10 Dividend Kanjers

Renteverhoging of niet

Ik heb 10 Dividend Kanjers voor u

Word ook abonnee en profiteer tot 1 september nog van onze oude abonnementsprijzen

 

 
Dit weekend vindt in Jackson Hole het jaarlijkse congres van Amerikaanse Centrale Bankiers plaats. Walstreet was daarom eigenlijk al vanaf woensdag in afwachting van wat voorzitster Janet Yellen vrijdag zou “meedelen” in haar toespraak.

Hoe zit het met de rente? Gaat deze op korte termijn verhoogd worden of niet?

Want de Fed die draaikont wat af. Van vier renteverhogingen  in 2016, naar 3 naar 2, wellicht maar 1 of toch weer 2.

Eigenlijk weten we na gisteren nog niets. Suggereerde Janet in eerste instantie één renteverhoging later dit jaar, suggereerde de vice-voorzitter er later op de dag twee.

Hoe dan ook, ook een rente van 1% (dus twee verhogingen) is nog steeds heel erg laag en zal voornamelijk de koersen van obligaties treffen.

 

Dividendgroeiers blijven ook de komende jaren
gewild onder beleggers!

Beleggers wereldwijd realiseren zich dat betrouwbare dividendbetalers hèt antwoord zijn in de zoektocht naar rendement.

En door een blijvend gebrek aan een veilig alternatief, zal de vraag naar GroeiDividend aandelen de komende jaren alleen maar groter worden. Wat de koersen nog verder zal opdrijven!

En terwijl de S&P500 sinds begin dit jaar +6,1% noteert, staat onze portfolio met GroeiDividend aandelen met +15,6% heel dik in de plus (klik hier).

De run op GroeiDividend aandelen zou wel eens kunnen duren totdat het renteniveau en de groei van de wereldeconomie zich hebben ge-reset. Iets wat ik op korte termijn niet zie gebeuren...

Door de enorme populariteit van dividendaandelen zijn de waarderingen van veel kwaliteitsaandelen inmiddels weer hoog.

Het aantal overgewaardeerde aandelen is in vergelijking met begin dit jaar enorm gestegen naar een bijna historisch hoog niveau.

En wie zijn billen niet wil branden aan enorme kapitaalverliezen wanneer het sentiment op de beurs weer eens draait, kiest voor GroeiDividend.

Wij hebben 10 ondergewaardeerde Alsmaar Meer Dividend Betalers voor u!
 

Mis de kansen in de markt niet

Ook al heeft u misschien het gevoel dat u begin dit jaar een mooie instapkans heeft gemist, is het NOOIT te laat om te gaan beleggen volgens de GroeiDividend-methode. 

Want de S&P500 kan nog veel hoger, enkel al door het simpele feit dat de S&P500 een hoger dividendrendement heeft dan de rente bij de bank en de 10-jaars rente op Amerikaanse staatsobligaties.

In de afgelopen 90-jaar is een dergelijke situatie slechts een paar keer voorgekomen en over het algemeen heeft de S&P500 daarna enorm gerallied. En zoals u wellicht weet, is de Fed voorlopig de rente nog niet verder aan het verhogen.

Ook vloeit er enorm veel kapitaal vanuit het buitenland de Amerikaanse aandelenmarkt op, aangezien de Central Banken van zowel de Europese Unie, Zwitserland, Japan en Zweden zijn overgestapt op negatieve rentetarieven.

Mijn naam is Eveline Vrisekoop en ik ben de auteur van GroeiDividend, een nieuwsbrief die zich richt op Alsmaar Meer Dividend Betalers (AMDB's). Dat zijn aandelen die regelmatig hun dividend verhogen en wat blijkt? Aandelen die dit regelmatig doen, doen het over een lange periode significant beter!

Ik ben tot de conclusie gekomen dat beleggen in GroeiDividend veel winstgevender en rustgevender is dan speculeren. Ik lig er niet meer van wakker als de beurs omhoog of omlaag gaat.
 

Een eenvoudige methode 
om prachtige winsten te behalen!

Regelmatig dividend ontvangen is heerlijk en is tevens het bewijs dat het goed gaat met de onderneming. Immers, dividend liegt niet!

Maar dividend heeft nog een functie; wij meten dagelijks de verhouding van koers en dividendrendement en zetten dit af tegen de historie. Wij kunnen zo precies bepalen wanneer aandelen aantrekkelijk geprijst zijn in de huidige markt.

Wij adviseren maandelijks een selectie van eersteklas AMDB kwaliteitsaandelen die ondergewaardeerd zijn. Aandelen die u bovendien de rest van uw leven een jaarlijks groeiende stroom aan inkomsten opleveren.

