schatgraven op de beurs doe je zo

22 maart 2012

Sommige analisten zweren bij goud of zilver. Een enkeling is er zelfs van overtuigd dat je meer winst kunt behalen door alleen op woensdag te handelen. Ik laat u vandaag zien dat u een fraai rendement kunt behalen door te beleggen in eersteklas kwaliteitsaandelen van topbedrijven.

Verdubbel gegarandeerd ook uw inkomen
uit Blue Chip aandelen!

Schatgraven op de beurs loont!

Hoe u meer winst maakt met de winst
van
’s werelds beste bedrijven
  

Beleggen in eersteklas kwaliteitsaandelen levert nog steeds fraaie rendementen op. Laat u daarom niet van de wijs brengen door sommige analisten die zweren bij goud en zilver of alleen handelen op woensdag.

250_lezersbrief.jpgBeleggen in een bedrijf betekent eigenlijk dat je voor een klein gedeelte eigenaar bent van dat bedrijf.

Zo kun je beleggen in een bedrijf waarvan je verwacht dat het binnen afzienbare tijd fantastisch gaat presteren. Honderden procenten koerswinst kun je zo behalen.

Jammer genoeg zitten daar ook bedrijven bij die het omgekeerde laten zien.

Wanneer je op deze manier belegt, moet je blij zijn dat je nog een positief gemiddeld rendement kunt halen. Leg het maar eens uit aan je partner dat je met aandeel X 155% winst hebt behaald en met aandeel Y 150% verlies.

Kan het ook anders?

Jawel, het kan ook anders. Er zijn voldoende bedrijven die jaar na jaar winstgroei laten zien. Veel van deze bedrijven kennen een historie van meer dan honderd jaar. Bewezen producten en gedegen management staan aan de basis van hun succes.

300_wv1.jpg 
Dergelijke bedrijven verhogen daarom elk jaar weer het uitgekeerde dividend. Wij noemen ze de AMDB’s onder de aandelen.

Alsmaar Meer Dividend Betalers

Wal-Mart is één van de vele bekende AMDB’s.

Coca-Cola is er ook eentje. Miljarden zet dit bedrijf jaarlijks om en er zijn weinig plaatsen op de wereld waar het drankje niet verkrijgbaar is.

Het bedrijf laat jaar na jaar een fraaie winst zien en het dividend wordt elk jaar verhoogd.

Denkt u dat dit bedrijf ooit stopt met het verkopen van de frisdrank Coca-Cola?

Natuurlijk niet en met de alsmaar groeiende wereldbevolking en dito levensverwachting neemt de verkoop van de beroemdste frisdrank alleen maar toe.

Succes verzekerd!                                                                      Resultaat Evert en Martijn 9 december 2011

150_wv2.jpgOnze belegger Evert denkt er precies hetzelfde over. Maar de truc is wel het aandeel te kopen wanneer de koers ondergewaardeerd ofwel ‘te laag’ is.

Zo kocht Evert medio januari 2006 voor een bedrag van $10.000 aandelen Coca-Cola. Toen hij in maart 2009 op zijn rekening keek zag hij dat de koers van het aandeel jammer genoeg onder de aankoopprijs was gezakt.

Gelukkig had hij nog een positief rendement dankzij de $4,12 dividend per aandeel, die hij gedurende de 3 jaar daarvoor had ontvangen. In iets meer dan 3 jaar tijd was zijn vermogen gegroeid naar $10.293.

Nou, nou hoor ik u al denken. Dat is maar $100 gemiddeld per jaar.

Maar Evert is een lange termijn belegger en een volhouder. Hij heeft de rust om zijn aandelen vast te houden en ze niet in een emotionele bui te verkopen.

Het legt hem geen windeieren! Afgelopen woensdag 14 maart 2012 was zijn $10.000 gegroeid tot een bedrag van $19.668. Niet slecht in iets meer dan 6 jaar!

Evert heeft zo een gemiddeld rendement behaald van 16,1% per jaar! Wie doet hem dat na?

