Ontdek mijn favoriete aandeel van de maand juli

Laat volatiliteit voor u werken, niet tegen u

Brexit bestendig Alsmaar Meer Dividend

Ontdek mijn Favoriete aandeel van de maand juli:
Dividend Aristocraat met slechts 5% omzet in het VK

3 maanden GRATIS

 

 
Er gebeurde weer genoeg op de beurzen de afgelopen twee weken. Zoveel volatiliteit hebben we niet meer gezien sinds 2008.

De dag na het Britse referendum sloten veel Europese beurzen ruim 6% lager en Zuid-Europese beurzen zelfs met dubbele cijfers! De S&P500 kwam er met -3,5% nog relatief goed vanaf, al leek het wel of in New York de uitslag pas op maandag volledig doordrong en de S&P500 zelfs weer onder de 2.000 punten dook.

En ja, ook GroeiDividend-aandelen kleurden daags na de uitslag rood. Want als de markt onder druk staat, wordt alles op één hoop gegooid. Dit fenomeen kan een zegen zijn, maar ook een vloek.

Voor beleggers met geld achter de hand biedt het echter legio mogelijkheden om kwaliteitsaandelen op te pakken die met de waan van de dag worden verkocht.
  

Als de baby met het badwater wordt weggegooid, moeten we natuurlijk wel de baby oprapen!

Neem nu mijn Favoriete aandeel van de maand juli. Het behaalde in 2015 80% van de omzet binnen de VS en nog geen 5% uit het Verenigd Koninkrijk.

Een onderneming opgericht in 1927, met een businessmodel dat zelfs een hoge cashflow heeft tijdens zwakke macro-economische perioden.

Daarbij is het een heuse Dividend Aristocraat. De onderneming verhoogt al 44 jaar op rij het dividend en heeft een keurige payout ratio van slechts 41%.

Denkt u nu echt dat dit bedrijf zal stoppen met het dividend te verhogen of dat de omzet enorme klappen zal gaan oplopen door een Brexit?

Nee, natuurlijk niet!

Evengoed noteerde de koers op maandag 27 juni 6,5% lager dan het slot van voor het referendum, om vervolgens 5 dagen later weer 8% hoger te eindigen.

Een prachtig voorbeeld van een kwalitatief goed GroeiDividend-aandeel dat u een stuk aantrekkelijker kan oppakken tijdens paniekmomenten in de markt.
 

En er komt nog een hoop volatiliteit aan

Ondanks dat de S&P500 eind vorige week weer bijna volledig was hersteld, zullen we de komende tijd nog meer dips krijgen, waardoor aandelen weer veel lager noteren.

De komende twee maanden worden namelijk weer veel kwartaalcijfers gepresenteerd wat, naast andere marktonzekerheden, weer voor een hoop prijsvolatiliteit zal zorgen.

Laat het voor u werken en niet tegen u. 

Lagere koersen minimaliseren juist de risico’s en versnellen het toekomstige rendement. Zeker wanneer het om ondergewaardeerde Alsmaar Meer Dividend Betalers gaat.

Van Brexits to Black Mondays, Alsmaar Meer Dividend Betalers hebben al vele economische schokgolven doorstaan. In bijna alle gevallen waren het prachtige koopmomenten. 
 

Alsmaar Meer Dividend

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben de auteur van GroeiDividend, een nieuwsbrief die zich richt op Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). Dat zijn aandelen die regelmatig hun dividend verhogen en wat blijkt? Aandelen die dit regelmatig doen, doen het over een lange periode significant beter!

Ik ben tot de conclusie gekomen dat beleggen in GroeiDividend veel winstgevender en rustgevender is dan speculeren. Ik lig er niet meer van wakker als de beurs omhoog of omlaag gaat. 
 

Een eenvoudige methode 

om prachtige winsten te behalen!

Regelmatig dividend ontvangen is heerlijk en is tevens het bewijs dat het goed gaat met de onderneming. Immers, dividend liegt niet!

Maar dividend heeft nog een functie; wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen aantrekkelijk geprijsd zijn in de huidige markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u bovendien de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren.

Abonnees op GroeiDividend krijgen van mij elke maand een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen. Ik selecteer daarin de aandelen, die op dat moment het beste gekocht kunnen worden. Dat zijn er meestal zo’n stuk of tien.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.
     

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

In juni verkochten wij 9 aandelen met een gemiddeld totaalrendement van 39%.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

En dat deze methode zijn vruchten afwerpt, bewijst de GroeiDividend-formule al 50 jaar!
 

3 maanden GRATIS

 

Ervaar het succes van de GroeiDividend methode

Als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend ontvangt u bij een abonnement van 3 maanden van ons nog eens 3 maanden gratis. Dat zijn 6 maanden voor slechts €39,95 i.p.v. €79,90. Dat is een korting van wel 50%. 

Ja, u leest het goed. U krijgt GroeiDividend drie maanden extra als u deze week een kwartaalabonnement afsluit. 

U behoort dan gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 238 Alsmaar Meer Dividend Betalers.  
   

Maar dan moet u wel nu reageren!

En u loopt geen enkel risico! Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug als u niet tevreden mocht zijn.

Zonder verder te vragen of moeilijk te doen. Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Bink Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
 

Aarzel dus niet en reageer vandaag nog!

 

START HIER

 

De nieuwsbrief van de maand juli is deze week verschenen met maar liefst 11 aandelentips. Zorg dat u ze niet mist.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

     
 
 3 maanden GRATIS
  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.