slag kunt als u zich abonneert. Ik heb een lijstje gemaakt speciaal voor u!
 

Mijn 7 tips voor gepensioneerden!

Ja, u leest het goed. Ik heb een lijstje van 7 aandelen, waarmee u niet alleen uw dividendinkomen de komende jaren ziet stijgen, maar waarbij u ook rustig kunt slapen.

Ongeacht de willekeur van de beurzen of hoe oud u ook bent.

Of anders gezegd, u koopt ze en houdt ze voor altijd vast. Heel simpel dus!

In feite zijn deze 7 aandelen een goed advies voor elke belegger, die niet voordurend wilt speculeren. Maar ze zijn ideaal als u binnenkort met pensioen gaat of dat al bent.

Wij staan u bij als u besluit het speculeren de rug toe te keren. Op onze website kunt u alles over GroeiDividend lezen. En wij hebben daar ook de complete lijst van onze 252 aandelen ter inzage.
  

Aarzel niet langer en ga ook
GroeiDividend beleggen

Bovendien ontvangt u elke maand van mij een nieuwsbrief met onze aanbevelingen van de maand en een lijst met tips, waarmee u verder kunt. En dat is nog niet alles.

Wekelijks ontvangt u van mij een overzicht van bedrijven, die de komende twee weken ex-dividend gaan. U ziet daarbij tevens wanneer het dividend wordt uitbetaald en of er sprake is van (alweer) een dividendverhoging.

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

En dat deze methode zijn vruchten afwerpt, bewijst de GroeiDividend-formule al 50 jaar!

Beste Eveline, afgelopen februari heb ik op jouw advies aandelen gekocht van restaurantketen X. De koers is sinds mijn aankoop met 16% gestegen en het kwartaaldividend is in juli met 10% verhoogd. Daarmee is mijn dividendrendement op bijna 3,7% uitgekomen. Als ze het dividend volgend jaar met hetzelfde bedrag verhogen, zal mijn dividendrendement uitkomen op 4%! Maria B

 

Beleggen met GroeiDividend is veilig!      

Een aspect, dat ik niet genoeg kan benadrukken.

Kopen en verkopen van aandelen is iets, dat u zelf doet. U geeft uw geld dus niet uit handen. Het aankopen van onze tips kan eenvoudig bij uw bank of broker. En u geeft zelf de opdrachten.

Wij zijn degenen, die u op de hoogte houden van de marktontwikkelingen en de mutaties in onze lijst.

Daarom noemen wij GroeiDividend een veilige methode om uw dividendinkomen de komende jaren te laten groeien.
 

U krijgt vandaag nog mijn lijst met 7 tips!

Mijn 7 tips ontvangt u vandaag nog als u zich aanmeldt voor GroeiDividend. Het gaat om 7 aandelen van gerenommeerde bedrijven, die al jarenlang bewezen hebben, dat aandeelhouders voor hun belangrijk zijn.

En u krijgt nog iets extra!

Ik geef u ook nog een extra bonus tip! Dit aandeel staat nog niet in mijn lijst met 252 aandelen, maar is wel kandidaat om daar vandaag of morgen op te komen.
  

Die bonustip geef ik u er extra bij!  

Reden genoeg dus om een abonnement op GroeiDividend vandaag nog te overwegen. Ik geef u nog even alle voordelen op een rijtje:

  1. U belegt in Alsmaar Meer Dividend Betalers, ofwel aandelen die elk jaar weer hun dividend verder verhogen.
  2. Wij geven aan wanneer deze AMDB’s koopwaardig zijn.
  3. U krijgt mijn lijstje van 7 aandelen voor gepensioneerden als u vandaag nog reageert plus de bonustip, die op het punt staat in mijn lijst te worden opgenomen.

En of dat nog niet genoeg is, heb ik nog iets extra voor u. Want als u vóór a.s. zondag een jaarabonnement neemt, krijgt u er van mij nog eens een jaar gratis bij!
  

En, ... u krijgt een jaar gratis!      

Begin nu met beleggen volgens de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning zal groot zijn.

Als u een jaarabonnement afsluit, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

U leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u dit weekend een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 252 Alsmaar Meer Dividend Betalers
  

Maar dan moet u wel nu reageren!

Tot zondagavond kunt u van deze aanbieding profiteren.

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 


Nu €200 transactietegoed bij BINCK

BINCK


  

Abonneer HIER 

  

Mijn nieuwsbrief van de maand november is gisteren verschenen en ook deze bevat weer tal van eersteklas Alsmaar Meer Dividend Betalers. Zorg daarom dat u ze niet mist!

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

 

PS: Hoewel mijn 7 tips zijn geselecteerd voor gepensioneerden, betekent dat niet, dat u ze niet kunt kopen vóór u met pensioen gaat. Zij zijn immers een goede mix van lange termijn groei en inkomen en ideaal voor elke portfolio.

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.