Met McDonalds 99% meer rendement

U kunt dat ook!

Martijn weet wanneer hij moet kopen en verkopen

De grafieken van GroeiDividend helpen Martijn bij het
nemen van de juiste beslissingen

  

 
Vorige week kregen we op de klantenservice een telefoontje van iemand die pas sinds kort abonnee is. Deze klant verdiende een paar centen en vroeg zich af wat mijn nieuwsbrief nu precies voor hem kon betekenen.

Tijdens het gesprek bleek al snel dat hij één van de belangrijkste voordelen van GroeiDividend niet goed had begrepen. Hij was in de veronderstelling, dat als je eenmaal een Alsmaar Meer Dividend Betaler (AMDB) had gekocht, je daar verder niet naar om moest kijken.

Natuurlijk, dat kan!

Maar als je de tools van GroeiDividend goed gebruikt, kan deze beleggingsmethode veel meer opleveren.

Ik zal u dat uitleggen aan de hand van de ervaringen van Evert en Martijn.
 

Hoe Martijn veel meer verdiende

Evert en Martijn besloten in januari 2006 elk $10.000 te beleggen in aandelen Coca Cola.

Evert was tevreden met zijn aankoop. Hij had de aandelen immers gekocht op een moment dat de statistieken aangaven, dat Coca Cola koopwaardig was. Bovendien kreeg hij elk jaar een hoger dividend, dus waarom zou hij zijn aandelen Coca Cola verkopen? Evert maakte in de afgelopen 9 jaar een mooi rendement. Hij verdiende $14.928 en dat was niet slecht.

Martijn pakte het iets anders aan.

Hij raadpleegt regelmatig het aandelenoverzicht met daarop alle AMDB’s. Daarop is af te lezen welke aandelen zijn overgewaardeerd en welke aandelen zijn ondergewaardeerd. Toen Coca Cola was overgewaardeerd, besloot Martijn zijn aandelen te verkopen en kocht hij er aandelen McDonald’s voor terug, die op dat moment ondergewaardeerd waren. Martijn verdiende op deze manier in negen jaar $29.684.*

* obv slotkoers 12 februari klik hier voor het meest actuele resultaat

Dat was ruim 99% meer dan Evert en dat door simpel te reageren toen zijn aandelen waren overgewaardeerd en ze te vervangen door ondergewaardeerde aandelen.

En weet u, Evert gaat zijn aandelen binnenkort weer verkopen. Kijkt u maar eens naar onderstaande GroeiDividend-grafiek. 

GroeiDividend


Evert is van plan met het geld dat vrijkomt een ander ondergewaardeerd en welbekend aandeel ervoor terug kopen en wel het zesde aandeel uit mijn lijst met Favorieten van de maand februari. 
 

Dividend helpt ons om prachtige winsten te behalen!

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ben auteur van de GroeiDividend nieuwsbrief. Een nieuwsbrief die zich concentreert op aandelen van hoogwaardige bedrijven, die er een gewoonte van gemaakt hebben hun dividend regelmatig te verhogen. Ik noem deze aandelen de Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's)

keurmerkVoor de bezitters van die aandelen is dat heel aantrekkelijk, want zij zien het rendement op hun aandelen elk jaar verder stijgen, ongeacht de koers.

Maar dividend heeft nog een functie. Wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo exact bepalen wanneer een aandeel is ondergewaardeerd of niet.

Zo helpt de GroeiDividend-methode niet alleen met de keuze van de aandelen, maar ook met de juiste timing om de aandelen aan te kopen. Daarvoor hebben wij een grafiek ontwikkeld op basis waarvan wij voor elke AMDB kunnen bepalen of deze ondergewaardeerd is of niet.

Een handig hulpmiddel, dat geen enkele andere Nederlandse nieuwsbrief u kan bieden. U kunt zo in één oogopslag zien, welke aandelen in mijn lange lijst van 250 AMDB's zijn ondergewaardeerd.

Natuurlijk is het ene ondergewaardeerde aandeel koopwaardiger dan het andere. Daarom maak ik voor mijn lezers elke maand een nieuwsbrief met daarin mijn Favorieten van de maand. Een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn.

Deze kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.
      

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u net als Martijn dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

 

Resumé

 • Ons team en de speciale software doen het werk voor u.
   
 • Elke maand publiceer ik een nieuwsbrief met daarin mijn Favorieten van de maand. Een lijst met aandelen die èn zijn ondergewaardeerd èn na een uitvoerige analyse het meest koopwaardig. Dat zijn er meestal tussen de 10 à 15.
   
 • Deze Favorieten van de maand vindt u ook eenvoudig terug op de website onder de groene knop KOPEN (u hoeft dus niet de gehele nieuwsbrief door te worstelen).
   
 • Elke week stuur ik u een e-mail met dividendnieuws. Hierin vindt u de laatste ontwikkelingen op dividendgebied, zoals ex-dividend- en betaaldata als ook aangekondigde dividendverhogingen.
   
 • Alle aandelen zijn eenvoudig verhandelbaar. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken en brokers.
   
 • U gaat zelf beleggen. U blijft te allen tijde baas over uw eigen geld! Wij geven u een duidelijk en helder advies. Zo bespaart u enorm veel tijd en groeit uw vermogen optimaal!

 

Ontvang GroeiDividend 1 jaar GRATIS

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, heb ik een heel aantrekkelijke aanbieding voor u. Als u een jaarabonnement afsluit, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179 betaalt.

 

300_1_jaar_gratis.jpg 

 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend een jaar lang gratis als u deze week een jaarabonnement neemt. Maar u moet dan wel snel reageren. Uw aanmelding moet voor komende zondagavond binnen zijn om dat jaar gratis erbij te kunnen krijgen. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 250 Alsmaar Meer Dividend Betalers
  

Maar dan moet u wel nu reageren!

En u loopt geen enkel risico! Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie.

Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

 

Abonneer HIER 

  

Mijn nieuwsbrief van februari staat weer vol met ondergewaardeerde eerste klas tips. Zorg daarom dat u ze niet mist!

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

 

Share this page

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.