Abonnees op GroeiDividend krijgen van mij elke maand een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen. Ik selecteer daarin voor u de aandelen, die u op dat moment het beste kunt kopen. Dat zijn er meestal zo’n stuk of tien.

De kooptips worden geselecteerd na een grondige analyse, die ik voor mijn aandelen regelmatig doorvoer.

In de nieuwsbrief van deze maand vindt u maar liefst 10 ondergewaardeerde kanjers van Alsmaar Meer Dividend Betalers.
    

Maar GroeiDividend doet meer

Als extraatje krijgt u van ons ook te horen wanneer een aandeel overgewaardeerd is en zou kunnen verkopen. U beslist dan zelf of u ze verkoopt en het vrijgekomen vermogen investeert in een op dat moment ander ondergewaardeerd AMDB aandeel.

GroeiDividend biedt u dus ook de mogelijkheid te profiteren van behaalde koerswinsten. Hierdoor geniet u dus dubbel van uw aangegroeide kapitaal.

Als bezitter van AMDB’s slaat u dus twee vliegen in één klap.

U verzekert uzelf van een stijgend inkomen en tegelijkertijd stijgt de waarde van uw belegd vermogen. Zo groeit uw vermogen gegarandeerd.

En dat deze methode zijn vruchten afwerpt, bewijst de GroeiDividend-formule al 50 jaar!
  

Zet uw horizon daarom op GroeiDividend!

GroeiDividend is mijn maandelijkse nieuwsbrief, die helemaal is samengesteld rond het idee, dat beleggen niet moeilijk of riskant moet zijn.

Integendeel!300_keurmerk_nw.jpg

De nieuwsbrief en de website zijn geconcentreerd rond large en mid-cap ondernemingen, die consequent aan een aantal uitgangspunten voldoen. Want niet elk aandeel komt zomaar op mijn lijst. Hiervoor moeten ze aan strenge criteria voldoen. Welke criteria dat zijn, leest u hiernaast.

Zo beschikt GroeiDividend over een lijst van eerste klas aandelen, met een conservatieve balans en veel cash, en heel aandeelhoudersvriendelijk met alsmaar hogere dividenden en flinke inkoopprogramma’s voor eigen aandelen.

Het idee klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet. Want de meeste beleggers hebben niet de tijd en de middelen om de meer dan 46.000 aandelen te boordelen, die de wereld rijk is, om daarbij het beste van het beste boven water te krijgen.

Dat is mijn taak en het resultaat daarvan vindt u terug in mijn nieuwsbrief.

Daarmee doe ik de vele abonnees, die GroeiDividend inmiddels heeft, een groot plezier.
 

GroeiDividend heeft daarmee een uniek concept!

Nergens in Nederland en België vindt u een nieuwsbrief met zoveel informatie over de AMDB’s.

Niet alleen heb ik een lijst met 237 AMDB’s waarmee u een ruime keuze ter beschikking heeft, deze lijst is ook dynamisch. Hij wordt dagelijks geactualiseerd en bij elk aandeel geef ik aan of dat aandeel op dit moment ondergewaardeerd is of niet. Bovendien heb ik van elk aandeel een grafiek, waarin u de koers- en dividendontwikkeling kunt aflezen.

Elke maand ontvangt u van ons de nieuwsbrief met mijn favorieten van die maand, die wij bijzonder aanbevelen. En als extra stuur ik u elke week een overzicht met de laatste dividendaankondigingen en of daarbij sprake is van alweer een dividendverhoging. 
 

Ervaar het succes van de GroeiDividend methode

Begin nu met beleggen volgens de GroeiDividend methode. De risico's zijn laag en de beloning zal groot zijn.

En als u nu een abonnement neemt op GroeiDividend, heb ik een heel aantrekkelijke aanbieding voor u. Als u een jaarabonnement afsluit, krijgt u er van mij een jaar extra GRATIS bij. Dat betekent dus, dat u voor 2 jaar slechts €179,95 betaalt.

En dat is helemaal mooi want met ingang van 1 september 2016 wordt de prijs van een jaarabonnement op mijn nieuwsbrief verhoogd. Vanaf dan betaalt u geen €179,95 maar €199,90 voor een jaarabonnement.

Nog een extra reden om nu te beginnen met GroeiDividend-beleggen!
 

 Nu nog voor slechts €179,95

+

1 jaar GRATIS

 
Ja, u leest het goed. U kunt alleen deze maand nog profiteren van ons oude tarief op GroeiDividend plus een jaar gratis. Maar dan moet u wel nu reageren.

Vanaf 1 september 2016 betaalt u 199,90 euro per jaar.