Uhhh, Martijn…

Net als Evert koopt hij eersteklas kwaliteitsaandelen op het moment ze ondergewaardeerd zijn. Martijn kocht ook aandelen Coca-Cola in januari 2006.

Maar Martijn verkoopt wel zijn aandelen!                                        Resultaat Evert en Martijn 14 maart 2012

150_wv3.jpgHij verkoopt ze op het moment dat iedereen een dergelijk aandeel wil hebben. De koers is dan te ver doorgeschoten en dat resulteert na een tijdje in een koersdaling.

Martijn beseft dat institutionele beleggers op die momenten ook hun winsten veilig stellen. Je moet ze wel voor zijn.

Afgelopen woensdag 14 maart 2012 was Martijn zijn vermogen gegroeid tot een bedrag van $30.857.

Een bijzonder fraai resultaat in 6 jaar waarin we een behoorlijke crisis hebben gezien.

Martijn heeft een gemiddeld rendement van 34,8% per jaar! Wie doet hem dat na?

U?

Hoe krijgt Martijn dat eigenlijk voor elkaar?

Ik zal het u kort uitleggen.

Martijn baseert zijn koop- en verkoopmoment op de GroeiDividend.nl grafiek.

In de onderstaande GroeiDividend.nl grafiek kunt u aflezen dat het aandeel Coca-Cola de eerste twee maanden van 2006 ondergewaardeerd (dus koopwaardig) was. De groene pijl geeft het koopmoment aan.

Zowel Evert als Martijn hebben op het juiste moment aandelen Coca-Cola gekocht.

Medio 2007 was de koers van het aandeel dusdanig gestegen dat het in de categorie ‘overgewaardeerd’ terecht kwam. De koers van het aandeel raakt bijna de rode lijn.

Martijn kreeg het signaal om te verkopen (zie de rode pijl) en kocht vervolgens het op dat moment ondergewaardeerde aandeel McDonald’s.

 

Koersontwikkeling 2006 – nov. 2011 Coca-Cola

 500_wv4.jpg

 

Ga de uitdaging aan en ervaar zelf dat deze bewezen succesvolle methode uit de jaren zestig van de vorige eeuw nog steeds uitstekend werkt!

Zonder stress, opties, turbo’s, speeders of hoe al die fancy producten ook mogen heten. De enige die hieraan verdienen zijn de banken en brokers. Zij stimuleren zoveel als mogelijk dat u lekker veel handelt.

Begin december 2011 werd de eerste nieuwsbrief gepubliceerd. In onderstaand overzicht ziet u de resultaten van de nummers 1 en 2.

 

Resultaat nummer 1 en 2 uit de Top 10 van december 2011

600_wv5.jpg

  

Alleen de allerbeste S&P500 aandelen doen mee

De GroeiDividend.nl strategie is gebaseerd op de allerbeste aandelen ter wereld.

De S&P500 bevat 500 verschillende aandelen van ’s wereld beste bedrijven, maar niet alle aandelen voldoen aan onze strenge selectiecriteria.

300_gdkeurmerk1.jpgHet risico op koersverliezen wordt zo significant verkleind tot een absoluut minimum!

Ongeveer de helft van alle S&P500 vallen door het toepassen van de strenge criteria af.

Zo blijven alleen de allerbeste aandelen over van bedrijven die jaar na jaar bewijzen dat ze hun zaakjes op orde hebben.

De koers van deze aandelen is beduidend minder volatiel dan de overige aandelen die niet voldoen aan de strenge selectiecriteria.

Dagelijks controleert het computersysteem automatisch of een aandeel nog steeds voldoet aan de strenge criteria. Zo niet, dan wordt het aandeel geparkeerd in de wachtruimte.

Ondergewaardeerde aandelen kopen en overgewaardeerde aandelen verkopen

Werkt het echt zo simpel? Voor u wel!

En het lijkt misschien simpel, maar er komt nogal wat bij kijken om te bepalen wanneer een aandeel onder- of overgewaardeerd is.

600_het_werk.jpg

 

Wat kan ik verwachten van GroeiDividend.nl?

U krijgt de beschikking over een stukje software dat speciaal voor dit doel is geprogrammeerd.

Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij alle uitkomsten van data overzichtelijk in een tabel per categorie en per aandeel bij elkaar geplaatst.

Deze vier tabellen kunt u terug vinden in onze maandelijkse nieuwsbrief.

En heeft u geen zin of tijd de gehele nieuwsbrief te lezen, dan kunt u ook alleen de Top 10 terugvinden.

Per aandeel geven wij u ook een aankooplimiet en vindt u ook het gemiddelde van de mening van meer dan 5 internationale analisten.

Kosten noch moeite zijn gespaard om het beste bedrijf, waarvan de aandelen ondergewaardeerd zijn, naar boven te halen.

En mocht het u misschien toch tegenvallen en tussentijds willen opzeggen, dan krijgt u het niet verbruikte deel van uw abonnement volledig terug.

Die service verlenen wij onze abonnees graag!

Zo veilig was beleggen nog nooit!

Nou ja, beleggen. Persoonlijk noem ik het liever investeren, maar het kopen van aandelen noemt men nu eenmaal beleggen.

Omdat wij alleen gebruik maken van S&P500 aandelen die voldoen aan ons strenge keurmerk durf ik te beweren dat dit misschien wel de veiligste methode van beleggen is.

Kijkt u maar hoe glansrijk Coca-Cola, Pepsi en McDonald’s de crisisjaren 2008 en 2009 hebben doorstaan.

En dat gaan zij nu ook weer doen!

Waarom?

Omdat ervaren topmanagers aan het roer van deze bedrijven staan! Zij weten wat ze moeten doen wanneer er economische tegenwind is.

Zo worden de belangen van aandeelhouders optimaal beschermd.

Ook die van u!

 

Start vandaag nog voor slechts € 39,95

Zo makkelijk gaat dat:

 • U neemt een abonnement op de nieuwsbrief van GroeiDividend.nl en dat kost u slechts € 39,95 per kwartaal. Als u zich nu abonneert, kunt u vandaag al aan de slag.
    
 • Elke maand publiceer ik op de website de GroeiDividend.nl nieuwsbrief met daarin de indeling per categorie van alle S&P500 aandelen die voldoen aan ons keurmerk. Zo ziet u snel in welke categorie uw aandelen zich bevinden.
    
 • De maandelijkse Top 10 van ondergewaardeerde aandelen kunt u eenvoudig en snel bekijken. U hoeft daarvoor niet de gehele nieuwsbrief door te worstelen. Deze is natuurlijk alleen voor u toegankelijk.
    
 • U hoeft in België of Nederland alleen maar een rekening te openen bij een lokale broker en de rest gaat vanzelf.
    
 • BinckTip van de redactie: Binck is al diverse malen uitgeroepen tot beste internetbroker van Nederland en is de snelst groeiende beleggingsbank van Europa. Het staat bekend om zijn uitstekende helpdesk en scherpe tarieven. Alle aandelen uit de portfolio van GroeiDividend.nl zijn via Binck verhandelbaar. De website en klantenservice zijn bovendien 100% in het Nederlands. Klik hier om de tarieven van Binck met andere brokers te vergelijken en een gratis informatiemap aan te vragen. Dat is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.
    
 • U gaat zelf beleggen. U blijft te alle tijde baas over uw eigen geld! Wij geven u een duidelijk en helder advies. Zo bespaart u enorm veel tijd en groeit uw vermogen optimaal!

 

U krijgt 100% geld terug garantie 
     600_certificaat6.jpg

Natuurlijk geldt ook hier onze bekende prijsgarantie. Wanneer u een abonnement neemt op een tijdschrift of krant, zit u daar meestal voor een lange periode aan vast. GroeiDividend.nl biedt u een unieke service waarbij u uw abonnement altijd tussentijds mag opzeggen. Wij betalen u dan het niet gebruikte deel tot op de laatste cent terug!

 

 300_p40_600_p27_start-hier-button.gif

 

300_gerard3.jpgVeel succes met beleggen!
100_handtekening-gerard.png
Gerard Bastiaansen

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.