Word ook abonnee, dan behoort u gelijk tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt uit onze lijst van 237 Alsmaar Meer Dividend Betalers. 
  

Aarzel niet langer en start vandaag nog!

En u loopt geen enkel risico!

Want ook op deze aanbieding geldt de gebruikelijke niet goed, geld terug garantie. Als enige uitgever van financiële bladen in Nederland en België geef ik u het niet gebruikte deel van uw abonnement terug, als u niet tevreden mocht zijn. Zonder verder te vragen of moeilijk te doen.

Dat is een harde garantie en daar mag u mij altijd aan houden!

Beleggen in mijn tips is erg eenvoudig. Bij Binck Bank maar ook bij andere banken kunt u mijn aanbevelingen gemakkelijk kopen en verkopen.
  

 START HIER

 

Ook de nieuwsbrief van deze maand staat weer boordevol tips, zorg daarom dat u ze niet mist.

  Eveline Vrisekoop

Met vriendelijke groet,
100_handtekening.png
Eveline Vrisekoop

 

  

Share this page

 

PS: Ik krijg veel reacties van lezers. Hieronder vindt u er een aantal:

"Even om je te laten weten dat ik je nieuwsbrief een verademing vind. Wat een geweldig systeem! Een prima uitleg in je nieuwsbrief en vervolgens je kooptips opvolgen. Ik ben er ontzettend blij mee." Anita B. - Amsterdam

  

"In eerste instantie was ik nogal sceptisch over uw nieuwsbrief, zulke lage dividendrendementen. Naarmate het abonnement vorderde, hoe enthousiaster ik over uw AMDB's werd. Inmiddels heb ik al menig dividendverhoging te pakken waardoor diverse aandelen een dividendrendement van boven de 5% noteren, nog los van de behaalde koerswinsten. Ik dank u zeer." W.G. Voogd - Weert

  

“Ik lees Groeidividend nu anderhalf jaar en zie steeds meer Alsmaar Meer Dividend Betalers op de beurs. Mij zijn de ogen opengegaan. Vroeger ging ik alleen voor koerswinsten. En die heb ik natuurlijk wel eens gehaald, maar daar stonden dan ook weer koersverliezen tegenover. Ik heb het speculeren vaarwel gezegd. Ik ben nu op een leeftijd, dat ik over enkele jaren van mijn vermogen wil gaan genieten zonder dat ik al teveel inteer. Ik zie nu bij al mijn aandelen het dividend stijgen. En ik vertrouw erop, dat dit jaar en dag door zal gaan. Zo heb ik er straks een aardig inkomen bij en dat gaat nog elk jaar omhoog ook. Eveline, je doet dit ontzetten leuk en ik hoop, dat je nog veel van die meer dividend betalers op de beurs gaat ontdekken….” Bert van K. 

     

“In het begin las ik alleen de nieuwsbrief. Heel informatief, maar ik vind de lijst met Alsmaar Meer Dividend Betalers veel interessanter. Ik ben nog geen nieuwsbrief tegengekomen, die zo’n lange lijst met aandelen volgt. En bij elk aandeel staat een status waar je uit kunt afleiden, of je het aandeel kunt kopen of juist verkopen. Ik vind het een geweldig pluspunt zo’n lijst. Ik raadpleeg hem regelmatig.” Annemiek van H. 

     
 
 abonneer hier
  

  

Direct inloggen

Over Eveline Vrisekoop

Eveline Vrisekoop

Actuele beleggingsresultaten

18-07-2023
Evert: zonder Groeidividend Evert: zonder Groeidividend
$ 32.997,-
Martijn: met groeidividend Martijn: met Groeidividend
$ 237.750,- !
Bekijk het actuele praktijkvoorbeeld

Bekijk hier de video

Een uniek kijkje in de keuken van groeidividend

BELANGRIJK BERICHT VOOR ABONNEES

We hebben de voorbije maanden hard gewerkt aan een compleet nieuw platform om je als abonnee nog beter te dienen.

Via BeleggersPlaats 2.0 word je makkelijker en sneller voorzien van updates, beheer je op een vlotte manier je abonnementen en heb je straks ook de mogelijkheid tot extra interactie.

Je ontvangt van ons binnenkort een email (of je hebt die reeds ontvangen) met als onderwerp “Belangrijk: activeer je account bij BeleggersPlaats”. Open deze mail meteen na ontvangst en zorg ervoor dat je een nieuw wachtwoord aanmaakt zodat je account geactiveerd wordt.

Vanaf dan kan je inloggen op BeleggersPlaats.com (ipv. BeleggersPlaats.nl) om je favoriete nieuwsbrieven te consulteren.